- 24 Ekim 2018
- 18
- 4
- 16
aah o aileler canım,ah o çevre,insanı strese sokan onlar zaten,sana tavsiyem eşinle konuş,bir süre çeşitli bahanelerle bebek istemediğinizi ağız birliği ederek söyleyin,sana bu konuda destek olmalı ki,şunu unutma,sen kendinde problem arıyorsun ama belki eşinde sorun var,farketmez ki,sende yada onda,her şey Allahtan,yıllarca kadınlar bebeğim olmuyor diye çırpınır,sonunda tüp bebek için giderler,adamdadır bütün sorun,emin ol üzerinden bu stres kalktığında olur Allahın izniyle
Bende 4 gende heterizigot 4/G 4/G homozigot Hibor 3500 Coraspirin Gynoseton Folbiol kullanıyorum
Yazik ki her seyin Allahtan geldiginin farkinda değiller demek, gorusmemekle çok iyi yapıyorsun, emin ol uzerinden stres kalktiginda ve hic ummadigin bir anda oluverir, yeter ki tedbirini al, kontrollerini yaptir, gerisini Allaha bırak canimHaklısın çok teşekkür ederim biraz olsun içime su serptin hiç biriyle goruşmuyorum zaten şuan kafam oyle rahat ki sorma . Ne zaman konussam hemen arkamdan konusmaya baslıyorlar tamam bende ınsanım elbette ki hatalarım oluyordur ama iyi şeylerde bile bir insanın arkasından kotu konuşulmaz ki nefret ettim hepsinden böyle çok çok daha iyiyim en sonuncu sebep zaten arkamdan tup bebek yaptırıyorlar herhalde yalanını atmaları oldu son raddeydi bu da
yinede kan sulandırıcı verebilirler sana,3 kayıp az değil,tedbir amaçlı veren doktorlar oluyorHomosistein de 8,07 çıkmış normal sanırım mthfr677 hetero ve pai 4g5g var 3 kayıp yaşadım yeni çalışmalara göre bilimsel bi kanıt yok bu değerlerin düşüğe neden olması ile ilgili. Ameliyat da oldum perde alındı sözde bir daha düşük olmayacaktı
Bu sefer verirler evet ama ameliyat eden dr tedbir amaclı diye bişi olmaz bilimsel değil diyoryinede kan sulandırıcı verebilirler sana,3 kayıp az değil,tedbir amaçlı veren doktorlar oluyor
Allah bilir,burda okudum,birkaç düşükten sonra tedbir amaçlı verilip gebelik tamamlayanları,üzülme lütfen,Allah büyük,unutturacak inşAllah bize bunları,ne kadar oldu genetiğe göndereliBu sefer verirler evet ama ameliyat eden dr tedbir amaclı diye bişi olmaz bilimsel değil diyorbir de embriyo çıksa genetikten
Yarın bir ay olacak çıkar sanırım.Allah bilir,burda okudum,birkaç düşükten sonra tedbir amaçlı verilip gebelik tamamlayanları,üzülme lütfen,Allah büyük,unutturacak inşAllah bize bunları,ne kadar oldu genetiğe göndereli
Yarın bir ay olacak çıkar sanırım.
Salı günü aradım ama çıkmadı demişlerdi canım yarın bakalım inş çıkmıştır.benim 3 haftada çıkmıştı
Bana mı sordun bilmiyorum da ben cevaplayaym canımHamile kalmadan önce mi başlattı doktor bu ilaçlara acaba
Yazik ki her seyin Allahtan geldiginin farkinda değiller demek, gorusmemekle çok iyi yapıyorsun, emin ol uzerinden stres kalktiginda ve hic ummadigin bir anda oluverir, yeter ki tedbirini al, kontrollerini yaptir, gerisini Allaha bırak canim
Bana mı sordun bilmiyorum da ben cevaplayaym canımben hamile okuduğumu öğrenince başladım
InsAllah temiz gelir canimSalı günü aradım ama çıkmadı demişlerdi canım yarın bakalım inş çıkmıştır.
Rica ederim, dualarım hepimiz içinÇok çok haklısın çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi vallahi sözlerin dikkate alacağım şuan çok çokta huzurluyum gerçekten Allah razı olsun bu platforma iyiki kayıt olmuşum yıllarca hep birşeyler araştırırken denk geliyordum ama kayıt olmak nasip olmamıştı. Tekrar teşekkürler
MERHABALAR HERKESE HAYIRLI RAMAZANLAR :)))) BENDE KAN PIHTILAŞMA BOZUKLUĞU VAR, HAMİLE KALMADAN ÖNCE CORASPİN YADA NORMAL ASPİRİN KULLANMALI MIYIM? 6 GENE BAKILMIŞ 3'Ü HETEROZİGOT ÇIKMIŞ. BU KONUDA BİLGİSİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLABİLİR Mİ?????
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
limonlu suyun kesin bilinen bir etkisi yoktur. dün bir arkadaş anlattı hiç faydasını görmemiş zaman kaybı dedi. dr hamile kalmadan önce de sulandırıcı aspirin kullan demediyse sen hamile kalmayı bekle, ilaçlar daha etkili. bende de pıhtılaşma varMerhabalar, bende iki kimyasal gebelik geçirdim. Bir sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağımı doktorumla konuştuk. Kan pıhtılaşması olup bebeklerini sağlıkla kucaklarına alan annelere sormak istiyorum, beslenme düzeninizde bir değişiklik yaptınız mı? İnternette İbrahim Saraçoğlunun kan pıhtılaşmasına karşı limonlu su tavsiye ettiğine rastladım. Deneyeniniz oldu mu?
HETEROZİGOT MU HOMOZİGOT MU OLDUĞU DA ÖNEMLİYMİŞ, VE HANGİ GENLERDE PIHTILAŞMA OLDUĞU DA ÖNEMLİYMİŞMerhabalar, bende iki kimyasal gebelik geçirdim. Bir sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kullanacağımı doktorumla konuştuk. Kan pıhtılaşması olup bebeklerini sağlıkla kucaklarına alan annelere sormak istiyorum, beslenme düzeninizde bir değişiklik yaptınız mı? İnternette İbrahim Saraçoğlunun kan pıhtılaşmasına karşı limonlu su tavsiye ettiğine rastladım. Deneyeniniz oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?