Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Amin canım inşAllah o güzel haberleri paylaşırız,bencede kendini o kadar strese sokacağın bir durum yok değerinde,ama bütün testlerin çıktığında bir doktora mutalaka danış,Allah büyük,canım ,Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye,
benim doktor işim karışık,ben ilk gebelikte farklı doktorlara ikinci gebelikte farklı doktorlara gittim,gazi ünv.Mesut Öktem,Medicana Ali seven,Koru Hastanesi Fırat Mutlu,bu doktorlarla ilgili pek yorum yapmayım,iyi yönleri de var kötü yönleri de,
benim en içime sinen,eskiden de Medicana hastanesinde olan,şimdi de Ankara Eğitim araştırma
hastanesinde olan Prof.Dr. Yusuf Üstün,
Yusuf hoca ya gebelikten öncede gidiyordum Medicana da iken,şimdi devlette olduğu için ve prof olduğu için sadece salı günleri muayenesi oluyor,ondan da hastaneden sıra alınıyor,bende çalıştığım için izin konusu sıkıntı oluyor,ama bu kadar doktorun içinde bana en doğru yolu gösteren en insancıl doktorum o oldu,

Değerler konusunda kafam rahatladı canım dün gecede araştırdım biraz da. İlk gebeliğimde takiptte olduğum doktora sonuçlatım çıkınca gidip göstereceğim..
Ankarada doktor konusu çok karışık. Biz eşimin işi dolayısıyla buradayız ve karambole internetten methedilen birkaç doktora gittim. Bunlardan sadece biriyle kafalarımız uyuştu ama o da özel hastane olmasına rağmen çok yoğun. Doktor arayışındayım şuan. Tatlı dilli hasta istediği kadar zaman ayıran konuşmalarıyla rahatlatan bi doktor bulabilirim İnşallah..

kimlere gittin canım doktorlardan,benim bildiğim biri var ama çok fazla rahat bir adam,artık gebeliğin sağlıksız olduğunu ben anlıyordum beta artışlarından bana sorun yok diyordu,beni rahatlatmak için tamam muhakkak ama,bu saatten sonra pış pış yapana değil,doğru yol gösterene ihtiyaç var bizde

Göğşen önalana gittim başkente. Akrapol de latife hanım vardı oraya gittim. En son ufuk ünv hastanesinde emre papuçcuya gittin.. Emre hocadan çok memnun kaldım. İlgili dinliyor. Paragöz değil. Doktor çok yoğun çalışıyor çok hastası var...

Cok haklısın yaş konusunda... Ben de 38 im (. Bu arada kızlar protein s c homosistein testlerini nerede yaptırdınız? Bana sadece trombofili paneline bakıldı.

Emre pabuccuya bende gitmeyi düşündüm,ufuk universitesinde gittigim doktorlarda hep memnun kaldim, Allah iyi doktorlarla karsilastirsin canim

Cok haklısın yaş konusunda... Ben de 38 im (. Bu arada kızlar protein s c homosistein testlerini nerede yaptırdınız? Bana sadece trombofili paneline bakıldı.
Bana homosistein bakilmadi ama protein s c gazi universitesinde kadin dogumda bakildi,saglik ocaginda bakilmaz ama arastirma hastanesinde kadin dogumda baktirisin diye düşünüyorum

Emre pabuccuya bende gitmeyi düşündüm,ufuk universitesinde gittigim doktorlarda hep memnun kaldim, Allah iyi doktorlarla karsilastirsin canim
Amin canım.. Tavsiye ederim canım çok ilgili. Ne zaman arasam ulaşabiliyorum. Telefonu açamıcak durumda olsa bile sonrasında kendisi arıyordu... Biraz toparlanayım ve sonuçların çıksın yine gideceğim..

Merhaba arkadaşlar ben aranızda yeniyim,
Bu trombofili paneli testi bana 15.06.2017 tarihinde yapıldı ... o dönem rahatsızlanmıştım ve Dr um bu testide yapmış o arada sonra beni genetik bölümüne yönlendirdi Dr pıhtı atabilir kilo almaman lazım ve gebelikte takip edilmen lazım dedi ... o gün çok umursamadım fakat iki gün önce arkadaşım aradı kuzeni Doğum yapmış ve 3. Gün bacağında pıhtı atmış, bebeği sağlıklı doğmuş fakat kendi sağlığı için dr lar hiç iyi konuşmamış ... bu gün 10. Günü biraz iyeleşme görülmüş fakat ayağa kalktığında ayağı morarıyor ve yüreyemiyormuş tedevisi olumlu cvp verirse uzun süre tedaviye devam edecekmiş ...ben nişanlıyım bu durumu duyunca çok korkmaya başladım Pıhtı atacak mı atar mı diye düşünüyorum sürekli... 15. De üniversite hastanesinden randevu aldım oranın laboratuvar una güveniyorum tekrar yaptıracam testi hemosistein protein c s de isteyeceğim ... testi benim gibi olan arkadaşlar var mı ?

mthfr 677 heterozigot ve pai 4g/5g çıkmıştı iki düşüğüm var rqahimde perde varmış ameliyat oldum doktorum hemen hamilelik önerdi ama aspirin ve iğne kullanma dedi. Genetik sonucu aynı olup İlaçsız iğnesiz sağlıklı bir hamilelik geçiren var mı?

canim gecmis olsun benimde rahimde şekil bozuklugu varmış ameliyat oldum 7 dusuk 2 tup bebek oldu tup bebekler hic tutmadi benim rahim filminden sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben eşimin aldattigini ögrendim bosaniyorum benim mthfr 1298 gende homozigot var doktorum bisey kullanmana gerek yok demisti gebelik olmadan bu olayi ögrendim 12 yıllık evliyim

merhaba arkadaşlarım homosistein degerim 10 çıktı.doktor normal dedi düşük nedenin bu degıl dedi ama bana burda konuşülanlara göre birz yükseķ geldi.tekrar hamile kalırsam ins. diyeti yapmaya calişcam.

merhaba arkadaşlarım homosistein degerim 10 çıktı.doktor normal dedi düşük nedenin bu degıl dedi ama bana burda konuşülanlara göre birz yükseķ geldi.tekrar hamile kalırsam ins. diyeti yapmaya calişcam.
Canım benim de değerin 10 çıktı henüz doktora gösttermedim kromozom testi sonuçlarını da bekliyorum çünkü. Araştırdım baya bu konuyu.. Diyetle strese girip değeri yükselenleri de okudum yarar sağlayanları da. Çünkü çok ağır bir diyet..Gebelik için normal değer 7 ve altı olmalıymış. Bunun için de b12 ve folic asitten yarar görenleri de okuyunca bunlara başladım bakalım hayırlısı..

Geçmiş olsun. Benim mthfra1298c homozigot var, ilaç kullanmamın gereksiz oldugunu söylüyor doktorum.

Bence de 10 yüksek burada ki yorumlara gore ben de b12 ve folik asit kullanıyorm canım. doktora dediğimde sorun yok dedi doktora gorede değişiyor Allah bize kolaylık versin hamile kaldıgımda diyete dikkat edicem. ben de hamile kaldigimda hemen sut yumurta vs bunlara basliyordum artik dikkat edicem insallah.

canım doktorunun yorumunu da merak ettim buraya yazarsan sevinirim.homosistein degeriyle ilgili
Pıhtılaşma ve kromozom sonuçlarımız çıksın gideceğim doktora. Sonuçlarımızı göstermeye.. O zaman paylaşırım canım.
Ama gerçekten bende öyle süt yumurta baya bi yedim içtim. Brokoli deli gibi yedim. Yasak listesinin başında neredeyse..Etkiliyor mu ki acaba.
Pıhtılaşma çıktımı sende balım??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…