Bende de aynı sorun var doktorum kullanmama gerek yok dedı ama ben yınede corasprın kullanıyorum hamıle degılım.hamıle kalınca da corasprın yeterlı dedı ama sızın yazınızı okuyunca kararsız kaldım kullanmalı mıyım acabaİğneyi hangi doz kullanıyor sunuz
merhaba arkadaşlar çok acil cevap yazarsanız sevinirim
proteın s sonucum 64 çıktı. referans aralığı 55-123 yazıyor
şimdi bende pıhtılaşma var mı yok mu ????
meraktan ölücem 3 gün var doktora göstermeme....
[/
Benim yaptırdığım hastanede alt sınır 65, beenim de 65 cikti, doktorunuz ne dedi size, benim diger testlerim de sorun cikmadigi icin önemsemedi doktorlar,merhaba arkadaşlar çok acil cevap yazarsanız sevinirim
proteın s sonucum 64 çıktı. referans aralığı 55-123 yazıyor
şimdi bende pıhtılaşma var mı yok mu ????
meraktan ölücem 3 gün var doktora göstermeme....
yaaaa sen doğum yaptınmıııı. hadı gözün aydın canım. hayırlı sağlıklı evlat olsun İnşallah bizede dua ettt. 10+3 olduk bugün çok şükürrr...0.4 doz kullanıyorum.
8 gün önce 38+6 haftalık olarak sezaryen ile oğlumu dünyaya getirdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
pıhtılaşma goruluyo ama bazı doktorlar bu genlerı önemsemıyo. bı hematalogla bıde kendı kadındogumcunla gorus bence. ve enaz 2 dusuk varsa ence kesınlıkle sulandrıcı kullanmalısınbir de
PAI-1 5G/4G sonucu : 4G/4G
Dr u ara kanama önemli bişey. ..Kızlar kürtajımın 27. Günü adet oldum. Çok yoğun oluyorum şarıl şarıl gidiyorsizce normal mi sizin ilk adetiniz nasıl oldu?
Numarası yok üniversite hastanesine gidiyorumDr u ara kanama önemli bişey. ..
O zaman acile git hemenNumarası yok üniversite hastanesine gidiyorum
3 ay demişti.ben 6 aylık Doğum yaptım belki o yüzden öyle demiştir.normalde sezeryanda 1 yıl bekleniyor galiba.Ne kadar beklemenizi soyledi doktorunuz ?
evet bana 1 sene beklememi önermişti sezaryen için.3 ay demişti.ben 6 aylık Doğum yaptım belki o yüzden öyle demiştir.normalde sezeryanda 1 yıl bekleniyor galiba.
Geçmiş olsun sorunuz hakkında bi bilgim yok bende aynı testleri yaptırdım sonuç bekliyorum. Sizin ilk gebelik miydi be kaçıncı hafta da durdu kalbiArkadaşlar bebeğimin kalbi durup kürtaj olmuştum belki hatırlarsınız. Test sonucun çıktı. Genetik doktoru kadın doğumcunuza kalmış tekrar hamile kaldığınızda herhangi bi ilaç yada iğne kullandırıp kullandırmamak dedi. Doktoruma göndermedim sonuçları daha. Sizce durum nedir ? Böyle aynı durumda olan arkadaşlar var mı aramızda ?? Bu arada eşimdede bende de kromozom analizi testi temiz çıktı problem yok yani..
Hayırlı güzel sonuçlar alın inşallahGeçmiş olsun sorunuz hakkında bi bilgim yok bende aynı testleri yaptırdım sonuç bekliyorum. Sizin ilk gebelik miydi be kaçıncı hafta da durdu kalbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?