Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben bu konuyla ilgili cok ayrintili aciklamalar yapmistim daha once.

5 ay onceden hap falan gerek yok ben hap a gebelikten kisa sure once basladim igneye gebelikle daha dogrusu tup bebek oldugu icin trasfer oncesi ecoprin sonrasi ecoprin ve igne... yaklasik 1.5 yil devam edicem ikisinede cunku yuksek riskiliyim.. ama hic hap kullanmadim hamileyim ne olucak gibi bi durum yok hamilelik baslayincada hapa baslanabilir durumunuza gore bazilari sadece hapla devam ediyor bazililar.ikili kullaniyor.

Ayrica daha oncede soyledim bu sadece bebek icim degil sizin hayatiniz icinde onemli. Buni sadece kadin dogum doktorunuzla degil riskiniz yuksekse degerleriniz arasinda ozellikle homozigot varsa bir hematoloji uzmaniyla gorusun.

Merhaba hanımlar buraya daha once yazmıstım dogum yaptım 8 aylık kızım var cok skur bebegime kavustum zor oldu ama oldu :) rabbm sizlerede nasip etsin saglıkla aldım kucagıma b sorun yasamadık f5 heteroyum dort dusugum vardı clexane 0:6 coraspin kullandım

Faktor 5 heteroyım ben sadece baska genimde bozukluk yok 60 kg icin 0:6 demisti dktorum 0:4 ile dusuk oldu

Ben canm 4 kez kayıp yasadım clexane 0:6 coraspin ile 37 haftalık dogum yapdım cok da saglıklıyız

maşallah çok sevindim dilerim ki bana da sağlıkla nasip olur. Peki hamile kalmadan önce kan sulandırıcı hap ve folik asiti kullandınız mı sürekli.
Aynen kullandım devam edıyorum zaten f5 ve dger leri normal hayatıds ettkilşyor sadecee bebek deil pıhtı riskimiz cok cok yuksek

Dun dr a gittim kan sulandiriciyi kilom artikkca arttiricak misin diye sordum. 70 kg üstüne 0.6 veriyoruz. Ben sana yüksek doz başladım zaten dedi.

Bu pıhtılaşma belirtisi miymiş? benim ilk kürtajda kanama olmadı hiç adetten sonra dediğiniz gibi pıhtılar düştü et parçası gibi resmen ikinci kürtajda yine kanama olmadı ama pıhtı da düşmesi normal adetim de az olur. Bu arada mthfr677 hetero bir de pai 4g/5g var

Ben de 2 kürtaj bir kendiliğinden düşük yaşadım doğudayım batıya tayin istedik daha da doğu çıktı maalesef iğne aspirin kullanmamıştım bu sefer kullanacağım. Batıya gidip ondan sonra bebek düşünürüz diyorduk ama olmadı artık kısmet. Ailelerden uzağız yola gidip gelmek mi düşük sebebi anlamadım uçak araba yolculuğu etkiler mi ki? Rahimde perde ameliyatı oldum ocak ayında ameliyatı yapan dr bir daha düşük olmaz aspirinin iğnenin etkisi yok hemen dene dedi 2. ay hamile kaldım yine 8. haftayı göremedim. Korkuyorum hamile kalmaktan artık.

Merhaba kızlar benimde 2 genim homozigot 1298 mthfr ve pai homozigot ben iki yıl uğraştım bebek olsun diye tam tüp bebek yaptıralım dediğim ay kendiliğinden hamile kaldım sonra 9 haftalıkkken kalbi durdu 10 ay olucak nerdeyse hala hamile kalamıyorum coraspin 100 mg içiyorum eşimde ve bende hiçbir sorun yok sadece kan pıhtılaşması var ve zor hamile kalıyorum sanırım benim durumumdaki gibi zor hamile kalan var mı ? Cevap aramaktan çok yoruldum 33 yaşındayım bu arada

Bizimde bi sorunumuz yoktu kan pihtilasmam benimde homozigot bi kere kendiliginden hamile kaldim ama 10 yil once o olmadi sonra bi daha kalamadim sonra tup bebek yaptik gecen yil 8. Haftada kalbi durdu.. bu yil tekrar yaptik 17. Haftadayiz igne ecoprin devam

Çok zor bi durum umarım 10 yıl beklemem allah kucağına almayı nasip etsin Kan pıhtılaşması olduğunu kürtajdan sonra mı öğrendiniz bide hangi genler

Çok zor bi durum umarım 10 yıl beklemem allah kucağına almayı nasip etsin Kan pıhtılaşması olduğunu kürtajdan sonra mı öğrendiniz bide hangi genler

Biz ozellikle ugrasmadik bebek icin zamani gelince yapariz kismetse olur dedik.. 2 senedir iste biseyler icin ugrastik.. faktor 5 ve mthrf homozigot

Anladım ama kan pıhtılaşması gebelik olmamasına sebep değil diyorlar anlamadım içini deştikçe hep birşeyler çıkıyor eşimde ve bende sorun yok neyse artık kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…