Onu bilmiyorum, doktorum Doğumdan sonra da iğneye devam edicez dedi, ömür boyu mu ne kadar bilmiyorum. Ömür boyu olmaz sanırım. Ben doktora sormayı unuttum, bilen var mı?Doğumdan ne kadar sonra başlanıyor tekrar
3 ya da 6 ay diye biliyorum. Dozu da biraz düşebilir. 0.2 lik kullananlar var.Onu bilmiyorum, doktorum Doğumdan sonra da iğneye devam edicez dedi, ömür boyu mu ne kadar bilmiyorum. Ömür boyu olmaz sanırım. Ben doktora sormayı unuttum, bilen var mı?
Doktorun söyler, henüz erken doğuma çok var.Yani dogumdan kac gun sonra baskicaz tekrar?
Biliyorum canım ama her dr başka hangisi en doğrusu bilemedim. Ha bakarsan sonuna kadar sağ salim çıkacak mıyız onu da Allah biliyor...Doktorun söyler, henüz erken doğuma çok var.
Hangi doktor ?
Teşekkür ederimBenim doktorum murat emanetoglu memnunum kendisinden.. kosuyolu park 15 muayenehaneleri.
Baglarbasinda dilek yagmur var ondan da cok memnun kalanlar var.
Merhabalar benimde sizin gibi sonuçlarım çıktı daha doktora gitmedim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah bizde evlat sahibi oluruz sizin gibiHerkese hayırlı günler hikayem 2 düşüğüm oldu yapılan tahliller de Pai 4/G homozigot mthfr her iki gende heterizigot çıktı 3 . gebeliğimde caraspirin kan sulandırıcı iğne demir hapı omega 3 kullandım her hafta tedirginlikle doktora koştum doktor gelme demesede gittim gebeliğin son haftalarında gebelik şekeri tansiyonla uğraştım bugün allahın izniyle çocuğumu kucağıma aldım yazmamın nedeni kimse umudunu kaybetmesin allaha tevekkül etsin ilaçlarını düzenli kullansın gerisini rabbime bıraksın
Benimki ne yakın sonuçlar. 0.6 Oksopar kan sulandirici ve günde 1 coraspin kullanıyorum.Merhabalar daha önce benimde iki kayıbım olduğu için doktorum genetik testleri yapın dedi kan pıhtılaşması ve kromozomu yaptırdık ama pıhtılaşma sonucu çıkmış doktora göstermedim daha benim gibi sonuçları çıkan var mı
Peki bunları kadın doğumcu mu veriyor yoksa tıbbi genetikteki doktor mu veriyor diğer tahlil çıkınca gitmeyi düşünüyorum doktoraBenimki ne yakın sonuçlar. 0.6 Oksopar kan sulandirici ve günde 1 coraspin kullanıyorum.
Peki bunları kadın doğumcu mu veriyor yoksa tıbbi genetikteki doktor mu veriyor diğer tahlil çıkınca gitmeyi düşünüyorum doktora
Benim iğne yi yazan da rapor cikaranda kadın dogumcu idi. Yine de Hematologa gitmeyi düşünüyorum ama bi türlü fırsat bulamıyorum. Hematoloji ye giden arkadaşlar kan tahliliniz bi kere mi yapıldı yoksa tekrarliyolarmi tahlilleri. Benim eltimde hormon bozukluğu var 5 aylık hamile. Hem kadın doğuma gidiyor hemde her ay endokrin in kontrolünde. Her ay yeni tahliller yapiliyo. Hematolojide de öyle mi. Yoksa bi kere iğne dozu ayarlanıp sonuna kadar öyle mi devam ediliyor.Kadin dogumcular veriyor ama en dogrusu hematolog ile gorusmeniz
Hematolojiye de direkt gidilmiyormuş dahiliye yönlendiriyormuşKadin dogumcular veriyor ama en dogrusu hematolog ile gorusmeniz
Hematolojiye de direkt gidilmiyormuş dahiliye yönlendiriyormuş
Hematoloji biz kan sulandiriciya gerek olmadığını düşünüyoruz diyo. Onlara kalsa genlerin hiç alakası yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?