şimdi iğne veya aspirin kullanıyor musunuz?Selam kizlar uzun zamandir yoktum ben de 3 dusuk yasamistim mthfr heterezigottu 2 sindede igne kullandigim halde dusmustu ama simdj yine hamileyim ve 8.haftadayim hamile degilimdir diye sogan suyu ictim ve meger hamileymisim hemde masallah cok sukur gunu gunune ilerliyor insallah bu defa dusuk olmaz demem o ki igne folik asit progedtan hic bir sey kullanmadim 8.haftadayiz darisi basiniza insallah hepimjze sagliklar gebelikler olsun
Evet 5 gundur kullanmaya basladim folbiol coraspin ve gunde 1 kez oxsapar 4000şimdi iğne veya aspirin kullanıyor musunuz?
Ben de mthfr 1298 hetoyum bana sadece 1 dr kullan demisti 3 dr gerek yok demisti ama ben tedbiren igne istedim o da verdi ben de 8.haftadayim cok sukurMerhaba arkadaslar bende mhtrf c677t heterozigot mutasyonu var. 5 sene önce 2 düşükten sonra 3. Hamileliğimde clexane iğne kullandım oğlumu kucagıma aldım.şimdi tekrar hamileyine ama bu sefer gittiğim dr um bu mutasyona sahip birinin iğne kullanımına gerek olmadıgını artık her hastaya iğne tedavisi vermediklerini ve sadece folik asit kullanmam gerektiğini söyledi. Dr a güveniyorum ama yinede aklımda bir soru işareti var. Bu mutasyona sahip olup gebelik döneminde iğne kullanmayan varmı aranızda?
Merhaba bende 3 dr a gittim 2 si kullanma dedi en son gittiğimde riske atmaya gerek yok kullanman senin yararına dedi ve şu an günde 1 tane oksapar kullanıyorum. En azından içimde şüphe ve tedirginlik yokBen de mthfr 1298 hetoyum bana sadece 1 dr kullan demisti 3 dr gerek yok demisti ama ben tedbiren igne istedim o da verdi ben de 8.haftadayim cok sukur
Evet ben de oyle rahatim bu arada bir prof coraspini en az 5 ay onceden kullanman gerekiyor demisti ben bu 5 ay yine de denedim hamilelik olusmadi 5 ay sonra ogrendim bebisi hersey Allahtan isteMerhaba bende 3 dr a gittim 2 si kullanma dedi en son gittiğimde riske atmaya gerek yok kullanman senin yararına dedi ve şu an günde 1 tane oksapar kullanıyorum. En azından içimde şüphe ve tedirginlik yok
Folbiol u nasıl kullanıyorsunuzEvet 5 gundur kullanmaya basladim folbiol coraspin ve gunde 1 kez oxsapar 4000
5 ay önce mi dedi dr ben geçen ay kullanacaktım bebek düşününce bir ay önceden kullan yeter dedi bu doktorları anlamak mümkün değilEvet ben de oyle rahatim bu arada bir prof coraspini en az 5 ay onceden kullanman gerekiyor demisti ben bu 5 ay yine de denedim hamilelik olusmadi 5 ay sonra ogrendim bebisi hersey Allahtan iste
8 ve 9. Haftalarda oldu 1. sini kendim hapla düşürdüm 2.si kürtajDüşükleriniz kendiliğinden mi oldu kürtajla mı alındı bir de kaçıncı haftalarda oldu acaba
Folbiol u nasıl kullanıyorsunuz
Folbiol u nasıl kullanıyorsunuz
Evet en az 5 ay once dedi bir prof belki 5 ay kullandigim icin bu gebeligim saglikli masallah Allahim hep korusun5 ay önce mi dedi dr ben geçen ay kullanacaktım bebek düşününce bir ay önceden kullan yeter dedi bu doktorları anlamak mümkün değil
1 hafta önce 33 haftalık bebeğimi kaybettim. Bundan önce 8 haftalık bebeğim canlanmamıştı ve kürtaj olmuştum. Keşke o zaman yaptırsaydım pıhtılaşma testini belki yavrumu kaybetmezdim. Biraz iyileşip toparlandığımda testlerimi yaptırmak istiyorum. Yavrumu ellerimle koydum toprağa, mis gibi gül kokusunu içime çeke çeke.
Nasil derken anlayamadim her gun 1 tane kahvaltidan sonra aliyorum 16.haftaya kadar almka gerekiyormus bugun doktor oyle soyledi
Evet bu pihtilasmada folbiol ve b vitamini kullanmak lazimmis ama coraspini 5 ay kullanmadan cocuk yapmanizi onermem yine dusuk olma ihtimali yuksek Allah korusunMerhaba bende de faktor v leiden ile mthfr 677 heterozigot ilk gebeligim 7.haftada kalbinin durmasi sonucu kurtaj oldum doktor bana falbiol ve coraspirin verdi 1 ay kullancam snra gebelik olunca igne vurulcakmisim bundan once 400mg kullaniodum folik asiti falbiol kullanmalisn dedi tamam dedim
Evet bu pihtilasmada folbiol ve b vitamini kullanmak lazimmis ama coraspini 5 ay kullanmadan cocuk yapmanizi onermem yine dusuk olma ihtimali yuksek Allah korusun
Doktorunla konuştun mu sanırsam iğneye başlarsinMerhaba tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum, daha önce 2 düşük yaşadım çok erken haftalarda. Tüp bebek öncesi test yaptırmak istedim bu arada yine hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim yine sıkıntılı. Bugün Sonucum bu şekilde çıkmış ama doktor olmadığı için gösteremedim. Eki Görüntüle 2284084
Riskli bir durum var mı? Sonraki adım ne olmalı tecrübeli olanlardan bilgi alabilirsem çok iyi olur :)
Doktorunla konuştun mu sanırsam iğneye başlarsin
Demekki senin pihtilaşma oranin az ben şuan coraspin ile folbiol kullaniorum gebelik olunca igneye başlatacak karamsar olma en azindan hamilesinSordum ama gerek yok dedi. Kese görünsün corasprin başlarız dedi ama Bu gebeliğim de sağlıklı ilerlemiyor sanki yine kese göremeyeceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?