Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kese kaç mm?Yolk sac var mı?Merak etme haftaya görünür bebek
Canım bizim folik asit yerine folat almAmıZ gerekiyormuş,. Mthfra1298c mutasyonlarınd folik asit emilimi saglayan enzim aktif calısamDığı için folat almalıymışız. Ben gectim folactive 3 gundur. 90 tablet 50tl civarı. Sen de kullan lütfen

İyiymiş 90 tablet fiyatı..Ben inofolic aldım 20 tane 54 lira.Bundan önce de foliciod kullandım.O da 30 tane 54 lira.Ama bendeki homozigot değil,heterozigot..Farkeder mi ki?

İyiymiş 90 tablet fiyatı..Ben inofolic aldım 20 tane 54 lira.Bundan önce de foliciod kullandım.O da 30 tane 54 lira.Ama bendeki homozigot değil,heterozigot..Farkeder mi ki?
Aynı mantık, mthfra1298c genimizde mutasyon var. Sen bozuk gen aktarımı (taşıyıcısın) yapıyorsun, ben hem bozuk genliyim hem de taşıyıcı beterin beteri gibi

bunu söyleyen doktor kım Allah aşkına ? benım 04 clexan ve coraspın kullanırken bebegımın kalbı durmuştu bı oncekı gebelıgımde ve doktor benı tam hatrlamıyorum yalan olmasın ama ortalama 2 gun snra falan kürtaja aldı. ölmedim çok şükür.. Ve hatta kürtajdan once sormuştum cok sulandırıcı aldım sıkıntı olurmu dıye hıc problem degıl demıstı ve oylede oldu şükür. he dıs gebelıgı almaları kürtajdan farklı durumsa onu bılemem. ama bn kürtaja gırdım hemde hem coraspın hem ıgneyle

canım kaçıncı haftandasın sen. tek doz ıgnemı kullanıyosun bıde coraspın yokmu

canım senın doktorun bana cok yanlış geldi. bukadar tedbırsız olunamaz. sen 2 kayıp yasamıssın ve homozıgot genın var hıc sulandırıcısız nedemek.. Rabbim ol der olur o ayrı. ama bız tedbırımızı alalım taktır yıne Allahtan.. bı hemataloglamı gorussen.. yada farklı bı kadındogumcu.. Yanı hıc pıhtılaşma olmasa bıle 2 düşüğe tedbır amaçlı vermrsı gerekıyo sulandırıcıyı dıye dusunuyrm. hayır hepımz kullanıyrz bı zararı olsa bızım doktorlarımz vermz dımı. bence mmutlaka bı hematalog yada perınatologla gorus. gerekırse esınden gızlı al randevu gıt konuş. snra soylersın eşine içime sinmiyor bu doktor yenı doktor buldum ona gıdıcem onemlı olan bnm rahat olmam dersın. he gıdecegın dıger doktorda kullanma derse ozaman enzndan ıcın rahat ederkafanda soru kalmaz. kafana gore coraspın alma doktor destegı olmadan buda cok yanlış. bıde kac haftalıksın bebek gorunmedı

5 ayrı doktora sordum. 2 si kullan 2 si kullanma ve biri de bu durum tartışmalı dedi. Kuzenim hematolog o da bu genle düşüğün ilgisinin teorik olarak henüz bir bulguya rastlanmamış oldugunu söyledi. Ben de burda okuduklarımdan ötürü senin gibi düşünüyorum... yoruldum dr aramaktan benim 5+5 de kese gorundu. Bugün 6+1 haftaya 7+1 de cagırdı tekrar.

bakın burada da belirtiliyor...

kıyamam ya gecmiş olsun. Ben de doktoruma guvenmek istiyorum ama burda herkesin basından geceni duyunca da mahvoluyorum.

Ozaman kafana yatan doktorla devam edıceksın canım çünkü sorguladıkça karışıyosun. Karıştıkça stres olup bebeğini etkiliyosun. Ben öyle yaptım öncelikle Allaha emanet... Banada hematolog sadece 06 igne yeterlı dedı. bı perınatalog hıcbseye gerek yok dedi. Ama benı buzamana kadar takıp eden 2 kurtajımıda yapan doktorumun dediğini dinledim. 04 sabah 04 akşam enox ıgne + 150mg ecoprın kullanıyorum.. 8+2 bugun Allahın izniyle. cumrtsı gttıgımde bı sıkıntı yoktu. İnşallah İnşallah hep sorunsuz gider hepımızın. Buarada 5+5te zaten kalp atısı duyulmazkı cnm karamsar olma daha erken. bnde 6+5te duydum çok şükür. bidaha gittiğinde duyarsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…