Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gunaydin. mthfrc677t heterozigot... pai homozigot (4g / 4g) ben de. kesinlikle bir pihtilasma sorunu bu. kac dr gordu beni artik sayisini bilmiyorum. ilk bebegimi 8+1de ikinciyi 8+3te kaybettim. kalp atislari durdu. kurtaj oldum.
sonra aspirin ve 0.4claxne ile oglumu dunyaya getirdim suan 5 yasinda..... simdide cok sukur kizima hamileyim. aspirin rahim ici kanama yaptigi icin ve claxane piyasada olmadigi icin muadili olan 0.4 enox igne kullaniyorum.
dilerim Allahtan size de nasip olur en kisa zaman da...

ısrarla kullanma diyen dr olmasa 3. düşüğümü yaşamayacaktım belki de. bende kalp atışı hiç oluşmadı neredeyse hep bradikardik.
Sanirim dna hasari testi dediğin spermle ilgili
evet kanda kromozomlara bakıldı ama spermde bakılmadı.

ısrarla kullanma diyen dr olmasa 3. düşüğümü yaşamayacaktım belki de. bende kalp atışı hiç oluşmadı neredeyse hep bradikardik.

evet kanda kromozomlara bakıldı ama spermde bakılmadı.
Allah bir daha yasatmasin canim. saglikla evlatlariniz olsun dilerim. ben de ankaradayim. suan medical park ertan ozturke gidiyorum. riskli gebelik uzmani. akliniz da olsun.

Merhaba arkadasim, daha once seninle ozelden mesajlaşmıştık, o zaman hamileydim maalesef o da kurtajla sonuclandi, ertan beye gittigini söylemiştin, devam ediyormusun, memnunmusun, igne kullanmani o mu önerdi, pai heterozigot var bende de, ama doktorum gerek yok iğneye diyor, yeniden hamile kalabilirsem

Allah bir daha yasatmasin canim. saglikla evlatlariniz olsun dilerim. ben de ankaradayim. suan medical park ertan ozturke gidiyorum. riskli gebelik uzmani. akliniz da olsun.
Ayy canim bu mesaji görmeden yazmışım, memnunsun ki devam ediyorsun anladigim kadariyla

Ayy canim bu mesaji görmeden yazmışım, memnunsun ki devam ediyorsun anladigim kadariyla
methabalar. Gecmis olsun zor zamanlr
Ben Ertan beyi onceden de biliyordum. Basta baska dr.a gidiyordum 6.ci haftada ertan beye gectim. Cok memnunum. Bana igneyi gittigm her dr veriyor canim. Kardiyoloji de kullanman gerekli demisti. Orta duzey pihtilasmadiye geciyormus benim ki. Ozellikle factor v ve factor ledien di sanirim. O ikisi cok ciddi pihtilasmalarmis.
Sadece pai heterozigotta nasil yok izlerler bipemiyorum. Hastanin hikayesi de onemli oluyor onlar icin.
muayene ücreti ne kadar canım ? ankaraya geliyorum doktor için zaten
Benim dr muayenehne olrak kullandigi icin 200 kusurdu. Benim dogum paketim var. Net fiyat bilmiyorum. Bir de Deniz hanim var. O da riskli gebelik uzmani. Benim detayli ultrasonumu yapti. Ayni hastanede. Sgk li o... 150-160tl birseydi sanirim. Arayark bilgi alabilirsin canim.

sağolasın,Allah kimseye yaşatmasın,beterinden saklasın,Ertan bey için hastaneyi aradım,250 TL muayene ücreti,sgk anlaşması yok dediğin gibi,tekrar bir gebelik oluşursa inşAllah hayırlısıyla,kendisiyle mutlaka görüşeceğim,beni gerçekten dinleyecek,ilgilenecek bir doktora ihtiyacım var,sgk anlaşması olmadığı için biraz daha yoğun değildir diye düşünüyorum,memnuniyetini de dile getirmen benim için iyi oldu,çünkü aynı şeyleri yaşamış biri olarak memnun kaldıysan ilgili bir doktor demektir.çok sağol arkadaşım,

Benim icin daha iyisi yok canim. Titiz anlayisli aciklayici sabirli ve sakin. Sgk siz ama ciddi yogun. Randevulu gittigim halde 2saat bekledigim olabiliyor.

Benim icin daha iyisi yok canim. Titiz anlayisli aciklayici sabirli ve sakin. Sgk siz ama ciddi yogun. Randevulu gittigim halde 2saat bekledigim olabiliyor.
ufff gerçekten mi ya,hani genelde maddi yönden anlaşmalılar tercih ediliyor ya ondan demiştim,doktor için özetlerin çok güzel,çok sevindim seni anlayan birine denk gelmene canım,inşAllah hayırlısıyla tekrar gebe kalırım ve bende tecrübelerimi aktarırım

Bende enox kullanıyorum günde 1 kere. Coraspin Doğuma 10 gün kala kesiyoruz. Sizin trombofili sonuçlarınız nasıldı neden 2 defa kullanıyorsunuz ?
canım benım sonuçlar mthfra 1298 heterezıgot paı heterezıgot. 2 düşüğüm var. ıkınıcısınde 04 clexan ve 100 mg coraspınle dusuk oldu. buyuzden budefa 04 sabah 04 aksam ıgne oluyorum. ecoprınde 150 mg a cıktı. bu haftaya kadar geldik çok şükür. şimdi kesicem diyo ignenın 1 dozunu buda benı korkutuyo

bence hematolog ile görüş ve ona göre karar ver,eğer hematolog devam derse doktorunu değiştir bence,2 düşükten sonra kesinlikle risk alma bence

M Merhaba dusuklrinizin sebebi kesin kan pihtilasmasi mi araştırma yapıldı mi

Canım Sabah akşam iğne için değerlerin çok yüksek değil bence. Homozigot değerler daha tehlikeli ve daha yüksek dozda iğne kullanıyorlar. Eğer İğnenin dozu fazla gelirse bebeğin yine zarar görebiliyor kanaman oluyor. Eğer az gelirse dozunu yükseltirler. 24 saat etki ediyor bu iğneler diye biliyorum.
Bende 1298 homozigot , faktör 5 heterozigot var. 3 kaybım oldu. Hepsi 4. Aydan sonra kalbi durdu. Pıhtılaşma yüzünden kaybettik. Bebeklerimin raporları sağlıklı olduğu yönündeydi. Detaylı ultrasonları vs yapılmıştı da. Coraspin + 0,4 iğne ile sağlıklı doğum yaptım. Doktorum fakültede profesördü. Riskli gebelik doktorlarına gidebilirsin . Şimdi de tek doz iğne ve coraspin 100 kullanıyorum. Umarım sağlıklı devam ederiz .
Benim tek endişem enox ve clexane aynı etkiyi sağlıyor mu? Clexane piyasadan kalktı malesef

canım sen ankarada hematologa göründün mü?
Görünmedim canim, universite hastanelerine gitmem lazim, cok uzun sürüyor işlemler oralarda,inan o kadar cok hastaneye gittim ki son zamanlarda gercekten kalp atisim değişiyor hastaneye gidince,

Merhaba burda yazdığım şeylere pek kimse cvp vermiyor umarım siz verirsiniz bu kan sulandirici nin dozu nasıl ayarlanır. Ben 0.6 kullanıyorum tup bebekle hamile kaldım. Bu sebeple kaybetmek istemiyorum. Bi fikriniz var mi

Merhaba burda yazdığım şeylere pek kimse cvp vermiyor umarım siz verirsiniz bu kan sulandirici nin dozu nasıl ayarlanır. Ben 0.6 kullanıyorum tup bebekle hamile kaldım. Bu sebeple kaybetmek istemiyorum. Bi fikriniz var mi
DozUnu trombofili sonuçlarınıza göre ayarlıyorlar. Fazlası da azı da zarar. Size tavsiyem üniversite hastanesinde bir hocaya özel muayeneye gitmeniz yönünde olacaktır. operatör doktorların elinde deneme yanılma tedavileri ile 3 bebeğimi kaybettim. Riskli gebelik doktorlarına muayene olunuz. Perinatologtan da muayene oldum ben belli aylarda . Ben uçakla Cerrahpaşa’ya gittim her ay. Doktorum orada Prof. Türkiye’nin heryerinden hastası var benim gibi.
Tabi büyük şehirlerde yaşıyorsanız şanslısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…