Amin canım inşAllah o güzel haberleri paylaşırız,bencede kendini o kadar strese sokacağın bir durum yok değerinde,ama bütün testlerin çıktığında bir doktora mutalaka danış,Allah büyük,canım ,Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye,Amin canımm.. Ben bebeğimi kaybettiğimde kendimde değildim. Doktor patolojik inceleme yapılacak dedi. Ama ben böyle kayıplardan genetik inceleme yapıldığını bilmiyordumo yüzden genetik bakılmadı bebeğime.. Dediğin çok doğru ben kendim istediğim için pıhtılaşma ve kromozomal testleri yaptırıyorum yoksa doktorlar söylemedi yani.. Sanırım ilk kayıp olduğu için olabilir gözüyle baktılar..
Araştırdım baya o diyeti hatta listesini buldum ama diyet yapanların bi kısmından sanırım diyetin ağır olup stres olmasından kaynaklı homossistein daha da artmış. O yüzden diyet değilde b12 ve folicasit düzenli kullanacağım.. Öyle kullanıp fayda gören çok olmuş. İnşallah bebek haberlerimizi paylaşırız tekrar..
Ankarada takip eden doktorun kim kuzum?
Değerler konusunda kafam rahatladı canım dün gecede araştırdım biraz da. İlk gebeliğimde takiptte olduğum doktora sonuçlatım çıkınca gidip göstereceğim..Amin canım inşAllah o güzel haberleri paylaşırız,bencede kendini o kadar strese sokacağın bir durum yok değerinde,ama bütün testlerin çıktığında bir doktora mutalaka danış,Allah büyük,canım ,Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye,
benim doktor işim karışık,ben ilk gebelikte farklı doktorlara ikinci gebelikte farklı doktorlara gittim,gazi ünv.Mesut Öktem,Medicana Ali seven,Koru Hastanesi Fırat Mutlu,bu doktorlarla ilgili pek yorum yapmayım,iyi yönleri de var kötü yönleri de,
benim en içime sinen,eskiden de Medicana hastanesinde olan,şimdi de Ankara Eğitim araştırma
hastanesinde olan Prof.Dr. Yusuf Üstün,
Yusuf hoca ya gebelikten öncede gidiyordum Medicana da iken,şimdi devlette olduğu için ve prof olduğu için sadece salı günleri muayenesi oluyor,ondan da hastaneden sıra alınıyor,bende çalıştığım için izin konusu sıkıntı oluyor,ama bu kadar doktorun içinde bana en doğru yolu gösteren en insancıl doktorum o oldu,
kimlere gittin canım doktorlardan,benim bildiğim biri var ama çok fazla rahat bir adam,artık gebeliğin sağlıksız olduğunu ben anlıyordum beta artışlarından bana sorun yok diyordu,beni rahatlatmak için tamam muhakkak ama,bu saatten sonra pış pış yapana değil,doğru yol gösterene ihtiyaç var bizdeDeğerler konusunda kafam rahatladı canım dün gecede araştırdım biraz da. İlk gebeliğimde takiptte olduğum doktora sonuçlatım çıkınca gidip göstereceğim..
Ankarada doktor konusu çok karışık. Biz eşimin işi dolayısıyla buradayız ve karambole internetten methedilen birkaç doktora gittim. Bunlardan sadece biriyle kafalarımız uyuştu ama o da özel hastane olmasına rağmen çok yoğun. Doktor arayışındayım şuan. Tatlı dilli hasta istediği kadar zaman ayıran konuşmalarıyla rahatlatan bi doktor bulabilirim İnşallah..
Göğşen önalana gittim başkente. Akrapol de latife hanım vardı oraya gittim. En son ufuk ünv hastanesinde emre papuçcuya gittin.. Emre hocadan çok memnun kaldım. İlgili dinliyor. Paragöz değil. Doktor çok yoğun çalışıyor çok hastası var...kimlere gittin canım doktorlardan,benim bildiğim biri var ama çok fazla rahat bir adam,artık gebeliğin sağlıksız olduğunu ben anlıyordum beta artışlarından bana sorun yok diyordu,beni rahatlatmak için tamam muhakkak ama,bu saatten sonra pış pış yapana değil,doğru yol gösterene ihtiyaç var bizde
Cok haklısın yaş konusunda... Ben de 38 imTabi burda yaş faktörü cok önemli canım, ben 36 yasimdayim ve artik bana tüp bebekten bahsediliyor, yasi daha genc olanlarda dene bir daha deniliyor, Rabbim hepimize dogru kararlar aldirsin ve saglikla evlatlarimizi nasip etsin, sende saglikli hamilelik icin dua et ve kendini once Allaha sonrada guvendigin bir doktora emanet et
Benim de sadece trombofili panelim tarandi.Cok haklısın yaş konusunda... Ben de 38 im(. Bu arada kızlar protein s c homosistein testlerini nerede yaptırdınız? Bana sadece trombofili paneline bakıldı.
Doktora sormuştum burda okuyup protein s vb test yaptırmam gerekiyor mu diye, hayır gerek yok demişti... Ben kendim yaptırıyım ama sağlık ocağında falan yapılabiliyor mu acaba?Benim de sadece trombofili panelim tarandi.
Bu konuda Bilgim yok malesefDoktora sormuştum burda okuyup protein s vb test yaptırmam gerekiyor mu diye, hayır gerek yok demişti... Ben kendim yaptırıyım ama sağlık ocağında falan yapılabiliyor mu acaba?
Emre pabuccuya bende gitmeyi düşündüm,ufuk universitesinde gittigim doktorlarda hep memnun kaldim, Allah iyi doktorlarla karsilastirsin canimGöğşen önalana gittim başkente. Akrapol de latife hanım vardı oraya gittim. En son ufuk ünv hastanesinde emre papuçcuya gittin.. Emre hocadan çok memnun kaldım. İlgili dinliyor. Paragöz değil. Doktor çok yoğun çalışıyor çok hastası var...
Bana homosistein bakilmadi ama protein s c gazi universitesinde kadin dogumda bakildi,saglik ocaginda bakilmaz ama arastirma hastanesinde kadin dogumda baktirisin diye düşünüyorumCok haklısın yaş konusunda... Ben de 38 im(. Bu arada kızlar protein s c homosistein testlerini nerede yaptırdınız? Bana sadece trombofili paneline bakıldı.
Amin canım.. Tavsiye ederim canım çok ilgili. Ne zaman arasam ulaşabiliyorum. Telefonu açamıcak durumda olsa bile sonrasında kendisi arıyordu... Biraz toparlanayım ve sonuçların çıksın yine gideceğim..Emre pabuccuya bende gitmeyi düşündüm,ufuk universitesinde gittigim doktorlarda hep memnun kaldim, Allah iyi doktorlarla karsilastirsin canim
canim gecmis olsun benimde rahimde şekil bozuklugu varmış ameliyat oldum 7 dusuk 2 tup bebek oldu tup bebekler hic tutmadi benim rahim filminden sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben eşimin aldattigini ögrendim bosaniyorum benim mthfr 1298 gende homozigot var doktorum bisey kullanmana gerek yok demisti gebelik olmadan bu olayi ögrendim 12 yıllık evliyimmthfr 677 heterozigot ve pai 4g/5g çıkmıştı iki düşüğüm var rqahimde perde varmış ameliyat oldum doktorum hemen hamilelik önerdi ama aspirin ve iğne kullanma dedi. Genetik sonucu aynı olup İlaçsız iğnesiz sağlıklı bir hamilelik geçiren var mı?
Canım benim de değerin 10 çıktı henüz doktora gösttermedim kromozom testi sonuçlarını da bekliyorum çünkü. Araştırdım baya bu konuyu.. Diyetle strese girip değeri yükselenleri de okudum yarar sağlayanları da. Çünkü çok ağır bir diyet..Gebelik için normal değer 7 ve altı olmalıymış. Bunun için de b12 ve folic asitten yarar görenleri de okuyunca bunlara başladım bakalım hayırlısı..merhaba arkadaşlarım homosistein degerim 10 çıktı.doktor normal dedi düşük nedenin bu degıl dedi ama bana burda konuşülanlara göre birz yükseķ geldi.tekrar hamile kalırsam ins. diyeti yapmaya calişcam.
Geçmiş olsun. Benim mthfra1298c homozigot var, ilaç kullanmamın gereksiz oldugunu söylüyor doktorum.mthfr 677 heterozigot ve pai 4g/5g çıkmıştı iki düşüğüm var rqahimde perde varmış ameliyat oldum doktorum hemen hamilelik önerdi ama aspirin ve iğne kullanma dedi. Genetik sonucu aynı olup İlaçsız iğnesiz sağlıklı bir hamilelik geçiren var mı?
Pıhtılaşma ve kromozom sonuçlarımız çıksın gideceğim doktora. Sonuçlarımızı göstermeye.. O zaman paylaşırım canım.canım doktorunun yorumunu da merak ettim buraya yazarsan sevinirim.homosistein degeriyle ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?