Canim faktor 5 olanlar genelde 0,6 kullaniyor ama sen ilkinde 0,4 kulandim brsey olmadi dedin ama genelde istirahat etmek lazimmiş yine de olacağin önüne gecemeyizBende de faktör 5 heterezigot var zaten tehlike yaratan faktör de bu.
Birde mthfr 1298 homozigot var
Geçmiş olsun , İğne kullandınız mı? Sezeryan mı oldunuz ?Ikimizde de ayni genlerde problem varmis arkadasim.. Bende gecen sene 34 haftalik bebegimi kaybettim ama sebep bu degildi gelisim geriligi vardi sadece. Tekrar hamile kalirsam bu sefer tedbirli olucaz ins. Bu testi de sans eseri baska bi dr istedi yoksa yine bilmeden kotu seyler yasayabilirdik.
Canım dozu kiloya göre ayarlıyorlarmış . 0,4 yeter dedi doktorlar ama acaba günde iki kez mi kullanmak gerekir?Canim faktor 5 olanlar genelde 0,6 kullaniyor ama sen ilkinde 0,4 kulandim brsey olmadi dedin ama genelde istirahat etmek lazimmiş yine de olacağin önüne gecemeyiz
Günde iki kez kullanım (benim anladigim kadariyla sizde okuyun lutfen) kardiyak kalp hastalıkları veya damar tikanikliklarinda açmak için kullaniliyormus. Başka bi yorumu olan varsa yazsın. Bilgilenelim.Canım dozu kiloya göre ayarlıyorlarmış . 0,4 yeter dedi doktorlar ama acaba günde iki kez mi kullanmak gerekir?
Benmde ilk gebeligim 7 hftalkken kalbi durmasi sonucu sonlandirildi genetikte patolojode hcbsy cikmadi snra doktor bu testi istedi trombofili var sende dedi bu yuzden mi ölmüş dedim hayir bundan hicbir zaman emin olamayiz dedi net konuşmuyorlar yada bilmiyorlarBu arada ben periantolog a gittim kan sulandiriciya gerek yok bunlar eski uygulamalar dedi. Ama yapılan bazı araştırmalar int te var bazı gen mutasyonlarinin erken dönem gebelik kayiplarinda % 50 ye kadar etkili olduğunu göstermiş. Yani onların dediği gibi gereksiz değil bence.
Öyle bir yeni görüş var , diğer dr um da bebek için değil seni korumak için veriyoruz demişti.Bu arada ben periantolog a gittim kan sulandiriciya gerek yok bunlar eski uygulamalar dedi. Ama yapılan bazı araştırmalar int te var bazı gen mutasyonlarinin erken dönem gebelik kayiplarinda % 50 ye kadar etkili olduğunu göstermiş. Yani onların dediği gibi gereksiz değil bence.
Benim elin kesilse kanım hemen duruyor. Kolumdan kan alınıyor kan hemen duruyor. Akışkan değil malesef. Side de böyle mi?
Geçmiş olsun , İğne kullandınız mı? Sezeryan mı oldunuz ?
Coraspini hamile olmadan en az 5 ay once kullanmaya basla doktorun dedigi garip geldi hamilelik olunca coraspin baslanmaz igne baslanir igne kullanman gerekiyor hamileligi ogrenir ogrenmezMerhaba tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum, daha önce 2 düşük yaşadım çok erken haftalarda. Tüp bebek öncesi test yaptırmak istedim bu arada yine hamile olduğumu öğrendim ama değerlerim yine sıkıntılı. Bugün Sonucum bu şekilde çıkmış ama doktor olmadığı için gösteremedim. Eki Görüntüle 2284084
Riskli bir durum var mı? Sonraki adım ne olmalı tecrübeli olanlardan bilgi alabilirsem çok iyi olur :)
Ikili test yaptirmismiydin sonucu ne cikmisti eger genetik problemi yoksa bebek 3. Aydan sonra dusmez diye yazmis bir doktorBen 4. Kez bebeğimin 18. Haftamda kalbinin durduğunu öğrendim . Üstelik hem iğne hem coraspin kullanıyordum . 6 saatlik bir yolculuk yaptım bundan sebep olabilir mi diyorum doktorlar olmaz diyor. İğne mi az geldi diyorum olmaz diyorlar. Neden yine böyle oldu
Coraspini hamile olmadan en az 5 ay once kullanmaya basla doktorun dedigi garip geldi hamilelik olunca coraspin baslanmaz igne baslanir igne kullanman gerekiyor hamileligi ogrenir ogrenmez
İkili test yaptım sorun yoktu. Daha önceden genetik testte yaptık . Düşük kanama vs yaşamıyorum . Kalbi duruyor ve suni sancı ile Doğum yapıyorum.Ik
Ikili test yaptirmismiydin sonucu ne cikmisti eger genetik problemi yoksa bebek 3. Aydan sonra dusmez diye yazmis bir doktor
Allah sabir versin uzun yolculukta hic kola verip hareket ettiniz mi cinku kanin hareket etmesi lazim saat basi ya da 2 saatte 1 en az 10 dk yurunmeliymisİkili test yaptım sorun yoktu. Daha önceden genetik testte yaptık . Düşük kanama vs yaşamıyorum . Kalbi duruyor ve suni sancı ile Doğum yapıyorum.
Sağol teşekkür ederim dediğin gibi dikkat ettim en az 2 saatte 1 yürüyüş yaptım hiç hareketsiz kalmadımAllah sabir versin uzun yolculukta hic kola verip hareket ettiniz mi cinku kanin hareket etmesi lazim saat basi ya da 2 saatte 1 en az 10 dk yurunmeliymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?