Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yoo benim 7 haftalikken durdu bilmiodum pihtilasmam oldugnu neden neden derken bu çikti bidahakine igne kullancam igne kullanmak mesele deil de gordugum kadariyla kullananlarda bile yine kalbi duruyo o beni korkutuyor

En azindan bir tane yavrunuz var benim 1 tane olsun baska istemem diorum ama demekki oyle olmuyor Allah isteyen herkese versin başinz saģolsun

Allah kimseyi evlat acısıyla , evlat eksiğiyle sınamasın çok zor bir durum . Hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Allah yardımcın olsun canım umarım bu son kaybın olur en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ...
iğneyi kaçlık kullanıyordun kilon kaçtı .Kiloya göre veriliyor.Bende kullanmıştım....
Sağol canım ben 0,4 lük kullanıyorum 64 kiloyla hamile kaldım en son 66 oldum gebeliğimde . Boyum 1,69 doktorum dozun kilona göre normal dedi ama 12 saat etki ediyormuş bu iğneler doğru mı acaba? Sabah akşam mı vurmak gerekir?

egeninhamsisi canım basin sagolsun, çok çok üzüldüm, daha hamilelik haberin bile dün gibi
Rabbim evladina saglik versin, kimseyi evladiyla sinamasin insAllah

Canım iğne kiloya göre veriliyor.10 kg a 1 ml şeklinde ben 53 ile hamile kaldım ve 0,6 ml kullandım riske atmak istemedim çok ardaydı kilom.Yalnış yönlendirmek istemem ama sen bir araştır istersen.Benimde 2 aşılamadan sonra 3. tüp bebekte tuttu.1 tanede 8 haftalık kaybım var bu pıhtılaşma yüzünden bilmiyordum..Benim bildiğim 1 gün boyunca koruyor o yüzdende hergün aynı saatte vurmak gerekiyor.

Prospektüsünde de yazıyor iğneler 12 saat etki ediyor sadece. Doğum yaptın mı . Bana doktorum 0,4 verdi 63 kilo ile hamile kalmıştım

İğneyi Kaç lik doz kullaniyordunuz

Merhaba ben de 60 kg ile hamile kaldım 0.6 lik verdi. 0.8 e çıkarmasını istedim ama çıkartıyor. 4. Aya girdim şimdi sürekli ga kalbi durduysa korkusu yaşıyorum. Bi daha gittiğimde 0.8 e çıkarmasını isticem.
Prospektüsünde de yazıyor iğneler 12 saat etki ediyor sadece. Doğum yaptın mı . Bana doktorum 0,4 verdi 63 kilo ile hamile kalmıştım

Bana doktorum 0,4 verdi kendisi Cerrahpaşa’da profesördü . Yüksek iğne kanamaya yol açabilir. Sizin hangi genlerde pıhtılaşma vardı. Ben şimdiye kadar hiç 0,8lik iğne kullanan duymadım. Hangi marka iğne kullanıyorsunuz ve günde kaç defa?

Benim bi arkadasim 0.2 kullaniyor yeni doğum yapti bende 0.8 kullanan hiç duymadim genelde 0.4

ayrıca aspirin kullandırdı mı peki canım sana

Oksopar günde 1 kez. Ben 0.8 kullanan duydum ama doktoru 0.4 e düşürücü demis ona ilk aylardaydi sanırım.

Ben ısrar ettim 0.4 sabah 0.4 akşam olsun diye çok fazla dedi. Şimdilik 0.6 ve coraspin kullanıyorum. Bide 1 tam limonu hergün suya sıkıp içiyorum.

Bi de şöyle bişey var arkadaşlar kontrol diye gidip aaa kalbi durmus dediğinde artık doğru yanlış haklı haksız bi anlamı kalmıyor. Kanama varsın ara ara olsun. Onun da çaresi var. Benimki tup bebek çok zor oldu. Kaybedersem naaparim bilmiyorum. Hep bunun tedirginliği var.

Malesef öyle bende kaybettim yine dene diyorlar kolay mı sanki. Birde gelmişim 20. Haftama kadar yolun yarısı bitmiş. Çok zor malesef. O yüzden emin olmamız gerekiyor verilen tedaviden. Hangi genlerinde pıhtılaşma var oda önemli bir konu.

Ama ben bu tedavi ile sağlıklı Doğum yaptım . 0,6 çok gelir diyor doktorum belli sabah akşam verir mi
Bilmiyorum
Anladim senin mutasyonlarin neydi ben 59 kiloyum faktor 5 ile mthfr 677 heterozigot bana kac verir acaba bende mi sabah aksam istesem sonra işime ne karişiyon derse

Bende de faktör 5 heterezigot var zaten tehlike yaratan faktör de bu.
Birde mthfr 1298 homozigot var

Ikimizde de ayni genlerde problem varmis arkadasim.. Bende gecen sene 34 haftalik bebegimi kaybettim ama sebep bu degildi gelisim geriligi vardi sadece. Tekrar hamile kalirsam bu sefer tedbirli olucaz ins. Bu testi de sans eseri baska bi dr istedi yoksa yine bilmeden kotu seyler yasayabilirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…