Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Haklısın çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serptin hiç biriyle goruşmuyorum zaten şuan kafam oyle rahat ki sorma . Ne zaman konussam hemen arkamdan konusmaya baslıyorlar tamam bende ınsanım elbette ki hatalarım oluyordur ama iyi şeylerde bile bir insanın arkasından kotu konuşulmaz ki nefret ettim hepsinden böyle çok çok daha iyiyim en sonuncu sebep zaten arkamdan tup bebek yaptırıyorlar herhalde yalanını atmaları oldu son raddeydi bu da

Yazik ki her seyin Allahtan geldiginin farkinda değiller demek, gorusmemekle çok iyi yapıyorsun, emin ol uzerinden stres kalktiginda ve hic ummadigin bir anda oluverir, yeter ki tedbirini al, kontrollerini yaptir, gerisini Allaha bırak canim

Homosistein de 8,07 çıkmış normal sanırım mthfr677 hetero ve pai 4g5g var 3 kayıp yaşadım yeni çalışmalara göre bilimsel bi kanıt yok bu değerlerin düşüğe neden olması ile ilgili. Ameliyat da oldum perde alındı sözde bir daha düşük olmayacaktı

yinede kan sulandırıcı verebilirler sana,3 kayıp az değil,tedbir amaçlı veren doktorlar oluyor

Bu sefer verirler evet ama ameliyat eden dr tedbir amaclı diye bişi olmaz bilimsel değil diyor bir de embriyo çıksa genetikten
Allah bilir,burda okudum,birkaç düşükten sonra tedbir amaçlı verilip gebelik tamamlayanları,üzülme lütfen,Allah büyük,unutturacak inşAllah bize bunları,ne kadar oldu genetiğe göndereli

Çok çok haklısın çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi vallahi sözlerin dikkate alacağım şuan çok çokta huzurluyum gerçekten Allah razı olsun bu platforma iyiki kayıt olmuşum yıllarca hep birşeyler araştırırken denk geliyordum ama kayıt olmak nasip olmamıştı. Tekrar teşekkürler

Rica ederim, dualarım hepimiz için

MERHABALAR HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR :)))) BENDE KAN PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU VAR, HAMİLE KALMADAN ÖNCE CORASPİN YADA NORMAL ASPİRİN KULLANMALI MIYIM? 6 GENE BAKILMIŞ 3'Ü HETEROZİGOT ÇIKMIŞ. BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?????
ŞİMDİDEN
TEŞEKKÜRLER

takibinizi yapan doktor karar verse daha iyi olur genellikle hamile kalır kalmaz tedaviye başlanıyor ama doktor gerek görürse öncesinde de başlanabilir. En doğru kararı doktorunuz verecektir. Faydasının da zararı olabiliyor sonuçta ilaçların.

Merhabalar, bende iki kimyasal gebelik geçirdim. Bir sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağımı doktorumla konuştuk. Kan pıhtılaşması olup bebeklerini sağlıkla kucaklarına alan annelere sormak istiyorum, beslenme düzeninizde bir değişiklik yaptınız mı? İnternette İbrahim Saraçoğlunun kan pıhtılaşmasına karşı limonlu su tavsiye ettiğine rastladım. Deneyeniniz oldu mu?

limonlu suyun kesin bilinen bir etkisi yoktur. dün bir arkadaş anlattı hiç faydasını görmemiş zaman kaybı dedi. dr hamile kalmadan önce de sulandırıcı aspirin kullan demediyse sen hamile kalmayı bekle, ilaçlar daha etkili. bende de pıhtılaşma var

HETEROZİGOT MU HOMOZİGOT MU OLDUĞU DA ÖNEMLİYMİŞ, VE HANGİ GENLERDE PIHTILAŞMA OLDUĞU DA ÖNEMLİYMİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…