Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok üzüldüm.

Merhaba arkadaşlar. Benim 4 kaybım var bu 5. Hamileliğim şükür 13. Haftadaym inşallah sağlıklı devam eder. Ben metioninden fakir diyete dikkat ediyorum biraz. Balık hiç yemiyorum ama bebek küçük kalır mı diye de korkuyorum. Ama zarar verir falan diye yemedim bu kez hiç. Var mı bu diyeti yapan

Doktorunuzun tavsiyesi mi bu ? Bebeğin her türlü vitamine ihtiyacı var tabii ki de.

kayıpların için çok çok geçmiş olsun,nedeni araştırıldı mı bu düşüklerin,
bu diyet için homosistein değerinin yüksek olması gerekiyor bildiğim kadarıyla,hatta bir hacettepe üniversitesi profunun yöntemi bu,eğer böyle bir durum yoksa bence bu şekilde beslenmeyin,
bu arada bebek küçük kalmaz Allahın izniyle,baka besinlerden alırsın gerekenleri,hiç balık yiyemeyen de var

Arkadaşlar meraba..ben ilk hamile kaldığimda 8haftalik kalbi durdu ve kürtaj oldum sonrasında kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim. Mthfr677 homozigot.. ikinci hamileliğimde iğnelerle ilaçlarla çok şükür bebeğime kavuştum şimdi 1bucuk yaşında. Benim merak ettiğim şey acaba bir daha hamile kalırsam aynı şeyleri mı yaşayacağım sürekli kanama olması iğneler haplar falan uğraşmak gerçekten çok zor çok kötü bir süreç ALLAH hepinizin yardımcısı olsun. ... Hiç 2.hamileliğinde sıkıntı yaşamayan var mı

Nasıl öğrendiniz kan pıhtılaşması olduğunuzu. Devlette isteğe bağlı yapılıyor mu bu test

bende düşük yaptım ama doktor pıhtılaşma testi yapmadı

7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada hangi bölüm iyi bakar bana ne yapayim

Allah sabır versin çok zor yaa rabbim bi daha yaşatmasın tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada ne yapmalıyım hangi bölüme gideyim

Nasıl öğrendiniz kan pıhtılaşması olduğunuzu. Devlette isteğe bağlı yapılıyor mu bu test
Ilk düşük olduktan sonra ozeldeki dr şüphelendi bende üniversite hastanesinde tahlil yaptırdım daha önce düşük yaptığınızı söylerseniz yapiyorlar

her hamilelikte aynı şeyler yaşanacak diye bir şey yok ama eğer pıhtılaşma probleminiz var ise genetik olarak önlem amaçlı kullanmanız gerekir kan sulandırıcı ilaçları.

çok çok üzüldüm her duyduğum okuduğumda yeniden acım tazeleniyor sabırlar diliyorum çok zor.. gebelik için soruyorsanız iyi bir perinatolog, kendi rahatsızlığınız için de iç hastalıkları (hematoloji) ve genetik diye düşünüyorum.

sagol perinatoloji de su su demedi gitmediğim yer kalmadi ki yönlendiren yok kimse demiyor rahim filmi mi cekelim su bölüm bu bölüm çaresizlik kotu

Merhaba bende metioninden fakir diyet yapıyorum Sinan hocanın hastasıyım balık yemiyorsunuz diye emin olun çok bi kaybınız olmaz ben yeni gebe olduğumu öğrendim zaten bulantıdan Ben et falan görmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…