Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Haklısınız çok haklısınız ama işte anlatamadığım şeyler var ve bir sure daha hamile kalamazsam eşimin ailesi adımı kısır koyacak tek endişem bu yavaş yavaş basladılae cünkü ama onlara bunu anlatamıyorum işte çok üzgünüm

aah o aileler canım,ah o çevre,insanı strese sokan onlar zaten,sana tavsiyem eşinle konuş,bir süre çeşitli bahanelerle bebek istemediğinizi ağız birliği ederek söyleyin,sana bu konuda destek olmalı ki,şunu unutma,sen kendinde problem arıyorsun ama belki eşinde sorun var,farketmez ki,sende yada onda,her şey Allahtan,yıllarca kadınlar bebeğim olmuyor diye çırpınır,sonunda tüp bebek için giderler,adamdadır bütün sorun,emin ol üzerinden bu stres kalktığında olur Allahın izniyle

periantolog la gorusucem onu kafama koydum zaten bwntup bebekle hamile kaldım çok zor oldu. Kaybedemem bebeğimi ne gerekiyorsa yapicam. Şuan 0,6 lik DO kullanıyorum. Az değil ama yeterli mi bilmiyorum. Siz nasıl kullanmistiniz?

periantolog la gorusucem onu kafama koydum zaten bwntup bebekle hamile kaldım çok zor oldu. Kaybedemem bebeğimi ne gerekiyorsa yapicam. Şuan 0,6 lik DO kullanıyorum. Az değil ama yeterli mi bilmiyorum. Siz nasıl kullanmistiniz?

Ben 0,4 kullandım Doğuma kadar. Coraspin 100 de son 10 gün kala kestik. Hemen her muayenede detaylı tahliller , detaylı taramalar yapıldı. Bazı ilaç takviyeleri de yapıldı ama tamamen unuttum tedavinin şeklini. Sonunda sağlıklı bir Doğum yaptım. Umarım yine sağlıkla ilerleriz. İstanbula gitmek için 12. Haftamı bekliyorum bu defa.

Son düzenleme:
Siz hangi ildesiniz bide ha hangi genlerinizde mutasyon vardi

kızlar benim 3 düşüğe rağmen homosisteine hiç bakılmamış bu değere sağlık ocağı bakar mı? ya da adet dönemi gibi belli bir zamanı var mı acaba.bir de new life b12 kullanan var mı acaba ya da hangi b 12 yi kullanıyorsunuz?

Diyarbakır da dr hakan coksurer var çok iyi bi Dr mus. Ben mugladayim. Tutmasaydi Diyarbakır a gelicektim o kadar ıyiymis.

O doktoru duymadım. Prof yok bu taraflarda. Doçent var onlarda çok yoğun . Son ölü Doğumum için Dicle üniversitesine gittim. O kadar çok hasta var ki Yeterince ilgi göremiyorsunuz . Koca hastanede tek doçent vardı. Oda sizinle ilgilenmiyor uzmanlara size özel tedavi öneriyor ve uzaktan takip ediyor sadece. Cerrahpaşa’yı araştırabilirsin , hocalara çok uygun fiyatlarla özel muayene olabiliyorsun . Benim ailem istanbulda olduğu için gidiş gelişlerim sıkıntı olmuyor. Muğla da yazları 2-3 ay kadar kalıyoruz bayramda gideceğim. orada iyi bir Kadın Doğum doktoru var mı?

Benimki oldukça iyi. Benim bahsettigim dr Diyarbakır diyarlife hastanesinde Prof. İnstagramdan takip et.

Arkadaslar benimde bir kizim var 7 yasinda ikinci cocugu düsündük iki gebelik gecirdim ama düsük le sonuclandi genetik testi yapildi ve kan pirtilasmasi cikti degerlerim: faktör v g1691a. Mthhfr c677t. Mthfr a1298c. Heterozigot cikti Allah izin verirse bi daha ki gebelikte ne kullanmam lazim bir bilginiz var mi arkadaslar ignemi hapmi

Kan sulandirici iğne muhtemelen

Arkadaşlar merhaba bebeğim 10 haftalıkken kürtaj oldum ilk çocuğumdu kalp atışı durmuştu . E nabızdan bazı sonuçlarıma baktım bi fikri olan var mı bu sonuçlar hakkında

Merhaba bugunku kontrolde tup tedavisi ile olan tek yum ikizi 9 haftalik bebeklerimin kalplerinin durdugunu ogrendik.cok uzulduk ilk gebeligimdi.ptezi kurtaj olucam.direk genetige mi gidiliyor yoksa kadin dogumun yonlendirmesimi gerekiyor? Kalbi durdu diycem dr mu yapiyor hangi testler lazim diye?hic bilgim yok.

başınız sağ olsun doktorunuz yönlendiriyor sanırım genetik bölümüne onlar ilgileniyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…