https://tr.diphealth.com/343-mthfr-cause-of-recurrent-miscarriages-2371789-75 Bu sayfayı da okur musunuz?bunu söyleyen doktor kım Allah aşkına ? benım 04 clexan ve coraspın kullanırken bebegımın kalbı durmuştu bı oncekı gebelıgımde ve doktor benı tam hatrlamıyorum yalan olmasın ama ortalama 2 gun snra falan kürtaja aldı. ölmedim çok şükür.. Ve hatta kürtajdan once sormuştum cok sulandırıcı aldım sıkıntı olurmu dıye hıc problem degıl demıstı ve oylede oldu şükür. he dıs gebelıgı almaları kürtajdan farklı durumsa onu bılemem. ama bn kürtaja gırdım hemde hem coraspın hem ıgneyle
Aminn inşallah, inşallah saglıkla kavusursunuz bebeginizeOzaman kafana yatan doktorla devam edıceksın canım çünkü sorguladıkça karışıyosun. Karıştıkça stres olup bebeğini etkiliyosun. Ben öyle yaptım öncelikle Allaha emanet... Banada hematolog sadece 06 igne yeterlı dedı. bı perınatalog hıcbseye gerek yok dedi. Ama benı buzamana kadar takıp eden 2 kurtajımıda yapan doktorumun dediğini dinledim. 04 sabah 04 akşam enox ıgne + 150mg ecoprın kullanıyorum.. 8+2 bugun Allahın izniyle. cumrtsı gttıgımde bı sıkıntı yoktu. İnşallah İnşallah hep sorunsuz gider hepımızın. Buarada 5+5te zaten kalp atısı duyulmazkı cnm karamsar olma daha erken. bnde 6+5te duydum çok şükür. bidaha gittiğinde duyarsın inşallah.
canım işyerindeyim çok dikkatli olmasada ustten okudum. benımkı mthfra 1298 heterezıgot sendekı mhtfrc galıba gercı aynılarmı blmyrm. Yazıdada homosısteın degerınden falan bahstms anladgm kadryla. bn onada baktrmstım referans aralığındaydı. folıkasıdım dıger hamılelklerde nasıldı blmyrm ama kürtajdan snra referans aralığındaydı. şimdide referansn bıle ustunde yani onlada alakası varmı blmyrm bu genın. bıtek proteın s dusuktu oda bı pıhtılaşma heralde tam blmyrm. homosısteın folat proteın s ve c fln hepsine baktır snrada kafana yatan bı doktor bul bence canımhttps://tr.diphealth.com/343-mthfr-cause-of-recurrent-miscarriages-2371789-75 Bu sayfayı da okur musunuz?
İnşallah canım hepimizAminn inşallah, inşallah saglıkla kavusursunuz bebeginizeduygularıma tercüman oldunuz... Bu da giderse artık kimseyi dinlemem gerekirse 5 doz igne kullanırım... öyle kötü bir şey ki caresizlik... Cok tesekkur ederim beni anladıgınız ve düşündüğünüz için Guzel haberlerle gorusuruz insallah. Hangi ildesiniz? Ben İzmir..
Nasıl gidiyor? Insallah haberler guzeldir.Kızlar benim bu 5. Hamileliğim Hep düşük ya da kürtaj oluyor. Bunda da 13 mart ta 830 15 mart ta 1150 16 mart ta yani bugün1870. Bu da düzgün gitmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım 5. Bu
Ben de doktor degistirecegim sanırım sırf bu yüzden. Nasıl gidiyor gebeliginiz? Hangi ildesiniz?Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir düşük yaşadım. Üstelik doktorum o kadar iyi biriydi ki, ilk gebeliğim olmasına ve dolayısıyla düşük hikayem olmamasına rağmen pıhtılaşma testi istedi. Tabi ilkin anlam veremedik, para tuzağı falan dedik ama doktorum haklıymış. MTHFR 677 Homozigot mutant çıktı. Hemen 0.4 doz iğne başlayacağız dedi. Eşimle ben de ilk kez duyduğumuz için biraz araştırdık tabi. Belki 7-8 ayrı doktora sorduk. İğne vurun diyen de oldu, coraspin yeterli diyen de oldu. İnanın günde bir limon suyunu içsen o bile yeter diyen doktor dahi oldu :) İğne kullanmadım ve maalesef ilk gebeliğim 10. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Ardından 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bu kez öğrenir öğrenmez iğneye başladım. Şükür sorunsuz gidiyoruz şu an.
Ben varım.Sezaryen ile bebeğini kaybeden var mıydı aranızda arkadaşlar ?
canım kaçıncı haftandasın sen. tek doz ıgnemı kullanıyosun bıde coraspın yokmu
Ne kadar beklemenizi soyledi doktorunuz ?Ben varım.
Izmir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba .?Aminn inşallah, inşallah saglıkla kavusursunuz bebeginizeduygularıma tercüman oldunuz... Bu da giderse artık kimseyi dinlemem gerekirse 5 doz igne kullanırım... öyle kötü bir şey ki caresizlik... Cok tesekkur ederim beni anladıgınız ve düşündüğünüz için Guzel haberlerle gorusuruz insallah. Hangi ildesiniz? Ben İzmir..
cok gecmıs olsun. kromozom testıde ısteyın mutlaka esınızede sızedeMerhaba arkadaşlar,bir sorum olacaktı size.bana sadece trombofili paneli testi yapıldı diğer testleri istemedi doktor.3 bebek kaybım var erken doğum yapıyorum maalesef .
Size özel mesaj yazmaya calıstım ama nedense gönderilemiyor. Burdan da yazmak istemedim dr adını...Izmir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba .?
düzelttim :)Size özel mesaj yazmaya calıstım ama nedense gönderilemiyor. Burdan da yazmak istemedim dr adını...
Bebeğin kalbi neden durmusbunu söyleyen doktor kım Allah aşkına ? benım 04 clexan ve coraspın kullanırken bebegımın kalbı durmuştu bı oncekı gebelıgımde ve doktor benı tam hatrlamıyorum yalan olmasın ama ortalama 2 gun snra falan kürtaja aldı. ölmedim çok şükür.. Ve hatta kürtajdan once sormuştum cok sulandırıcı aldım sıkıntı olurmu dıye hıc problem degıl demıstı ve oylede oldu şükür. he dıs gebelıgı almaları kürtajdan farklı durumsa onu bılemem. ama bn kürtaja gırdım hemde hem coraspın hem ıgneyle
Tıbben bellı bı neden bulamadılar. kromozom analızlerımz temız cok şükür eşiminde benimde. rahım fılmıde temız şükür. bıtek mthfra1298 ve paı heterezıgot cıktı trombofılı testınde ama sebebı bumu bılınmıyo cnku bu genler düşük yaptırmaz dıyen doktorda çok.Bebeğin kalbi neden durmus
Ödem toplamıştır yada beze atmış da olabilir.Aynı yere vurma iğneyikızlar bısey sorucam. bugundurkı sabah ıgneyı vurduğum tarafta, dokunduğum an fena acı var. sanki bişey toplanmış gibi orda. ta sabah 8de vurdum bu saat oldu gecmedı sizdede oluyomu. iğnedemi acaba. Başka bi problem yoktur dımı
bı saga bı sola vurmuya calısyorum sabahh aksam yapıyorum ben. iğnedendir ama dımı ya başka aksilik olmasında Allah korusunÖdem toplamıştır yada beze atmış da olabilir.Aynı yere vurma iğneyi
En son doktor 5 haftalık dedi. Tekrar betahcg ölçturmedim ama. Göğüs uçları koyulasir falan ya hep. Bende çok çok açık renk o halka falan. Kendi kendine düzgün gitmiyor diye kuruntu yapıyorumNasıl gidiyor? Insallah haberler guzeldir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?