Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben bunun icin yuksek doz folik asit falan almiyorum herkesin rutin aldigi kadar aliyorun

Bu arada folat değeri testte. ne diye geçiyor? Ben kan testi yaptırdım ama bulamadım acaba bakılmadı mı.

Yakında transfer olacağım dr folbiol almalısın dedi. Folidoce önce vermişti

Tum hamileler hamilelige hazirlananlar aliyor zaten folik asit. Folbiol eski ilaclar artik genelde multivitamin seklinde olanlari kullaniyoruz. Arkadaslarin dedigi gibi fazlasini zaten vucut gereksiz bulup atiyor.

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.
Ben 4000 lik kan sulandirici iğne ve 100 mg lik coraspin kullanıyorum.
Igneyi akşam 9.30 da, coraspini de sabah 9.30 da alıyorum. Siz ikisini bir mi aliyosunuz yoksa ayrı ayrı mi. Doktoruma sormayi unuttum.

İyi bayramlar, ben iğneyi sabah 11 gibi, corasprini gece 11 gibi alıyorum. Bana doktorum sadece iğneyi verdi, corasprini ben korkumdan bırakmadım kullanmaya devam ediyorum. Gebelik öncesi kullanıyordum. Ama bu Cuma randevum var konuşucam doktorumla.

Ama doktora sormadım da eczacilarda hergün aynı saatte vurulmasi lazım diyolar

Ayni saat degilde 24 saatte bir diyelim.. ama illa 8 olacak degil 9 olur 7.30 olur oynar o kadar bisey olmaz.. bu igne icin o 24 saatlik
( aslinda 12 saatlik yazar icinde ama o bizim icin gerekli bir doz degil) hap icinse hapin etkisi 3 / 4 gun surer bir gun kacirdiginizda bisey olmaz yani ama dikkatli olup kacirmamakta yarar var tabiki.... benim esim doktor ben doktora sordum yani

Kızlar merhaba, ben hem oksapar hem corasprin kullanıyordum, önceki gün corasprin kullanmadım iki günde bir kullanayım diye, dün kullandım. Hergün sabah tuvalete sıkışmış olarak uyanırdım, bugün öyle olmadı. Birşey olmuş mudur? Bu arada Factor 5 homozigotum.

Bende faktor 5 homozigotum arada atladigim gunler oluyor ama yinede duzenli hergub kullanmak lazim.. niye kafaniza gore 2 gunde bir kullanmaya calisiyosuniz ki

Bende faktor 5 homozigotum arada atladigim gunler oluyor ama yinede duzenli hergub kullanmak lazim.. niye kafaniza gore 2 gunde bir kullanmaya calisiyosuniz ki
Bana doktorum corasprin vermedi zaten ben kendim burada okuduklarımdan sonra korkumdan kullanıyorum. Cuma randevum var bir şey olmadıysa inşallah doktoruma danışırım.

20. Haftadayim doktorum 22 yi bulur demisti. Ama bigun hissedip bi gun hissetmiyorum degisiyor
Ben de 20. Haftadayim ama ben 1 Aydan fazladır hissediyorum. Ama 5 gun hissetmedigim oluyor. Tutarlı dwgil. Panik oluyorum nooldu acaba diye sonra bi pıt yapıyor seviniyorum. Sonra yine sessizlik...

Ben de 20. Haftadayim ama ben 1 Aydan fazladır hissediyorum. Ama 5 gun hissetmedigim oluyor. Tutarlı dwgil. Panik oluyorum nooldu acaba diye sonra bi pıt yapıyor seviniyorum. Sonra yine sessizlik...

Benim plesanta gobegimle bebek arasindaymis yani on tarafta o yuzden hissiyati azaltiyor dedi doktor. Cok az hissebiliyorum ama aynen dediginiz gibi hissetmeyince panik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…