Hematologlar mthfr için iğneyi gerekli bulmuyor.Yok şuan 2,5 ay oldu erken Doğum yapalı henüz hamile değilim ama tahliller için doktora gittim bu sonuç içinde doktorum hamile kaldığında kan sulandırıcı iğne vurulman daha iyi olur dedi
Ne yapmak gerekiyor peki ?Hematologlar mthfr için iğneyi gerekli bulmuyor.
Daha önce pıhtılaşma sorunu olmadıysa Sizde ya da ailenizden birinde aspirin bile vermiyor. faktör 2 ve faktör 5 kritik olanlar zaten diğer arkadaşların yazdığı gibi düşükler pıhtılaşmayla ilişkilendirirlmiyor artık pek, annenim sağlığını korumak için veriyorlar.Ne yapmak gerekiyor peki ?
Anladım çok teşekkür ederim . O zaman çok önemli bir şey değil sonucun öyle çıkması doğru mu anladım ?Daha önce pıhtılaşma sorunu olmadıysa Sizde ya da ailenizden birinde aspirin bile vermiyor. faktör 2 ve faktör 5 kritik olanlar zaten diğer arkadaşların yazdığı gibi düşükler pıhtılaşmayla ilişkilendirirlmiyor artık pek, annenim sağlığını korumak için veriyorlar.
Anladım çok teşekkür ederim . O zaman çok önemli bir şey değil sonucun öyle çıkması doğru mu anladım ?
Çok teşekkürler ben zAten rahim açılmasından dolayı bir korku yaşıyorum birde bu olursa hepten korkudan ölürüm herhaldeAynen oyle mthrf cok onem teskil etmiyor zaten 22 . Hafta kadar gelen ve cok farkli sekilde sonlanan bir gebeliginiz var o yuzden bu sorun degil.
Çok teşekkürler ben zAten rahim açılmasından dolayı bir korku yaşıyorum birde bu olursa hepten korkudan ölürüm herhalde
Genelde mthfr için yuksek dozlu folik asit veriliyor igne digerleri icin mesela faktor 5 (ben)Ne yapmak gerekiyor peki ?
İşte ben daha doğru dürüst bir doktor bulabilmiş değilim güvenemiyorum . Bakalım yarın bir doktora gideceğim inşallah memnun kalırımRahat olun korkmayin guvenilir bir doktor bulun onunla herseyi cozersiniz.. ben mesela burda doktorum o ilaci verdi ama ben boylemi yapsam falan diyenleri goruyorum enteresan geliyor. Doktorum ne derse o ... ben simdi burda kullandigim ilaclri soylesem yer yerinden oyanr
Genelde mthfr için yuksek dozlu folik asit veriliyor igne digerleri icin mesela faktor 5 (ben)
İşte ben daha doğru dürüst bir doktor bulabilmiş değilim güvenemiyorum . Bakalım yarın bir doktora gideceğim inşallah memnun kalırım
Evet özel ama nE yapacağımı bilmiyorum açıkçasıOzele mi gidiyorsunuz
Evet özel ama nE yapacağımı bilmiyorum açıkçası
Mrblar. Uzun zaman geçmiş msjınız üzerinden. Bende yeni araştırmaya başlıyorum. 1 düşük 1 kimyasal gebelik sonucu kromozom analizi yaptırdık eşimle. Eşimin sonuçları temiz çıktı, benim cinsiyet kromozom dizilimimde eksiklik yada bi hata varmış sanırım. Tam raporu vermediler henüz. Düşüğe sebep olmayabilir, çok ciddi bi durum gibi gözükmüyo ama yinede tekrar kan alıp detaylı inceleyelim dediler. Ay sonu yada eylül başı çıkacak sonuçlar. Sizin sıkıntınız neydi? Bebek sahibi olabildiniz mi?Bize yapılan da kromozom analizi, farklı birşey değil. Sizin kromozom analizinizde translokasyon yoktur yazıyorsa, 46xx veya 46xy yazıyorsa sıkıntı yok demektir. Bende 46xx, t(13;14), q(21;23) gibi birşeyler yazıyor, bu translokasyon var demek.
Pdgyi yanlış yazmışım, pgd olacaktı, genetik tanılı tüp bebek yani. Rahme koymadan önce embriyonun dnasını inceleyip bir sıkıntı var mı diye bakıyorlar.
Evet kromozom analizinde çıkıyor. 46xx veya 46xy yazıyorsa, translokasyon yoktur yazıyorsa temiz çıkmış demektir.
Hangi şehir de olabilir fiyat sorun değilOzelde fiyat araliklari cok genis bi kac doktor tavsiye edebilirim ama fiyatlari biraz yuksek gelebilir
Hangi şehir de olabilir fiyat sorun değil
Hangi doktor ?Istanbul anadolu yakasi
Benim doktorum asprini 32. Haftada, iğneyi son haftada bırakacağız dedi. Asprin 32. haftadan sonra bebeğin kalbi için zararlı, kalpteki delik kapanmıyormuş.Kızlar merhaba. İğneleri ve sulandırıcı hapları kaçıncı haftada bıraktınız. 34te kesicez hepsini diyo doktorum ama çok korkuyorum
Kızlar merhaba. İğneleri ve sulandırıcı hapları kaçıncı haftada bıraktınız. 34te kesicez hepsini diyo doktorum ama çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?