Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bende mthfra 1298 heterezogot ve pai heterezigot. Bazı doktorlar hiç kullanma sulandırıcı dedi. Ama kendı doktorum ikisinide verdi 2 düşük oldugu için. Şimdide 34. Hafta kesicez diyo erken gibi geliyo. Hatta sordum bi sıkınyı olmaz dimi dedim güldü sadece. Allaha emanet..

Merhabalar benimde sizin gibi sonuçlarım çıktı daha doktora gitmedim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizde evlat sahibi oluruz sizin gibi

Merhabalar daha önce benimde iki kayıbım olduğu için doktorum genetik testleri yapın dedi kan pıhtılaşması ve kromozomu yaptırdık ama pıhtılaşma sonucu çıkmış doktora göstermedim daha benim gibi sonuçları çıkan var mı

Eklentiler

• 202A3EF7-08E1-4C9D-94AB-196E12A8C874.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 68
Benimki ne yakın sonuçlar. 0.6 Oksopar kan sulandirici ve günde 1 coraspin kullanıyorum.

Kadin dogumcular veriyor ama en dogrusu hematolog ile gorusmeniz
Benim iğne yi yazan da rapor cikaranda kadın dogumcu idi. Yine de Hematologa gitmeyi düşünüyorum ama bi türlü fırsat bulamıyorum. Hematoloji ye giden arkadaşlar kan tahliliniz bi kere mi yapıldı yoksa tekrarliyolarmi tahlilleri. Benim eltimde hormon bozukluğu var 5 aylık hamile. Hem kadın doğuma gidiyor hemde her ay endokrin in kontrolünde. Her ay yeni tahliller yapiliyo. Hematolojide de öyle mi. Yoksa bi kere iğne dozu ayarlanıp sonuna kadar öyle mi devam ediliyor.

Hematoloji biz kan sulandiriciya gerek olmadığını düşünüyoruz diyo. Onlara kalsa genlerin hiç alakası yok.

Herkese merhaba, Bu iğneleri sabah Yada akşam kullanmanız konusunda öneride bulunuyor mu doktorunuz ?
Benim bebeklerimden biri gece ölmüştü. Çünkü yatmadan hareketlerini hissettim sabah randevum vardı yeni kalbi durmuş dedi. Bende hep yatmadan 11 de vuruyordum iğnelerimi. Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…