Buna benzer yabancı yayınlar da var. Dr um düşük İhtimali için değil seni korumak için veriyoruz demişti iğneyi yine de hiç iğne vb kullanmadan gebeliği sağlıkla atlatanlar var çalışmalarda...Arkadaslar bu yayında en çok gebelik kaybına sebep olucagi düşünülen genler üzerinde çalışma yapılmış ve bu gen mutasyonlarinin gebelik kaybına neden olduğuna dair bi kanıt bulunmamis. Tekrar tekrar bebeğini kaybeden annelerde olan gen bozuklukları oranı bebeği doguranlarla aynı çıkmış.
Evet Allah korusun ben hiç memnun değilim bu ilacı kullanıyor olmaktan mecburiyet işte, diyorum dozu düşürsünler kadın doğumcular hep ezbere gidiyorlar. Hematoloji öğr üyesinden randevu aldım bayram sonu belki daha bilgilidir.Sadece anemi degil ki her hangibi bir durumda acil operasyon gerektiginde ve hatta dogumda cok ciddi kanama riski var
Evet Allah korusun ben hiç memnun değilim bu ilacı kullanıyor olmaktan mecburiyet işte, diyorum dozu düşürsünler kadın doğumcular hep ezbere gidiyorlar. Hematoloji öğr üyesinden randevu aldım bayram sonu belki daha bilgilidir.
Bana da 0.4 verdiler o bile fazla gibi geliyor yan etkilerinden, ben 46 kiloyum prospektüste 50 kg altında dikkatle kullanılmalı yazıyor.Zaten adres hematolog ben hemotoloji profuyla gorustum acikcasi prof oldugu icin gitmemistim ama denk geldi. Bayada yaşi olan bir suru kisi hoca yapmis bir hoca.. inanin eski usul muayene etmeden hic bisey konusmuyor 15 dakika muayane ediyor sirtinizi dinliyo karniniza bakiyor yani baya olmasi gereken muayane.. sonra konustuk benim esimde doktor zaten. Soyledik kadin dogumcu 0.8 cleksan dedi diye,
olmaz 0.4 ten fazlasina gerek yok daha once emboli gecmisin yok hareketlisinde o kadar yuksek doz senin icin gereksiz dedi. Baska bir sey icin romotoloji hocasiyla gorustum oda ayni sekilde soyledi.. sonra simdiki kadin dogum doktorum 0.4 uygun bencede dedi.. eski gittigim merkeze devam etsem 0.8 kullanicaktim.. allahtan esim 0.8 duyunca burda bi sacmalik var ben bunu tedavi dozu olarak kullaniyorum seni tedavi etmiyoruz koruyoruz dedi de baska gorusler aldik... yuksek dozlari derin ven trambozu, akciger yada beyin embolisi vakalarinda kullaniyorlar. Yada ameliyat sonrasi uzun sure yatalak kalma durumu yogun bakim gibi durumlarda
Bana da 0.4 verdiler o bile fazla gibi geliyor yan etkilerinden, ben 46 kiloyum prospektüste 50 kg altında dikkatle kullanılmalı yazıyor.
Bende faktor 5im 60 kiloyum bana kaç verirki doktor0.4 benim icin iyi cunku ben tasiyicisi degil hastasiyim yani faktor 5 im ve mthfr genlerim homozigot daha azini kullanamam zaten.. ayrica bi gen mutasyonu varsa daha azi bi ise yaramaz.
Bende faktor 5im 60 kiloyum bana kaç verirki doktor
Kızlar şuan coraspin ile folbiol kullaniorum hamile degilim henuz ama buara saçim inanilmaz dokuluyor acaba bu haplardan dolayi olabilr mi sizdede oldumu ?
Bende de aynı gen homozigot. Kaç kaybınız oldu hangi aylarda?Kızlar ben bugün genetikten sonucumu aldım . Homozigot ne anlama geliyor
Ben geçensene haziranda kimyasal yaşadım.bu yıl mayısta bir tüp bebek tedavim negatif. Şimdi dondurulmuş embriyom var. 1 aya transfer olcam. Bu testide yaptırmıştık. Yeni çıkmış kafam karıştıBende de aynı gen homozigot. Kaç kaybınız oldu hangi aylarda?
Ben geçensene haziranda kimyasal yaşadım.bu yıl mayısta bir tüp bebek tedavim negatif. Şimdi dondurulmuş embriyom var. 1 aya transfer olcam. Bu testide yaptırmıştık. Yeni çıkmış kafam karıştı
Düşüğemi sebep oluyor bu gen pekiPihtilasma durumunuz var demektir. Bu gen icin yuksek dozlu tedavi baslatmiyolar pek ama doktorunuzun insiyatifine kalmis muhtemelen en azindan aspirin turevi bir tedavi verir.. belki yanina igne ekler.. ama hamile kalmaya engel bir durum yok
Düşüğemi sebep oluyor bu gen peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?