Canımcanim gecmis olsun benimde rahimde şekil bozuklugu varmış ameliyat oldum 7 dusuk 2 tup bebek oldu tup bebekler hic tutmadi benim rahim filminden sonra hamile kalabilirsin dedi ama ben eşimin aldattigini ögrendim bosaniyorum benim mthfr 1298 gende homozigot var doktorum bisey kullanmana gerek yok demisti gebelik olmadan bu olayi ögrendim 12 yıllık evliyim
Benim de ilk gebeliğimdi 9.haftada durmuş kalbi bebeğimin. Peki protein c s aktif protein c rezistansı değerlerinde problem var mıydı canım?evet canım kan pihtılaşmasi var malesef üçüncü hamileligimde igne kullanmama rağmen kalbi durdu 10. haftada ikinci düsukten sonra ögrenmiştım pıhtılasma oldugunu
Benimde şuana kadar çıkan değerler normal bi tek anti tronbin 3 antijeni değerin üst sınırda. Neyle ilgili bi değer olduğunu da bilmiyorum. Bakalım bu ayın sonunda pıhtılaşma sonuçlarımız çıkıcak. Merak ediyorum baya..Diğer değerlerim normal çıktı canım.sadece pıhtılaşma çıktı ben de. hamile kalınca yine iğne kullancam bu sefer doz artırılır sanırım. Bir de bu diyete dikkat edicem insallah yasakları yemicem.suanda coraspirin folik asit b12 vitamini aliyorum
İnşallah canım çok sağol..Hayırlı sonuç alırsın inşallah canım
Merhaba ben grupta yeniyim, bende 7 aylık bebeğimi karnımda kalp atışı durması sonucu kaybettim 6 ay önce, baş dönmesi şikayetiyle nörolojiye gittim psikolojik olduğunu düşündüm ama yinede gittim ani baş dönmelerim vardı ve doktorların doğru yönlendirmesi sonucu genetik kan testi yapıldı (bu arada bebekte otopside hiç bir sorun çıkmadı) faktör 5 leidin heterezigot, mthfr a1298c heterezigot, pai 1-1 4g 4g homozigot çıktı. Şimdi tekrar bebek düşünüyoruz, bana da doktorum clexane 4000 anti xa yapacaksın gebe kalınca dedi, ayrıca coraspin e başladım bugün ve folattro folik asit e başladım, eczacı eşime düşük riski mi var diye sormuş bu folik asit daha güçlü sanırım. Sizler neler düşünüyorsunuz doz yeterli midir, folik asit iyi midir kullandınız mu bu markayı yada konu ile ilgili bildiğiniz başka birşey. Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan, normal Doğum a girmek zorunda kaldım kucağıma alamayacağımı bile bile ve çok zordu..Canım mthfr genlerinde 2 heterozigot homozigot oluyor paı faktör v leinden falan sayılmıyor sadece mthfr geni sayılıyor
Rabbim sabır versin allahım kimseyi evlat acısıyla sınamadın çok zor .bende 38.haftada sezeryanla dogum yaptım prensesim melek ooldu ondan 14 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oglum kucagımda şimdi 53 günlük olduk darısı başına inşallah allahım isteyen herkeze nasip etsin.Merhaba ben grupta yeniyim, bende 7 aylık bebeğimi karnımda kalp atışı durması sonucu kaybettim 6 ay önce, baş dönmesi şikayetiyle nörolojiye gittim psikolojik olduğunu düşündüm ama yinede gittim ani baş dönmelerim vardı ve doktorların doğru yönlendirmesi sonucu genetik kan testi yapıldı (bu arada bebekte otopside hiç bir sorun çıkmadı) faktör 5 leidin heterezigot, mthfr a1298c heterezigot, pai 1-1 4g 4g homozigot çıktı. Şimdi tekrar bebek düşünüyoruz, bana da doktorum clexane 4000 anti xa yapacaksın gebe kalınca dedi, ayrıca coraspin e başladım bugün ve folattro folik asit e başladım, eczacı eşime düşük riski mi var diye sormuş bu folik asit daha güçlü sanırım. Sizler neler düşünüyorsunuz doz yeterli midir, folik asit iyi midir kullandınız mu bu markayı yada konu ile ilgili bildiğiniz başka birşey. Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan, normal Doğum a girmek zorunda kaldım kucağıma alamayacağımı bile bile ve çok zordu..
Aminnn inşallah rabbim evlat isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, tsh dediğin tiroit sanırım değil mi ? Benim hamilelikte tiroit sorunum da oldu ama hamilelik tiroidiymiş şuan normal değerlerde, belki hiç birimiz doktor değiliz ama burdan acımızı paylaşmak bizi hafifletir hiç değilse ve iyi yada kötü tüm deneyimlerimiz aklımıza farklı sorular getirir ve doktorlarımıza danışırız diyerekten yazmak istedim, inşallah herşey iyi olur. Bence böyle şeyler yaşayan hiç bir anne baş dönmesi şiddetli baş ağrıları varsa yada geçmeyen bir kaç ay süren her hangi bir ağrısı sıkıntısı varsa her hangi bir yerinde aksatmasın ve her gittiği doktora da düşük ölü Doğum hikayesi varsa bilgi versin ben baş dönmem sayesinde ikincisi olabilecek bir duruma önlem Alma şanşını yakaladım her halimize bin şükür diyorum o yüzden, rabbim evladına sağlık sıhat uzun ömür versin inşallahRabbim sabır versin allahım kimseyi evlat acısıyla sınamadın çok zor .bende 38.haftada sezeryanla dogum yaptım prensesim melek ooldu ondan 14 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oglum kucagımda şimdi 53 günlük olduk darısı başına inşallah allahım isteyen herkeze nasip etsin.
Benim mthfr 677 paı heterozigot sadece 2 genimde çıktı doktorum önemli genler degil dedi mthfr geni için ffolikasit lazım dedi ve folbiol verdi 12.haftaya kadar hergün folbiol içtim paı genim içinde 150 mg ecopirin verdi içtim 35.haftada bıraktm çok baş ddönmesi oldu bende doktorum hibor 5000 verdi 0.2 en düşük dozundan doguma 1 gün kalaya kadar da o igneyi yaptım oglumu sag saglim aldım kucagıma çok şükür.
Ama baş dönmem olmasaydı igneyş vermiycekti.
Senin genlerin önemli o marka folikasidi hiç duymadım ben ignede kullanıcaksn için rahat etsin bence herşey güzel olucak ama benim doktorum hep der sadecw bunlar yetmez tsh falanda çok önemli bütün hormon testlerinide yaptır.öyle hamile kalmak için çalışmalara başla allahım halkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Bas donmesi kan pıhtılasmasına öı baglı imişRabbim sabır versin allahım kimseyi evlat acısıyla sınamadın çok zor .bende 38.haftada sezeryanla dogum yaptım prensesim melek ooldu ondan 14 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oglum kucagımda şimdi 53 günlük olduk darısı başına inşallah allahım isteyen herkeze nasip etsin.
Benim mthfr 677 paı heterozigot sadece 2 genimde çıktı doktorum önemli genler degil dedi mthfr geni için ffolikasit lazım dedi ve folbiol verdi 12.haftaya kadar hergün folbiol içtim paı genim içinde 150 mg ecopirin verdi içtim 35.haftada bıraktm çok baş ddönmesi oldu bende doktorum hibor 5000 verdi 0.2 en düşük dozundan doguma 1 gün kalaya kadar da o igneyi yaptım oglumu sag saglim aldım kucagıma çok şükür.
Senin genlerin önemli o marka folikasidi hiç duymadım ben ignede kullanıcaksn için rahat etsin bence herşey güzel olucak ama benim doktorum hep der sadecw bunlar yetmez tsh falanda çok önemli bütün hormon testlerinide yaptır.öyle hamile kalmak için çalışmalara başla allahım halkında hayırlısını nasip etsin inşallah
Genetik kan birimindeki doçent yada doçentin yardımcısı kim bilemiyorum raporu verirken konuştuk baş dönmesi şikayeti ile gitmiştim diye anlattım o da faktör 5 te baş dönmesi baş ağrısı olabilir demişti. aslında benim daha çok demek istediğim bir sıkıntımız sayesinde başka bir sıkıntıyı öğrenmekti. Sizde de mi baş dönmesi var ? Ne şekilde oluyor ?Bas donmesi kan pıhtılasmasına öı baglı imiş
Ben 2 yıl boyunca kan sulandırıcı hap kullandım 35.haftada bırakınca aniden baş dönmesi yaptı bnde pıhtılaşmadan degil başdönmemBas donmesi kan pıhtılasmasına öı baglı imiş
Benim faktör 5 heterezigot ve mtfrs1298 homozigot.34.hafrada bebeğimi kaybettim.sonrasında pıhtılasmam oldugu cıktı ama buna dogrudan baglamadı doktorlar.anksiyete hastasıyım dogum sonrası deoresyona da girdim ve bu pıhtı sorunu cıkınca her an biyerime pıhtı atcak diye dusunuyorum benim yıllardır migrenim ve buna baglı bas donmesi.stres de eklendi ustune bilmiyorum sonum nr olacakGenetik kan birimindeki doçent yada doçentin yardımcısı kim bilemiyorum raporu verirken konuştuk baş dönmesi şikayeti ile gitmiştim diye anlattım o da faktör 5 te baş dönmesi baş ağrısı olabilir demişti. aslında benim daha çok demek istediğim bir sıkıntımız sayesinde başka bir sıkıntıyı öğrenmekti. Sizde de mi baş dönmesi var ? Ne şekilde oluyor ?
Doğum yaptınız mıPıhtılaşma için ankara hacettepe üni.mehmet sinan beksaça gittim şuan hamileyim doktorum bursada mehmet aral atalay uludağ üni.
Allah şifa versin inşallah, Bende aynı psikolojideyim sürekli aynı şeyi yaşama korkum var..Benim faktör 5 heterezigot ve mtfrs1298 homozigot.34.hafrada bebeğimi kaybettim.sonrasında pıhtılasmam oldugu cıktı ama buna dogrudan baglamadı doktorlar.anksiyete hastasıyım dogum sonrası deoresyona da girdim ve bu pıhtı sorunu cıkınca her an biyerime pıhtı atcak diye dusunuyorum benim yıllardır migrenim ve buna baglı bas donmesi.stres de eklendi ustune bilmiyorum sonum nr olacak
Hemotoloji bölümüne gittim sağolsun doktor yüzüme bakmadı o yüzden baş dönmesi konusunu uzmanına soramadım bende.Ben 2 yıl boyunca kan sulandırıcı hap kullandım 35.haftada bırakınca aniden baş dönmesi yaptı bnde pıhtılaşmadan degil başdönmem
Bursa da öyle bı doktor var mı nasıl randevu alıyorsunuz memnun musunuzDoğum yaptınız mı
Rabbim sabır versin allahım kimseyi evlat acısıyla sınamadın çok zor .bende 38.haftada sezeryanla dogum yaptım prensesim melek ooldu ondan 14 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür oglum kucagımda şimdi 53 günlük olduk darısı başına inşallah allahım isteyen herkeze nasip etsin.
Mehmet aral atalay şuanda ceylan hastanesinde görev alıyor, bende kendi doktoruma gidince karşı odasında olduğundan gördüm tesadüfen eğer gitmek isterseniz bilginiz olsun yine.Doğum yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?