- 11 Nisan 2018
- 137
- 58
- 18
- 39
Teşekkür ederim öneri için yani bu hayat meselesi ben yine aynı şeyleri yaşayıp bebeğimi kaybetmek istemiyorum hamile kaldığımda önlem alıcam inşallah. Pıhtılaşma yok diyen doktor bunu nasıl göze alıyor onu anlamıyorum onlar için herşey normal galiba
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tedbir almakta fayd var demek. Limon iç diyene çok güldüm :) :)Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir düşük yaşadım. Üstelik doktorum o kadar iyi biriydi ki, ilk gebeliğim olmasına ve dolayısıyla düşük hikayem olmamasına rağmen pıhtılaşma testi istedi. Tabi ilkin anlam veremedik, para tuzağı falan dedik ama doktorum haklıymış. MTHFR 677 Homozigot mutant çıktı. Hemen 0.4 doz iğne başlayacağız dedi. Eşimle ben de ilk kez duyduğumuz için biraz araştırdık tabi. Belki 7-8 ayrı doktora sorduk. İğne vurun diyen de oldu, coraspin yeterli diyen de oldu. İnanın günde bir limon suyunu içsen o bile yeter diyen doktor dahi oldu :) İğne kullanmadım ve maalesef ilk gebeliğim 10. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Ardından 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bu kez öğrenir öğrenmez iğneye başladım. Şükür sorunsuz gidiyoruz şu an.
Uzak olsun dış gebelik daha neler duycaz bakalım doktorlardan. Keseyi görmeye ne zaman gideceksinÇünkü bilimsel bir kanıt yok. Aslında teorik olarak haklı. Ama pratikte sanırım sulandırıcılar işe yarıyor. Ben kendi adıma şöyle düşünüyorum madem 2 düşük yaptım ikisinde de ne aspirin ne kan sulandırıcı kullanmadım ve genlerimden birinde de mutasyon var ise bir de coraspin kullanayım ne olabilir ki en fazla? Gerçi doktorum şöyle demişti farz edelim dış gebelik sen de coraspin kullandın ama acilen müdahale etmemiz lazım... kanını durduramayız ucunda ölüm var dediahahah valla sinirlerim bozuldu şu an....
Kan sulandirici kullandığınız halde mi 5 düşük oldu?Arkadaşlar benim bu 5. Hamileliğim ve betahcgdüzgün gitmiyor 5 oldu bu pihtilasma var bende de. Ne yapacağımı şaşırdım. 5 kez düşük yapan var mı ki
Yarın gidicem. 5+5 olucam yarın.Uzak olsun dış gebelik daha neler duycaz bakalım doktorlardan. Keseyi görmeye ne zaman gideceksin
evet canım hepsinde kullandım. Ayrıca 3 rahim filmi 1 de histeroskopi çekildim. Rahimde de bir sorun gözükmüyorKan sulandirici kullandığınız halde mi 5 düşük oldu?
Canım gittim, kese göründü. Bebek henüz görünmüyor. Sevinemiyorum bebegi gormeden. Gecen sefer de böyle olmuştu kese güzel her sey yolundaydı ertesi hafta gitti... eşimle de tartıştık karamsarlıgım yuzunden. Şu an keyifsizim o yüzden.
Ha bir de coraspini kullanmayacaksın dedi, bizim eşimle kAvgamızda ordan çıktı zaten. Ben igne kullanmayı planlarken dr coraspini yasakladı...
Kese kaç mm?Yolk sac var mı?Merak etme haftaya görünür bebekCanım gittim, kese göründü. Bebek henüz görünmüyor. Sevinemiyorum bebegi gormeden. Gecen sefer de böyle olmuştu kese güzel her sey yolundaydı ertesi hafta gitti... eşimle de tartıştık karamsarlıgım yuzunden. Şu an keyifsizim o yüzden.
Allah allah coraspinin ne zararı varmış ki? Allah korusun bu sebepten düşük olsa,hesabını kim verecekmiş?Ha bir de coraspini kullanmayacaksın dedi, bizim eşimle kAvgamızda ordan çıktı zaten. Ben igne kullanmayı planlarken dr coraspini yasakladı...
Pıhtılaşma mı var? Tahlileriniz yapıldı mı?Geçmiş olsun çok..
Pihtilasma var fakat ben göbekten iğne kullanıyorum canım. Fayda etmiyor
Hemen karamsar olma bakalım,belki ignenin dozu yetmiyordur.Ayrıca gün aşırı 2 katı artması şart değil %60 artış yeterli.Bence değerlerinde abartılacak bi durum yok.Dünden bugüne artış iyi fakat önceki iki ölçüm arası çok kötü. Böyle gidip düzeleceğini de sanmıyorum hiç
Daha önce 4 kez başıma aynı şey gelince olumlu düşünemiyorumHemen karamsar olma bakalım,belki ignenin dozu yetmiyordur.Ayrıca gün aşırı 2 katı artması şart değil %60 artış yeterli.Bence değerlerinde abartılacak bi durum yok.
Cok moralimi bozdu doktor... ben de senin gibi düşünüyorum ama dr hic ilgisi yok diyor. Ben gizli gizli kullanıcamAllah allah coraspinin ne zararı varmış ki? Allah korusun bu sebepten düşük olsa,hesabını kim verecekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?