- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.288
- 333
Benim de içim rahatlıyordu gerçi hissetmeyince de telaşlanıyorum, önceki hafta Cuma gittim doktora her hafta da gidilmiyor. Benim de 2. gebeliğim oğlumda ilk ne zaman hissettim hatırlamıyorum. Bundan önce 6 ve 7. haftalarda 2 kaybım var. Ben de corasprin 100 lük kullanıyorum ayrıca.
Çok iyiymiş, bebeğe bir zararı var mı biliyor musunuz? Oğluma hamileyken doktorum 2 haftada bir çağırıyordu, ben 3 hafta sonra gidiyordum çok fazla ultrasona girmemek için. Gerçi ultrasonun da bilinen hiç bir zararı yokmuş. Bir araştırayım ona göre alırım, çok teşekkür ederim.Kalp sesini dinlemek için bir cihaz var. Alabilirsin istersen. 10. Haftadan itibaren duyuluyor. Hareketleri hissedildiği zamanlarda da mimiğimiz uykudayken Yada o gün hareketsiz bir gününde olduğunda doktora gitmiş gibi oluyorsunuz. Ben kullandım. Fotosunu da atayım . Eki Görüntüle 2301637 Eki Görüntüle 2301638
Biri yeni. Aliexpressten istedim son bebeğim için. Malesef kaybettikten sonra geldi kullanamadım
Çok iyiymiş, bebeğe bir zararı var mı biliyor musunuz? Oğluma hamileyken doktorum 2 haftada bir çağırıyordu, ben 3 hafta sonra gidiyordum çok fazla ultrasona girmemek için. Gerçi ultrasonun da bilinen hiç bir zararı yokmuş. Bir araştırayım ona göre alırım, çok teşekkür ederim.
İnşallah bir sonrakinde kullanırsın ve sağlıkla kucağına alırsın. Ben de almayı düşünüyorum, biraz baktım en iyisi bu markaymış.Kızımın hamileliğinde hemen hergün kullandım ufak olanı. Sağlıkla Doğum yaptım. çok endişeli olduğum için almıştım. Diğeri sağlık ocağında ebelerin kullandığı kalp atım hızını da gösteren bir cihaz. Kullanması daha kolaymış ama bana nasip olmadı. 2 ayda geldi siparişim çünkü. Aliexpressten 110 TL’yle aldım. Gümrük vergisi 15 tl. Türkiye’de biraz pahalı.
Birde n11den usg jeli almıştım sesi çok güzel iletiyor .
Hapi 32 den sonra kesiyolar ama igneyi hic bilmiyorumKızlar iğneleri kaçıncı hafta kestiniz nolur yardım edin. 34te kescez dıyo çok korkuyorum
Ben iğneyi Doğumdan 12 saat önce kesmiştim. Doktorum profesördü Cerrahpaşa’da. Doğumu da kendisi yaptı. Coraspin i de doğuma 10 gün kala kesmiştikKızlar iğneleri kaçıncı hafta kestiniz nolur yardım edin. 34te kescez dıyo çok korkuyorum
Hangi genlerde mutasyon vardı canımBen iğneyi Doğumdan 12 saat önce kesmiştim. Doktorum profesördü Cerrahpaşa’da. Doğumu da kendisi yaptı. Coraspin i de doğuma 10 gün kala kesmiştik
Kaçıncı haftadasınız? Benim daha 11. hafta, son haftaya kadar kullanacağımı söylemişti ama asıl doktorum yani devam edeceğim doktoruma henüz gitmedim memleketteydim ailemin yanında oradaki doktorum öyle söyledi. Telaş yapmayın başka doktora daha gidin.Kızlar iğneleri kaçıncı hafta kestiniz nolur yardım edin. 34te kescez dıyo çok korkuyorum
Corasprini çok geç bıraktırmış bana doktorum 32 de kesicez demişti, herhangi bir sorun olmamış çok şükür sizde.Ben iğneyi Doğumdan 12 saat önce kesmiştim. Doktorum profesördü Cerrahpaşa’da. Doğumu da kendisi yaptı. Coraspin i de doğuma 10 gün kala kesmiştik
Şuan 31 çok şükür. Hayır anlamadığım neye göre bıraktırıyolar herkeste farklı mı. Bana nede 34. Haftada bırakacagız dıyoKaçıncı haftadasınız? Benim daha 11. hafta, son haftaya kadar kullanacağımı söylemişti ama asıl doktorum yani devam edeceğim doktoruma henüz gitmedim memleketteydim ailemin yanında oradaki doktorum öyle söyledi. Telaş yapmayın başka doktora daha gidin.
Şuan 31 çok şükür. Hayır anlamadığım neye göre bıraktırıyolar herkeste farklı mı. Bana nede 34. Haftada bırakacagız dıyo
Faktorv heterezigot-1298 homozigotHangi genlerde mutasyon vardı canım
Evet bana geç bıraktırdı nette çok araştırmıştım o zamanlar. bebeğe zararı olmaz mı diye sordum doktoruma. Senin gibi yüzlerce hastam aynı tedavi ile sağlıklı Doğum yaptı korkma dedi. İki kayıptan sonra sağlıklı Doğum yaptım. Kendisi Cerrahpaşa’da 25 yıllık profesör ve riskli gebelik uzmanı. Oranın En iyi hocalardandır. Hastalarıyla İnanılmaz ilgili bir ekibi de var. Bende tavsiye üzerine Mardin’den tedavi için gittim kendisine . O kadar pişmanım ki son gebelikte ona gitmediğime. Gerçi sağlıklı Doğumda kendisinin yaptığı tedaviyi aynen uyguladık ama olmadı işte. Bana hamile kaldığını kaldığını öğrenir öğrenmez gelmelisin demişti. Hep bu yeni havalimanı yüzünden. Nasıl gidip gelecektim dağın tepesine koydular resmen uçakları. OfCorasprini çok geç bıraktırmış bana doktorum 32 de kesicez demişti, herhangi bir sorun olmamış çok şükür sizde.
Bir gende heterozigotsunuz, yani tek bir ebeveynden almışsınız, hasta sayılmıyorsunuz aslında. Ama doktorunuz duruma göre gebelikte iğne verebilir. Gebelik kaybınız var mı? Neden test yaptırdınız? Altta yorum kısmında açıklamalar var onu okuyun, şimdiye kadar başlamadıysanız folik asit kullanmaya başlayın.Ben de aldım sonuçlarımı anlayan varsa bakabilir misiniz var mı pıhtılaşmaEki Görüntüle 2302040 ?
Evet 2 bebeğimi kaybettim 8. haftalarda folik asit kullanıyorum.Bir gende heterozigotsunuz, yani tek bir ebeveynden almışsınız, hasta sayılmıyorsunuz aslında. Ama doktorunuz duruma göre gebelikte iğne verebilir. Gebelik kaybınız var mı? Neden test yaptırdınız? Altta yorum kısmında açıklamalar var onu okuyun, şimdiye kadar başlamadıysanız folik asit kullanmaya başlayın.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ben de iki kez kaybettim birinin 6. haftada diğerinin 7. haftada kalbi durmuş. Bende factor 5 homozigot, MTHFR 677 heterozigot. Pıhtılaşmadan daha çok factor 5 sorumlu. İşin garibi 6 yaşında oğlum var onda hiçbir problem yaşamadık, sonrasında iki kaybım olunca test yaptık. Belki onlar da pıhtılaşmadan değildi. Ben bu hamileliğime kadar folik asit ve corasprin kullandım.Evet 2 bebeğimi kaybettim 8. haftalarda folik asit kullanıyorum.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Ben de iki kez kaybettim birinin 6. haftada diğerinin 7. haftada kalbi durmuş. Bende factor 5 homozigot, MTHFR 677 heterozigot. Pıhtılaşmadan daha çok factor 5 sorumlu. İşin garibi 6 yaşında oğlum var onda hiçbir problem yaşamadık, sonrasında iki kaybım olunca test yaptık. Belki onlar da pıhtılaşmadan değildi. Ben bu hamileliğime kadar folik asit ve corasprin kullandım.
Evet 0,4 kullanıyorum oksapar iğne. Benim normal doğumdu. Acaba yaşla mı alakalı diyorum, oğlumda daha gençtim.Canım iğneyi tek doz 0,4 kullanıyorsun değil mi? Zaten en risklisi faktör v ama sağlıklı Doğumun var tedavisiz. Aynı benim gibi . Benim de ilk gebeliğim sorunsuz geçti. Sonrası 4 kayıp hepsi ileri haftalarda. Sezeryan mı olmuştun sende?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?