Yapılıyor ben de hamileyken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım epey bir sorun varmış meğerHayirli gunler arkadaşlar benim uc kurtaj gecirdim ikisi 8haftalik kalp atişlari olmadi sonucusuda 15 haftalik sanciyla ve kanama ile once suyum geldi sonra bebek dustu doktor rahim temizlemek icin kurtajda yaptiYaşim 41 oldugu icin yeniden bebek istiyorum.Doktor beni kan pihtilasmasi varmi diye araştirma hastanesine sevk etti 3 gun icinde gidip kan verecegim.Bu gunler yumurtlama donemim degerlendirmek istiyorum. Acaba testi etkilermi. Hamile kalinca bu test yapiliyormu.
Peki hamıleyken bu testi özel De mi yaptırdınız devlette mı cunku burda devlette 2 kürtajdan sonra yapıyorlarYapılıyor ben de hamileyken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım epey bir sorun varmış meğer
Ne kadar saçma ya 2 yada 3 kürtaj gecirmeyi mi beklicez benim doktor 1 kurtajdan sonra istedi bu testii bende gittim 550 lira verip özel hastanede yaptirdim sonucuda 2 gun sonra ciktiPeki hamıleyken bu testi özel De mi yaptırdınız devlette mı cunku burda devlette 2 kürtajdan sonra yapıyorlar
İkisinde de yaptırdım canım teyit için sonuç bekliyorum şimdiPeki hamıleyken bu testi özel De mi yaptırdınız devlette mı cunku burda devlette 2 kürtajdan sonra yapıyorlar
İkisinde de yaptırdım canım teyit için sonuç bekliyorum şimdi
Devlet hastahanesi yapmıyor ama burda tekrarlayan düşük olmalıymışİkisinde de yaptırdım canım teyit için sonuç bekliyorum şimdi
Kac haftalik hamilesiniz Hemen tedaviye başlattimi doktorYapılıyor ben de hamileyken yaptırdım iyi ki de yaptırmışım epey bir sorun varmış meğer
5,5 hafta evet hemen başlattı ama testi tekrar ettirdim özelde sonuç bekliyorum.Kac haftalik hamilesiniz Hemen tedaviye başlattimi doktor
Ben 4. Kez bebeğimin 18. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim . Üstelik hem iğne hem coraspin kullanıyordum . 6 saatlik bir yolculuk yaptım bundan sebep olabilir mi diyorum doktorlar olmaz diyor. İğne mi az geldi diyorum olmaz diyorlar. Neden yine böyle oldu
Ben 4. Kez bebeğimin 18. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim . Üstelik hem iğne hem coraspin kullanıyordum . 6 saatlik bir yolculuk yaptım bundan sebep olabilir mi diyorum doktorlar olmaz diyor. İğne mi az geldi diyorum olmaz diyorlar. Neden yine böyle oldu
Yeni çıktım hastaneden bebeğimizi gömeceğiz birazdanŞuan mı yoksa daha önce mi oldu bu olay cunku bebegin kac haftalik oldugu gorunuyor sizde en korktugum şey hap ve ignelere ragmen yine kalbinin durmasi nasil gecer ki 9 ay bu korkuyla Allahim
Genetik test yapıldı mı canım bebeğe belki başka bir sorun vardırBen 4. Kez bebeğimin 18. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim . Üstelik hem iğne hem coraspin kullanıyordum . 6 saatlik bir yolculuk yaptım bundan sebep olabilir mi diyorum doktorlar olmaz diyor. İğne mi az geldi diyorum olmaz diyorlar. Neden yine böyle oldu
Genetik test yapıldı mı canım bebeğe belki başka bir sorun vardır
Çok üzüldüm bundan sonra Allah tamamına erdirsin inş,Daha önceki bebeğe yapılmıştı. Anne ve baba olarak bize de tüm genetik testler yapıldı. Şimdiya kadar bir sorun çıkmadı. Bu bebeğimizinde tüm detaylı taramaları yapılmıştı doktorumuz genetiğe göndermeyin birşey çıkma bebeğinizi gömün dedi bizde aldık
Malesef doktorların söylediği de aynen bu şekilde oldu.Çok üzüldüm bundan sonra Allah tamamına erdirsin inş,hala tıp bu konularda çaresiz kalıyor ne yazık ki...
En azindan bir tane yavrunuz var benim 1 tane olsun baska istemem diorum ama demekki oyle olmuyor Allah isteyen herkese versin başinz saģolsunMalesef doktorların söylediği de aynen bu şekilde oldu.bebeğim melek oldu ....
Hangi pihtilaşma var sizde önlem amacli igne hap vs kullandiniz miBende 3. Kez kese görünmeden kaybediyorum . Pıhtılaşma mı sebep başka bişey mi Allahım yardımcımız olsun. Kendimi çok çaresiz hissediyorum.
Allah yardımcın olsun canım umarım bu son kaybın olur en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ...Ben 4. Kez bebeğimin 18. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim . Üstelik hem iğne hem coraspin kullanıyordum . 6 saatlik bir yolculuk yaptım bundan sebep olabilir mi diyorum doktorlar olmaz diyor. İğne mi az geldi diyorum olmaz diyorlar. Neden yine böyle oldu
Hangi pihtilaşma var sizde önlem amacli igne hap vs kullandiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?