Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar kürtajdan kaç gün sonra adet oldunuz? benim bir önceki 30 gün sonraydı şimdi 42 gün oldu hala olmadım.
Ben 32 gün sonra oldum ama kurtajdan 2 gun snra aşiri kanamam ve ağrim vardi rahimde kan birikmiş kanı ve pihtiyi bosalttilar 32 gun snra cok az adet kanamasi gordum yani 1 gun sonra 2.adetim normale döndü

Ben 32 gün sonra oldum ama kurtajdan 2 gun snra aşiri kanamam ve ağrim vardi rahimde kan birikmiş kanı ve pihtiyi bosalttilar 32 gun snra cok az adet kanamasi gordum yani 1 gun sonra 2.adetim normale döndü
benim bir önceki kürtajda da kürtaj sonrası hiç kanamam olmamıştı 30 gün sonra falan adet olmuştum biriken kan adetten sonra çeşitli zamanlarda aniden boşalmıştı iş yerinde vs. zor duruma düşmüştüm. Şİmdi de hiç kanama olmadı karnım şiş geçen hafta şiddetli ağrım vardı bugün dr a gideceğim. operasyonla mı boşaltıyorlar kanı.

Evet pompa gibi bişeyle kocaman kan pihtilari birikmis benim agrim coktu kanlar bosalamadiği icin agri yapiomus megerse git 45 gun olmazsan zaten doktora basvurman grekiyomus

Evet pompa gibi bişeyle kocaman kan pihtilari birikmis benim agrim coktu kanlar bosalamadiği icin agri yapiomus megerse git 45 gun olmazsan zaten doktora basvurman grekiyomus
Doktora gittim ultrasonda baktı bişey yok dedi temiz içerisi dedi bir önceki kürtajı anlattım pıhtı düştüğünü ve geçen hafta dayanılmaz ağrı olduğunu anlattım. Normal dedi bayramdan sonra hala olmazsa gel bakarız dedi

Benimde kurtajdan sonraki ilk adetim 1 gun sürünce birde az olunca yapişikliktan korktum gittim rahim duvar kalinligina bakti iyi dedi kurtajdan sonra bi işlem daha gecirdigim icin oyle olmuş dedi baya kanim gittiydi cunku

Merhaba arkadaslar bende mhtrf c677t heterozigot mutasyonu var. 5 sene önce 2 düşükten sonra 3. Hamileliğimde clexane iğne kullandım oğlumu kucagıma aldım.şimdi tekrar hamileyine ama bu sefer gittiğim dr um bu mutasyona sahip birinin iğne kullanımına gerek olmadıgını artık her hastaya iğne tedavisi vermediklerini ve sadece folik asit kullanmam gerektiğini söyledi. Dr a güveniyorum ama yinede aklımda bir soru işareti var. Bu mutasyona sahip olup gebelik döneminde iğne kullanmayan varmı aranızda?

Benim anlayamadım şu, evet bilimsel makalelere göre mthfr 677 heterozigot toplumda çok yaygın ve düşüklerin sebebinin bu olmadığı da kanıtlanmış durumda. Ancak nasıl oluyor da işe yaramaz etkisi yok denilen clexane ve aspirin düşük yaşamış kişilerde etkili sonuç veriyor. Bana da gerek yok kullanma dedi dr ama 3. düşük oldu. (2 si kürtaj). Bilimsel olmadığı söyleniyor ama çoğu kişide işe yarıyor tabii bu ilaçlara rağmen düşük yaşayanlar da var

Ya ciddimisin canım çok üzüldüm senin için evet benimde kafamı karıştırdı bu durum şimdi sende öyle diyince iyice allak bullak oldum acaba dr değiştirsemmi dr eğer kalbi durursa veya düşük olursa buna bağlayamayayız bunu yapıcak bişey yok dedi. Ama bi yönden risk yani neden bu bekleyişte olup risk alalımki

Bende faktor 5 leiden ve mthfr 677 c>t heterozigot var ama kağitta yorum kısmında MTHFR 677 c>t polimorfizminin heterozigozitesi toplumda sık görülen bir değişkenlik olup genellikle klinik bulgu vermemektedir yazıyor

Bende faktor 5 leiden ve mthfr 677 c>t heterozigot var ama kağitta yorum kısmında MTHFR 677 c>t polimorfizminin heterozigozitesi toplumda sık görülen bir değişkenlik olup genellikle klinik bulgu vermemektedir yazıyor
Cevabın için tesekkür ederim canım. Sanırım dr um bundan bahsediyordu. Gebelerin yüzde 35 i bu mutasyona sahip olduklarının farkında bile olmadan gebeliklerini tamamlıyorlar. Boşu boşuna ilaç yüklemesi yapmaya gerek yok dedi . Ama yinede tedirginim işte.

Ben hap ve igneye ragmen ilk bebegimi kaybettim. Bir suru kadin bu mutasyonu bilmeden gebelige devam ediyor. Asil bu mutasyonlar olmayabilir sebep. Benim doktorum saglikli degilse ne ilac versek tutamayiz demisti ve guveniyorum

Ben hap ve igneye ragmen ilk bebegimi kaybettim. Bir suru kadin bu mutasyonu bilmeden gebelige devam ediyor. Asil bu mutasyonlar olmayabilir sebep. Benim doktorum saglikli degilse ne ilac versek tutamayiz demisti ve guveniyorum

Genetikte bişey çikmadi mi benim bebeğim saglikliydi ama kalbi durdu snra pihtilasma problemim cikti doktor buna baglayamayiz ama bir sonrakinde kan sulandiriciya baslayacaz dedi

Genetikte bişey çikmadi mi benim bebeğim saglikliydi ama kalbi durdu snra pihtilasma problemim cikti doktor buna baglayamayiz ama bir sonrakinde kan sulandiriciya baslayacaz dedi
Bebege genetik yaptirmadim gerek görmedik..

Benim faktor 5 homozigot ve digerlerinden biride homozigot. O yuzden igne ve hap kullaniyorum. Ama bu zaten sadece hamilelik durumunu ilgilendiren bir sey degil. Gunluk hayatimda da kriz gecirebilirim felc kalabilirim yada atlatabilirim.. benim doktorum bebekten ziyade seni korumak icin bunlar diyor. Hamilelik normal yasantidan daha haraketsiz bir dönem emboli riskine karsi korumak icin igne ve haplar kullaniliyor.. bunlardan haberi olmadan hamileliklerini tamamlayan insanlar var. Bizde tesadufen ogrendik.. mesela ben homozigotum yani hem anneden hem babadan almisim.. kardesimin bu durumda en az heterozigot olmasi lazim ama hic baktirmadi. 3 cocugu var

Suan hamile misin hap ve igne kullaniyorum demişsinde

Evet suan hamileyim.. tup bebek oldugu icin erken basladim ilaclara tabi... 1 yil boyunca kullanicam. Sonrasinda hapa belki surekli devam edebilriim

Hadi inşallah bende kürtaj olali 2 ay oldu inş bende hamile kalirim ve en onemlisi bebeklerimizi kucagimiza aliriz o kotu gunleri
birdaha yaşamayiz

Ben herseyi oluruna birakanlardanim. Ilk hamileligimde kalbi durdu kurtaj oldum.. kismet deyip aynen devam ettim hayatima.. gelecek olan gelmesi gereken zamanda gelir.. rahat davran. Ki ben 7 yildir evliyim.

Ben herseyi oluruna birakanlardanim. Ilk hamileligimde kalbi durdu kurtaj oldum.. kismet deyip aynen devam ettim hayatima.. gelecek olan gelmesi gereken zamanda gelir.. rahat davran. Ki ben 7 yildir evliyim.

Istesemde davranamiyorum ki aklimdan cikmiyor dsari bile cikasim gelmiyor hakkimzda hayirlisi inşallah

Selam kizlar uzun zamandir yoktum ben de 3 dusuk yasamistim mthfr heterezigottu 2 sindede igne kullandigim halde dusmustu ama simdj yine hamileyim ve 8.haftadayim hamile degilimdir diye sogan suyu ictim ve meger hamileymisim hemde masallah cok sukur gunu gunune ilerliyor insallah bu defa dusuk olmaz demem o ki igne folik asit progedtan hic bir sey kullanmadim 8.haftadayiz darisi basiniza insallah hepimjze sagliklar gebelikler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…