Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir düşük yaşadım. Üstelik doktorum o kadar iyi biriydi ki, ilk gebeliğim olmasına ve dolayısıyla düşük hikayem olmamasına rağmen pıhtılaşma testi istedi. Tabi ilkin anlam veremedik, para tuzağı falan dedik ama doktorum haklıymış. MTHFR 677 Homozigot mutant çıktı. Hemen 0.4 doz iğne başlayacağız dedi. Eşimle ben de ilk kez duyduğumuz için biraz araştırdık tabi. Belki 7-8 ayrı doktora sorduk. İğne vurun diyen de oldu, coraspin yeterli diyen de oldu. İnanın günde bir limon suyunu içsen o bile yeter diyen doktor dahi oldu :) İğne kullanmadım ve maalesef ilk gebeliğim 10. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Ardından 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bu kez öğrenir öğrenmez iğneye başladım. Şükür sorunsuz gidiyoruz şu an.

Arkadaşlar merhaba bende iğne kullanmaya başlayacağım da Hibor,clexane,oksopar bunlardan hangisi daha az yakıyor

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Tedbir almakta fayd var demek. Limon iç diyene çok güldüm :) :)

Uzak olsun dış gebelik daha neler duycaz bakalım doktorlardan. Keseyi görmeye ne zaman gideceksin

Arkadaşlar benim bu 5. Hamileliğim ve betahcgdüzgün gitmiyor 5 oldu bu pihtilasma var bende de. Ne yapacağımı şaşırdım. 5 kez düşük yapan var mı ki

L Landscape nasılsın canım,gittin mi doktora,herşey yolunda mı?
Canım gittim, kese göründü. Bebek henüz görünmüyor. Sevinemiyorum bebegi gormeden. Gecen sefer de böyle olmuştu kese güzel her sey yolundaydı ertesi hafta gitti... eşimle de tartıştık karamsarlıgım yuzunden. Şu an keyifsizim o yüzden.

Kese kaç mm?Yolk sac var mı?Merak etme haftaya görünür bebek

Kızlar benim bu 5. Hamileliğim Hep düşük ya da kürtaj oluyor. Bunda da 13 mart ta 830 15 mart ta 1150 16 mart ta yani bugün1870. Bu da düzgün gitmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım 5. Bu

Dünden bugüne artış iyi fakat önceki iki ölçüm arası çok kötü. Böyle gidip düzeleceğini de sanmıyorum hiç

Dünden bugüne artış iyi fakat önceki iki ölçüm arası çok kötü. Böyle gidip düzeleceğini de sanmıyorum hiç
Hemen karamsar olma bakalım,belki ignenin dozu yetmiyordur.Ayrıca gün aşırı 2 katı artması şart değil %60 artış yeterli.Bence değerlerinde abartılacak bi durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…