- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
1870 ti 2 gün sonra 3800 olmustu canım. Ertesi günü de doktora gittiğimde 5 haftalık dedi keseye. Bilmiyorum düzgün gider miNasıl gidiyor? Insallah haberler guzeldir.
Yok ya benimki de öyle, herkesin aynı olmuyormuş ki... kötü düşünme hiç.En son doktor 5 haftalık dedi. Tekrar betahcg ölçturmedim ama. Göğüs uçları koyulasir falan ya hep. Bende çok çok açık renk o halka falan. Kendi kendine düzgün gitmiyor diye kuruntu yapıyorum
Normaldir inşallah canım 4 kez kayıp yaşadım ben her şey den korkar oldum. Koyulaşma olmadı diye takıyorum kafama şimdi bitmez bu dertlerYok ya benimki de öyle, herkesin aynı olmuyormuş ki... kötü düşünme hiç.
:))) ağlanacak halimize güler olduk valla. Benim de 2 kaybım var. Allah sabır versin. Takma şöyle düşün olacaksa olacak hicbir güç önüne geçemez...Normaldir inşallah canım 4 kez kayıp yaşadım ben her şey den korkar oldum. Koyulaşma olmadı diye takıyorum kafama şimdi bitmez bu dertler
Insallah bizim de olur bebek canım. Yine senin varmış bak bizim ev boşMerhaba kızlar daha once iki dusugum oldu kan pihtilasmasindan dolayi sonra tekrar hamile kaldim ve ignelerle 2016 haziran annesi olmayi rabbim nasip etti suan kizım 33 aylik tekrak bebek istiyoruz 1 yildir ama nasip olmadi bi turlu Allahim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsin
Insallah en kısa zamanda rabbim sana da nasip eder canim cok iyi anliyorum ben tam 2 yil bekledim ama cok zor gunlerdi Allahim kimseye yasatmasinInsallah bizim de olur bebek canım. Yine senin varmış bak bizim ev boş
Amin canım İnşallah. Ya bişey sorucam sen iğne kullanırken hep aynı saattemı vurdun. Bn sabah akşam 8 - 8.30 arası yapıyorum. Bugün ılkdefa cıktı aklımdan bı saat falan gec yaptımMerhaba kızlar daha once iki dusugum oldu kan pihtilasmasindan dolayi sonra tekrar hamile kaldim ve ignelerle 2016 haziran annesi olmayi rabbim nasip etti suan kizım 33 aylik tekrak bebek istiyoruz 1 yildir ama nasip olmadi bi turlu Allahim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsin
Ben günde sadece 1 tane kullaniyodum canim genelde sabah 10 ya da 11 gibi yapardim aksattigim zamanlar oldu bende cok korkttum gev yaptim bisey oldu mu diye cok sukur bi sikinti olmadi seninki de olmaz insallah canim Allahin izniyleAmin canım İnşallah. Ya bişey sorucam sen iğne kullanırken hep aynı saattemı vurdun. Bn sabah akşam 8 - 8.30 arası yapıyorum. Bugün ılkdefa cıktı aklımdan bı saat falan gec yaptımbi sıkıntı olurmu acaba çok korktum (((
Benimkide faktor5 ve mthfr heterzgot canim. İğne kullanman lazım. Kim dediyse kullanma diye gitme bir daha o doktoraMerhaba kızlar benim daha önce bir ikiz kaybım birde normal düşüğüm oldu.ikizleri kalp durması sorunucunda kaybettim.sorum şu bende faktor 2 heterozigot mutasyon,mthfrc677t heterozigot mutant mutasyon, PAI-1 4G/5G homozigot mutant mutasyon saptandı.ıkı doktora gosterdım fakat tatmın edıcı acıklama yapmadılar.az mıktarda kan pıhtılasması var ıgne kullanmasanda olur yada kullanabılırsın gıbı bırseyler soyledıler.bu degerler ne anlama gelıyor bılen varmı acaba aklım cok karısık.
Referans araligi icinde goruluyor anladigim kadariyla ama pihtilasma sadece bununla anlasilabilcek bisey degil zaten.merhaba arkadaşlar çok acil cevap yazarsanız sevinirim
proteın s sonucum 64 çıktı. referans aralığı 55-123 yazıyor
şimdi bende pıhtılaşma var mı yok mu ????
meraktan ölücem 3 gün var doktora göstermeme....
Özelde gorusnemiz mumkun mu ben de 6 gebeligimi de kaybettim ve hala cabaliyorum ne yaparsam yapayim hep kalbi duruyor yada kesem bozuluyorKızlar benim bu 5. Hamileliğim Hep düşük ya da kürtaj oluyor. Bunda da 13 mart ta 830 15 mart ta 1150 16 mart ta yani bugün1870. Bu da düzgün gitmiyor. Ne yapacağımı şaşırdım 5. Bu
Ben varim canim bende 2 dusugun ardindan 3. Gebeligimde igne kullanarak kızımı kucagima aldim sukurler olsun.dun terkrar hamile oldugumu ogrendim ignelere basladim tekrar insallah hepimiz bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza aliriz .Herkese merhaba daha önce bir düşüğüm oldu ozaman bilmiyordum meğer pıhtılaşma varmış mthfr 677 ile a1298 heterozigot benim gibi olup gebe kalmış ve bebeğini kucagına alanlar varsa neler yaptınız neler kullandınız doktor şuan bana bi gün iğne bi gün corasoin verdi
Ayy çok sevindimm birde sağlıklı birşekilde doğum yaptıgınızı öğrenince daha cok sevindim aynı genlermi sizde de sorunluBen varim canim bende 2 dusugun ardindan 3. Gebeligimde igne kullanarak kızımı kucagima aldim sukurler olsun.dun terkrar hamile oldugumu ogrendim ignelere basladim tekrar insallah hepimiz bebeklerimizi saglikli sihhatli kucagimiza aliriz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?