Kızlar benim 1298 homozigot çıktı. Ben normal kan tahlilerimde folat değerim sınırların içindeydi. Ama trombofili testimde bu hastalık çıktı. Folat düşük değilken neden yüksek doz folik asit almak gerekiyor.
Yakında transfer olacağım dr folbiol almalısın dedi. Folidoce önce vermiştiBen bunun icin yuksek doz folik asit falan almiyorum herkesin rutin aldigi kadar aliyorun
Ben de folibol kullanıyorum, oğluma hamileyken de onu kullanmıştım. Fazlası zaten vücuttan atılıyor, eksik olması riskli.Yakında transfer olacağım dr folbiol almalısın dedi. Folidoce önce vermişti
Bu arada folat değeri testte. ne diye geçiyor? Ben kan testi yaptırdım ama bulamadım acaba bakılmadı mı.Kızlar benim 1298 homozigot çıktı. Ben normal kan tahlilerimde folat değerim sınırların içindeydi. Ama trombofili testimde bu hastalık çıktı. Folat düşük değilken neden yüksek doz folik asit almak gerekiyor.
Yakında transfer olacağım dr folbiol almalısın dedi. Folidoce önce vermişti
Folat diye geçiyorBu arada folat değeri testte. ne diye geçiyor? Ben kan testi yaptırdım ama bulamadım acaba bakılmadı mı.
İyi bayramlar, ben iğneyi sabah 11 gibi, corasprini gece 11 gibi alıyorum. Bana doktorum sadece iğneyi verdi, corasprini ben korkumdan bırakmadım kullanmaya devam ediyorum. Gebelik öncesi kullanıyordum. Ama bu Cuma randevum var konuşucam doktorumla.Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.
Ben 4000 lik kan sulandirici iğne ve 100 mg lik coraspin kullanıyorum.
Igneyi akşam 9.30 da, coraspini de sabah 9.30 da alıyorum. Siz ikisini bir mi aliyosunuz yoksa ayrı ayrı mi. Doktoruma sormayi unuttum.
Ama doktora sormadım da eczacilarda hergün aynı saatte vurulmasi lazım diyolarBen igneyi aksamlari yapiyorum ama belli bir saati yok.. hapida yine aksam aklima gelince iciyorum..
Ama doktora sormadım da eczacilarda hergün aynı saatte vurulmasi lazım diyolar
Bebek hareketlerini hisseden var mı?
Kaç haftalik.?Ben yeni yeni basladim
Kaç haftalik.?
Kızlar merhaba, ben hem oksapar hem corasprin kullanıyordum, önceki gün corasprin kullanmadım iki günde bir kullanayım diye, dün kullandım. Hergün sabah tuvalete sıkışmış olarak uyanırdım, bugün öyle olmadı. Birşey olmuş mudur? Bu arada Factor 5 homozigotum.
Bana doktorum corasprin vermedi zaten ben kendim burada okuduklarımdan sonra korkumdan kullanıyorum. Cuma randevum var bir şey olmadıysa inşallah doktoruma danışırım.Bende faktor 5 homozigotum arada atladigim gunler oluyor ama yinede duzenli hergub kullanmak lazim.. niye kafaniza gore 2 gunde bir kullanmaya calisiyosuniz ki
Ben de 20. Haftadayim ama ben 1 Aydan fazladır hissediyorum. Ama 5 gun hissetmedigim oluyor. Tutarlı dwgil. Panik oluyorum nooldu acaba diye sonra bi pıt yapıyor seviniyorum. Sonra yine sessizlik...20. Haftadayim doktorum 22 yi bulur demisti. Ama bigun hissedip bi gun hissetmiyorum degisiyor
Ben de 20. Haftadayim ama ben 1 Aydan fazladır hissediyorum. Ama 5 gun hissetmedigim oluyor. Tutarlı dwgil. Panik oluyorum nooldu acaba diye sonra bi pıt yapıyor seviniyorum. Sonra yine sessizlik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?