Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yapılıyor ben de hamileyken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım epey bir sorun varmış meğer

Yapılıyor ben de hamileyken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım epey bir sorun varmış meğer
Peki hamıleyken bu testi özel De mi yaptırdınız devlette mı cunku burda devlette 2 kürtajdan sonra yapıyorlar

Peki hamıleyken bu testi özel De mi yaptırdınız devlette mı cunku burda devlette 2 kürtajdan sonra yapıyorlar
Ne kadar saçma ya 2 yada 3 kürtaj gecirmeyi mi beklicez benim doktor 1 kurtajdan sonra istedi bu testii bende gittim 550 lira verip özel hastanede yaptirdim sonucuda 2 gun sonra cikti

Ben 4. Kez bebeğimin 18. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim . Üstelik hem iğne hem coraspin kullanıyordum . 6 saatlik bir yolculuk yaptım bundan sebep olabilir mi diyorum doktorlar olmaz diyor. İğne mi az geldi diyorum olmaz diyorlar. Neden yine böyle oldu

Geçmiş olsun. Rabbim içini ferahlatsın inşallah. Kendini hiç suçlama millet amerikaya uçuyor doğum yapmaya, yolculuğun etkisi olduğunu sanmam. Ömrü o kadarmış. Sen elinden geleni yapmışsın. İnşallah yeniden sağlıkla kucağına alacağın bebeklerin olur.

Şuan mı yoksa daha önce mi oldu bu olay cunku bebegin kac haftalik oldugu gorunuyor sizde en korktugum şey hap ve ignelere ragmen yine kalbinin durmasi nasil gecer ki 9 ay bu korkuyla Allahim

Genetik test yapıldı mı canım bebeğe belki başka bir sorun vardır

Genetik test yapıldı mı canım bebeğe belki başka bir sorun vardır

Daha önceki bebeğe yapılmıştı. Anne ve baba olarak bize de tüm genetik testler yapıldı. Şimdiya kadar bir sorun çıkmadı. Bu bebeğimizinde tüm detaylı taramaları yapılmıştı doktorumuz genetiğe göndermeyin birşey çıkma bebeğinizi gömün dedi bizde aldık

Çok üzüldüm bundan sonra Allah tamamına erdirsin inş, hala tıp bu konularda çaresiz kalıyor ne yazık ki...

Bende 3. Kez kese görünmeden kaybediyorum . Pıhtılaşma mı sebep başka bişey mi Allahım yardımcımız olsun. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.

Allah yardımcın olsun canım umarım bu son kaybın olur en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ...
iğneyi kaçlık kullanıyordun kilon kaçtı .Kiloya göre veriliyor.Bende kullanmıştım....

Hangi pihtilaşma var sizde önlem amacli igne hap vs kullandiniz mi

MTHFR heterozigot paı 4g/4g. Doktor gerek görmedi. Ama burada bakıyorum genelde iğne kullanmışlar.Bir de benim erken haftalarda oluyor kayıp. Pıhtılaşma nedenli kayıplar 2. Trimesterde oluyormuş genelde. Başka bir yerde problem ama nerede. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah duadan başka bişey gelmiyor elimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…