Cok tesekkur ederim canim Allah sana da nasip etsin insallah.Heterezigot mutasyon var canımAyy çok sevindimm birde sağlıklı birşekilde doğum yaptıgınızı öğrenince daha cok sevindim aynı genlermi sizde de sorunlu
hergün mü iğne kullandınız kızınızda muhtemelen şu an aynıyız 4+2 deyiz biz :)Cok tesekkur ederim canim Allah sana da nasip etsin insallah.Heterezigot mutasyon var canım
4+4 teyiz bizde canim. Evet kızimda hergun kullandim 36. Hafta bitene kadar simdi de hergun kullaniyorumhergün mü iğne kullandınız kızınızda muhtemelen şu an aynıyız 4+2 deyiz biz :)
banada vermedi gerek yok coraspin yeter dedi ben istedim 2 günde 1 kullanalım ozaman dedi ama böyle şeyler duyunca hergün kullanıcam sanırım keseyi bir görelimde siz hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsunuz4+4 teyiz bizde canim. Evet kızimda hergun kullandim 36. Hafta bitene kadar simdi de hergun kullaniyorum
Ben cleaxan 04 4000 kullaniyorum canim bi de coraspinde aliyorum gunde bi tanebanada vermedi gerek yok coraspin yeter dedi ben istedim 2 günde 1 kullanalım ozaman dedi ama böyle şeyler duyunca hergün kullanıcam sanırım keseyi bir görelimde siz hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsunuz
Cevabınız için Teşekkür ederim herhalde kızınız da da bu şekilde devam etmiştinizBen cleaxan 04 4000 kullaniyorum canim bi de coraspinde aliyorum gunde bi tane
Evet canım kizımda da ayni sekilde devam ettimCevabınız için Teşekkür ederim herhalde kızınız da da bu şekilde devam etmiştiniz
İğneyi hangi doz kullanıyor sunuzSizi çok iyi anlıyorum. Ben de bir düşük yaşadım. Üstelik doktorum o kadar iyi biriydi ki, ilk gebeliğim olmasına ve dolayısıyla düşük hikayem olmamasına rağmen pıhtılaşma testi istedi. Tabi ilkin anlam veremedik, para tuzağı falan dedik ama doktorum haklıymış. MTHFR 677 Homozigot mutant çıktı. Hemen 0.4 doz iğne başlayacağız dedi. Eşimle ben de ilk kez duyduğumuz için biraz araştırdık tabi. Belki 7-8 ayrı doktora sorduk. İğne vurun diyen de oldu, coraspin yeterli diyen de oldu. İnanın günde bir limon suyunu içsen o bile yeter diyen doktor dahi oldu :) İğne kullanmadım ve maalesef ilk gebeliğim 10. haftada kalbi durduğu için kürtajla sonuçlandı. Ardından 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bu kez öğrenir öğrenmez iğneye başladım. Şükür sorunsuz gidiyoruz şu an.
Bende sadece mthfr c677 heterozigot mutasyon çıktı.Buna rağmen doktorum günlük hem coraspin hem de clexan 4000 iğne verdi.Evvelden 2 düşük hikayem var.Kızlar pai 4g/5g mthfr c677 heterozigot var 3 doltora gittim ikisi ecopirine de iğneye de gerek yok dedi biri de kullan diyor5+3. Gün bugün kese 11.4 mm sadece folik asit dedi diğer ikisi yeni bilimsel araştırmalara göre düşüklerin sebebi bu değilmiş. Her ihtimale karsı kullanmalı mıyım
Bunlar pıhtılaşma testleri değil galiba canımMerhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı doğumlar bebişler dilerim.. 7. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Drum benden bazı testler istedi genetik tesleri henüz yaptırmadık pazartesi vericem. Diğer testlerin sonucu çıktı bunlar tek başına kan pıhtılaşması olmadığını gösterir mi?
Anti kardiyolipin igm - Negatif
Anti kardiyolipin igg - Negatif
Anti Beta 2 Glikoprotein 1 igm - Negatif
Anti beta 2 Glikoprotein 1 igg - Negatif
Benim rahimde perde vardı o alındı alan doktor da riskli gebelik uzmanı yeni çalışmalara göre kesinlikle kullanma dedi şimdi küçük bi şehirdeyim buradaki dr da çok iyi ama o da kullanmam taraftarı ailemden bile tepki aldım sen ilaç mı kullanmak istiyorsun gerek yok dedi doktor diyeBende sadece mthfr c677 heterozigot mutasyon çıktı.Buna rağmen doktorum günlük hem coraspin hem de clexan 4000 iğne verdi.Evvelden 2 düşük hikayem var.
Kesin sonuç genetik testten sonra çıkıcak sanırım teşekkürlerBunlar pıhtılaşma testleri değil galiba canım
Bende de aynı mutasyonlar var doktorlar iğne ilaç kullanmama gerek yok dedi perde vardı rahmimde o alındı doktor bebeğin perdeye tutunduğu için gelişemediğini söyledi pıhtılaşma ile ilgisi yok düşüklerin dedi. Sadece 1 dr kullanabilirsin dedi 6 haftalık hamileyim kese görüldü ama kalp atışı için endişeliyimMerhaba kızlar benim daha önce bir ikiz kaybım birde normal düşüğüm oldu.ikizleri kalp durması sorunucunda kaybettim.sorum şu bende faktor 2 heterozigot mutasyon,mthfrc677t heterozigot mutant mutasyon, PAI-1 4G/5G homozigot mutant mutasyon saptandı.ıkı doktora gosterdım fakat tatmın edıcı acıklama yapmadılar.az mıktarda kan pıhtılasması var ıgne kullanmasanda olur yada kullanabılırsın gıbı bırseyler soyledıler.bu degerler ne anlama gelıyor bılen varmı acaba aklım cok karısık.
İğneyi hangi doz kullanıyor sunuz
Şuan gıttıgım doktorumda kullanmama gerek olmadıgını soyledı benım rahımımde bır sorun yok rahım fılmım temız.ama dusuklerım oldugu ıcın ben yınede corasprın kullanıyorum.henuz hamıle degılım.Bende de aynı mutasyonlar var doktorlar iğne ilaç kullanmama gerek yok dedi perde vardı rahmimde o alındı doktor bebeğin perdeye tutunduğu için gelişemediğini söyledi pıhtılaşma ile ilgisi yok düşüklerin dedi. Sadece 1 dr kullanabilirsin dedi 6 haftalık hamileyim kese görüldü ama kalp atışı için endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?