Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

https://tr.diphealth.com/343-mthfr-cause-of-recurrent-miscarriages-2371789-75 Bu sayfayı da okur musunuz?

Aminn inşallah, inşallah saglıkla kavusursunuz bebeginize duygularıma tercüman oldunuz... Bu da giderse artık kimseyi dinlemem gerekirse 5 doz igne kullanırım... öyle kötü bir şey ki caresizlik... Cok tesekkur ederim beni anladıgınız ve düşündüğünüz için Guzel haberlerle gorusuruz insallah. Hangi ildesiniz? Ben İzmir..

canım işyerindeyim çok dikkatli olmasada ustten okudum. benımkı mthfra 1298 heterezıgot sendekı mhtfrc galıba gercı aynılarmı blmyrm. Yazıdada homosısteın degerınden falan bahstms anladgm kadryla. bn onada baktrmstım referans aralığındaydı. folıkasıdım dıger hamılelklerde nasıldı blmyrm ama kürtajdan snra referans aralığındaydı. şimdide referansn bıle ustunde yani onlada alakası varmı blmyrm bu genın. bıtek proteın s dusuktu oda bı pıhtılaşma heralde tam blmyrm. homosısteın folat proteın s ve c fln hepsine baktır snrada kafana yatan bı doktor bul bence canım

İnşallah canım hepimiz nedemek canım nerdeyse 1.5 snedır bu forumda hepımz bırbırımın dertlerine mutlulklarına ortak olduk. İnşallah bızlerde sağlıklı dogumlarımızıda paylasırz burda. iistanbuldayım bn

Ben de doktor degistirecegim sanırım sırf bu yüzden. Nasıl gidiyor gebeliginiz? Hangi ildesiniz?

Merhaba arkadaşlar,bir sorum olacaktı size.bana sadece trombofili paneli testi yapıldı diğer testleri istemedi doktor.3 bebek kaybım var erken doğum yapıyorum maalesef .

Izmir de hangi doktora gidiyorsunuz acaba .?

Bebeğin kalbi neden durmus

Bebeğin kalbi neden durmus
Tıbben bellı bı neden bulamadılar. kromozom analızlerımz temız cok şükür eşiminde benimde. rahım fılmıde temız şükür. bıtek mthfra1298 ve paı heterezıgot cıktı trombofılı testınde ama sebebı bumu bılınmıyo cnku bu genler düşük yaptırmaz dıyen doktorda çok.

kızlar bısey sorucam. bugundurkı sabah ıgneyı vurduğum tarafta, dokunduğum an fena acı var. sanki bişey toplanmış gibi orda. ta sabah 8de vurdum bu saat oldu gecmedı sizdede oluyomu. iğnedemi acaba. Başka bi problem yoktur dımı

Ödem toplamıştır yada beze atmış da olabilir.Aynı yere vurma iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…