Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bunları bile bile bize yanlış tedavi mi sunuyorlar o halde ? normal yaşantıda da bunları sürekli kullanmak gerekli miymiş peki ?
Bilmeyedebilirler bilemiyorum. Bilen doktorlar zaten aktif formu veriyor. Mthfr zaten açılımı Metilen Tetra Hidro Folat Reduktaz. Metionin diyeti veren doktorlar var mesela. Homosistein bakıp düşmeden gebeliğe izin vermeyenler. Mhhfr gen mutasyonu folik asitin yeterli emilimine engel oluyor evet bunun için yüksek doz veriyorlar folbiol gibi mesela. Ama bunun gibi sentetik form folik asitin de fazlası vücutta farklı sıkıntılara sebep olabiliyor. Mesela ben en son omepaVM kullanıyorum. Hem b12 hemde folat aktif formda bulunuyor hem de diğer vitamin ve mineraller de var içinde. Ben kendi araştırmalarımla herhangi bir doktordan tavsiye almadan kullanıyorum hem gebelik öncesi hem gebelikte de devam ediyorum. Bi çok doktorun da bunu tavsiye ettiğine şahit olduğum için içim rahat. Şimdilerde daha çok seçenek var.

[/QUOTE]
Ocean Methyl Folat kullaniyorum doktor onermedikce cesaret edip kullanamam bilgilendirdigin icin sağol

Ocean Methyl Folat kullaniyorum doktor onermedikce cesaret edip kullanamam bilgilendirdigin icin sağol
[/QUOTE]
sblsbl06
Doktorunuz methyl Folat vermişse bu konuda bilgili demekki. Şanslısınız.

sblsbl06
[/QUOTE]

Ilk gebeliğimde vermişti 7 hftalikken kalbi durunca birakmiştim kurtajdan sonra tekrar basla dedi yani bu testlere gore vermedi daha once verdigi bu folik asitte iyi midr siz baya arastirmissiniz

Sizinle trombofili sonuçlarımız aynı. Benim 3 gebelik kaybı oldu. 3nünde 14-20 hafta arası kalbi durdu. Coraspin ve clexane ile sağlıklı bir doğum yaptım şimdi yine gebeyim ama korkuyorum doktorum İstanbuldaydı Şuan gidip gelme imkanım zor . Burada doğru düzgün doktor yok. Çok üzgünüm

sblsbl06

Ilk gebeliğimde vermişti 7 hftalikken kalbi durunca birakmiştim kurtajdan sonra tekrar basla dedi yani bu testlere gore vermedi daha once verdigi bu folik asitte iyi midr siz baya arastirmissiniz
[/QUOTE]
Ocean genelde ürünleri iyi bir firma. Zaten benim anlattığım aktif formdaki folik asit metilfolat yani.

Ocean genelde ürünleri iyi bir firma. Zaten benim anlattığım aktif formdaki folik asit metilfolat yani.
[/QUOTE]

*Folik asit sentetik, Folat ise, doğal formdadır.
*Folik asit aktif olmayan formdur, Folat aktif formdadır.
*Folik asit kan dolaşımına geçtikten sonra MTHFR enzimi ile aktifleştirilir. Folat ise, aktif form olduğu için hücreler tarafından direkt kullanılabilir.

Benim kullandiğimda aktif form biraz araştirnca ogrendim tesekkurler

Son düzenleme:

ya şimdi doktora gidip ben araştırdım bu bu iyimiş desen benim işime mi karışıyon ya da benden iyi mi bilicen tripleriyle karşıılaşmak var sonuçta koskoca prof.lar sormadan kullanmakta olmaz ne yapsak bilemedim. sonuçta bunun doğrusunu bilmek gerekmiyor mu ya ucunda sağlık var. bana da folbiol önerdi aynen onu kullanıyorum ama hiçbir işe yaramıyor ya da bana bi zararı var ise nasıl olacak bu iş anlayamadım.

hangi şehirdesiniz ? doktor işi de tamamen şans hayatımız resmen onların elinde. Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın. sağlıklı geçen gebeliğinizle aynı tedaviye devam edersiniz sanırım şimdi de.

Güneydoğudayım burada ki doktorlar ilgisiz ve saygısızlar. Hepsi ezbere ve mecburi hizmet vermekte. Özelde kilerden bahsediyorum tabi. Koskoca devlet hastanesinde kadın doğumcu zaten Yok. Gelen kaçıyor. Sadece acile bakan var. Şuan gitmediğim doktor kalmadı. İğne ve coraspin devam ediyorum umarım sağlıkla devam ederiz. Eski tedavimle devam ediyorum iğneyi de zorla rapor çıkarttım . İğnelerin bir etkisi Yokmuş gebelikte diye iddia ediyorlardı. Benim sağlıklı olan bebeklerimin neden öldüğünü açıklayamıyorlar ama.

bi etkisi var ki sağlıklı doğum yapmışsınız umarım sağlıkla sonuçlanır bu gebeliğinizde kötü düşünmeyin

bi etkisi var ki sağlıklı doğum yapmışsınız umarım sağlıkla sonuçlanır bu gebeliğinizde kötü düşünmeyin
Tabi ki bende öyle düşünüyorum. Sağlıklı olan gebeliğimde Cerrahpaşa fakültesine gittim. 20 senelik profesördü kendisi. Tüm tahlillerimi o istedi sonra iğneyi Doğumdan 1 gece önce , coraspini 10 gün önce kesti canım. Birde en iyi folik asit folbiol dur demişti onu kullandık. Tahliller kontroller vs doğumumu da kendisi yaptı. Bence dünyanın en iyi kadın Doğum doktoruydu. Şimdi burada özelde bir doktora gidiyorum muayenehanesinde bakıyor iki katı ücret alıyor ama ne ilgi, ne anlayış. Soru soruyorsun kızıyor , stress yapıyorsun geriliyorum diye cevap veriyor

o kadar iyi anlıyorum ki hep derim insanın en büyük şansı doktordur hele ki gebelik dönemi insanın en çok anlayışa ihtiyacı olduğu zamandır.

Madem iğnelerin etkisi yok o zaman o kdar insan iğneler sayesinde nasil saglikli dogumlar yapmiş oturduklari yerden para aliyorlar sadece hic bizi duşunen yok

Faktor v leıden kalıtsal pıhtılasma bozuklugu demektir düşüğe nedn olan olan gen cnm. Hamılelıge kesnlıkle engel degıl kalır kalmaz iğne ve aspırıne baslarsın olay odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…