Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ayy çok sevindimm birde sağlıklı birşekilde doğum yaptıgınızı öğrenince daha cok sevindim aynı genlermi sizde de sorunlu
Cok tesekkur ederim canim Allah sana da nasip etsin insallah.Heterezigot mutasyon var canım

4+4 teyiz bizde canim. Evet kızimda hergun kullandim 36. Hafta bitene kadar simdi de hergun kullaniyorum
banada vermedi gerek yok coraspin yeter dedi ben istedim 2 günde 1 kullanalım ozaman dedi ama böyle şeyler duyunca hergün kullanıcam sanırım keseyi bir görelimde siz hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsunuz

banada vermedi gerek yok coraspin yeter dedi ben istedim 2 günde 1 kullanalım ozaman dedi ama böyle şeyler duyunca hergün kullanıcam sanırım keseyi bir görelimde siz hangi iğneyi kaç mg kullanıyorsunuz
Ben cleaxan 04 4000 kullaniyorum canim bi de coraspinde aliyorum gunde bi tane

Merhaba kızlar,ben bugün ilk ignemi (cleaxan)sağlık ocağında kolumdan vuruldum ama artık evde göbekten kendim vurucam.Püf noktası falan bişey var mı?Nasıl yapmam gerek?Yardımcı olur musunuz bana?

İğneyi hangi doz kullanıyor sunuz

Merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı doğumlar bebişler dilerim.. 7. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Drum benden bazı testler istedi genetik tesleri henüz yaptırmadık pazartesi vericem. Diğer testlerin sonucu çıktı bunlar tek başına kan pıhtılaşması olmadığını gösterir mi?
Anti kardiyolipin igm - Negatif
Anti kardiyolipin igg - Negatif
Anti Beta 2 Glikoprotein 1 igm - Negatif
Anti beta 2 Glikoprotein 1 igg - Negatif

Kızlar pai 4g/5g mthfr c677 heterozigot var 3 doltora gittim ikisi ecopirine de iğneye de gerek yok dedi biri de kullan diyor 5+3. Gün bugün kese 11.4 mm sadece folik asit dedi diğer ikisi yeni bilimsel araştırmalara göre düşüklerin sebebi bu değilmiş. Her ihtimale karsı kullanmalı mıyım

Bende sadece mthfr c677 heterozigot mutasyon çıktı.Buna rağmen doktorum günlük hem coraspin hem de clexan 4000 iğne verdi.Evvelden 2 düşük hikayem var.

Bunlar pıhtılaşma testleri değil galiba canım

Bende sadece mthfr c677 heterozigot mutasyon çıktı.Buna rağmen doktorum günlük hem coraspin hem de clexan 4000 iğne verdi.Evvelden 2 düşük hikayem var.
Benim rahimde perde vardı o alındı alan doktor da riskli gebelik uzmanı yeni çalışmalara göre kesinlikle kullanma dedi şimdi küçük bi şehirdeyim buradaki dr da çok iyi ama o da kullanmam taraftarı ailemden bile tepki aldım sen ilaç mı kullanmak istiyorsun gerek yok dedi doktor diye benim de iki düşüğüm var

Bende de aynı mutasyonlar var doktorlar iğne ilaç kullanmama gerek yok dedi perde vardı rahmimde o alındı doktor bebeğin perdeye tutunduğu için gelişemediğini söyledi pıhtılaşma ile ilgisi yok düşüklerin dedi. Sadece 1 dr kullanabilirsin dedi 6 haftalık hamileyim kese görüldü ama kalp atışı için endişeliyim

kızlar merhaba mthfr 677 ve a1298 heterozigot olup ta iğneyle bebeğini sağ salim kucağına alanlar varsa bilgi verebilirmisniiz kaç günde bir iğne oldunuz kaç mg kullandınız coraspin folik nekadar kullandınız

Şuan gıttıgım doktorumda kullanmama gerek olmadıgını soyledı benım rahımımde bır sorun yok rahım fılmım temız.ama dusuklerım oldugu ıcın ben yınede corasprın kullanıyorum.henuz hamıle degılım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…