Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ne yapmak gerekiyor peki ?
Daha önce pıhtılaşma sorunu olmadıysa Sizde ya da ailenizden birinde aspirin bile vermiyor. faktör 2 ve faktör 5 kritik olanlar zaten diğer arkadaşların yazdığı gibi düşükler pıhtılaşmayla ilişkilendirirlmiyor artık pek, annenim sağlığını korumak için veriyorlar.

Anladım çok teşekkür ederim . O zaman çok önemli bir şey değil sonucun öyle çıkması doğru mu anladım ?

Çok teşekkürler ben zAten rahim açılmasından dolayı bir korku yaşıyorum birde bu olursa hepten korkudan ölürüm herhalde

Rahat olun korkmayin guvenilir bir doktor bulun onunla herseyi cozersiniz.. ben mesela burda doktorum o ilaci verdi ama ben boylemi yapsam falan diyenleri goruyorum enteresan geliyor. Doktorum ne derse o ... ben simdi burda kullandigim ilaclri soylesem yer yerinden oyanr

İşte ben daha doğru dürüst bir doktor bulabilmiş değilim güvenemiyorum . Bakalım yarın bir doktora gideceğim inşallah memnun kalırım

Mrblar. Uzun zaman geçmiş msjınız üzerinden. Bende yeni araştırmaya başlıyorum. 1 düşük 1 kimyasal gebelik sonucu kromozom analizi yaptırdık eşimle. Eşimin sonuçları temiz çıktı, benim cinsiyet kromozom dizilimimde eksiklik yada bi hata varmış sanırım. Tam raporu vermediler henüz. Düşüğe sebep olmayabilir, çok ciddi bi durum gibi gözükmüyo ama yinede tekrar kan alıp detaylı inceleyelim dediler. Ay sonu yada eylül başı çıkacak sonuçlar. Sizin sıkıntınız neydi? Bebek sahibi olabildiniz mi?

Kızlar merhaba. İğneleri ve sulandırıcı hapları kaçıncı haftada bıraktınız. 34te kesicez hepsini diyo doktorum ama çok korkuyorum

Kızlar merhaba. İğneleri ve sulandırıcı hapları kaçıncı haftada bıraktınız. 34te kesicez hepsini diyo doktorum ama çok korkuyorum
Benim doktorum asprini 32. Haftada, iğneyi son haftada bırakacağız dedi. Asprin 32. haftadan sonra bebeğin kalbi için zararlı, kalpteki delik kapanmıyormuş.

Benim arkadaşim hapi kesti ama igneyi dogumdan 2 gun once biraktirdi sen yinede bska doktorlara sor ne olur ne olmaz dkkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…