- 5 Aralık 2018
- 39
- 54
- 18
- 36
Aslında çok doğru internet tamamen kirlilikle dolu.haftaya randevum var o zaman bu konuyu detaylı konuscaz doktorumla.eger sadece doğumda kanama riski derse bu gerçekten benim için önemli değilBana fakültede ki doktorum (kendisi profesördü ve fakülte dekanıydı) Doğuma 10 gün kala bıraktırdı. Bende okuduklarından sonra korktum coraspine devam etmeye.. Sordum kendisine bu okuduklarımı. Bu yazılan kalbe zarar verme durumu vs tamamen şehir efsanesi dedi. Yüzlerce hastamda ben karşılaşmadım böyle bir vakaya da tanık olmadım internette okuduğun herşeye inanma dedi. Siz de doktorunuza danışarak tedavinize devam edin ve kendinizi korkutmayın .
Merhaba, tek bir gende Mthfr 677 de mutasyon var, homozigotsunuz yani her iki ebeveynden gen almışsınız. Doktorlar bu gendeki mutasyonun pıhtılaşma bozukluğu yaptığını düşünmüyorlar. Ama önlem olarak gebelikte kan sulandırıcı iğne veriliyor. Hamile misiniz? Gebelik kaybınız var mı?Kızlar merhaba rica etsem banada yardımcı olabilirmisiniz. Doktorumla daha görüşmedim ama durum ciddimi anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim Eki Görüntüle 2303666
Merhaba, tek bir gende Mthfr 677 de mutasyon var, homozigotsunuz yani her iki ebeveynden gen almışsınız. Doktorlar bu gendeki mutasyonun pıhtılaşma bozukluğu yaptığını düşünmüyorlar. Ama önlem olarak gebelikte kan sulandırıcı iğne veriliyor. Hamile misiniz? Gebelik kaybınız var mı?
Evet ilk bebeğimi kaybettim 6 haftalıkken kalbi durdu. Bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim
Hamile kalmaya korkuyorumBu gendeki mutasyonlar icin pek birsey yapmiyor doktorlar. 6 haftalik kalp durmasi zaten olagan bir durum ki zaten kalp 6 hafta hatta 7 de basliyor. Benimdr 8 de ayni sekilde kaybim var pihtilasmam riskli durumda ama ona bile baglamadilar. Sagliksiz gebelik dedilrr
Peki homozigot çıkmış kan pihtisiyla alakalı değilmi anlayamadım tam bunu benBu gendeki mutasyonlar icin pek birsey yapmiyor doktorlar. 6 haftalik kalp durmasi zaten olagan bir durum ki zaten kalp 6 hafta hatta 7 de basliyor. Benimdr 8 de ayni sekilde kaybim var pihtilasmam riskli durumda ama ona bile baglamadilar. Sagliksiz gebelik dedilrr
Yüksek dozda folik asit kullanmalisinPeki homozigot çıkmış kan pihtisiyla alakalı değilmi anlayamadım tam bunu ben
Yüksek dozda folik asit kullanmalisin
Bende kullaniyordum daha snra doktor o düşük doz o yuzden folbiol kullan dedi bende mthfr 677 heterozigot + faktor 5Bunu ne için dediniz peki . Folik asit şuan kullanıyorum. Birşey eksiklgimi oluyor
Benimde şuan kullandığım diofol. Bu hafta ici doktoruna göstericem ama okuyorum doktorlar da bu konuda farklı farklı şeyler söylüyor. Insan korkuyor haliyleBende kullaniyordum daha snra doktor o düşük doz o yuzden folbiol kullan dedi bende mthfr 677 heterozigot + faktor 5
Metil folat ya da quadrofolic olan versiyonu kullanırsan yüksek doza gerek kalmaz. Bazı vitaminlerin etken maddesi bunlar.Benimde şuan kullandığım diofol. Bu hafta ici doktoruna göstericem ama okuyorum doktorlar da bu konuda farklı farklı şeyler söylüyor. Insan korkuyor haliyle
Hamile kalmaya korkuyorumiğne verseler bile kalp atışını duyunca başlıyorlar bildiğim kadarıyla. Ozamana kadar yine aynısı olacak diye korkuyorum. Sizede çokteşekkür ederim cevap verdiniz Allah razı olsun
Metil folat ya da quadrofolic olan versiyonu kullanırsan yüksek doza gerek kalmaz. Bazı vitaminlerin etken maddesi bunlar.
Çok teşekkürediyorum. Insallah doktorumla görüşünce bunların hepsini sorucam.Evet cunku daha once verilen igneler bebegin tutunmasini engelleyebiliyor. En iyi bilgiyi doktorunuz verir. Ayrica isterseniz hematoloji doktoru ile gorusebilirsiniz.
Kalp atışını duyunca değil, keseyi görünce iğne veriyorlar. Ben 4 hafta 5 günlükken doktora gittim, kese göründü iğneye başladım. Ama işte öncekiler pıhtılaşmadan mı kalbi durdu yoksa sağlıksız gebelik miydi bilinmiyor.Hamile kalmaya korkuyorumiğne verseler bile kalp atışını duyunca başlıyorlar bildiğim kadarıyla. Ozamana kadar yine aynısı olacak diye korkuyorum. Sizede çokteşekkür ederim cevap verdiniz Allah razı olsun
Kalp atışını duyunca değil, keseyi görünce iğne veriyorlar. Ben 4 hafta 5 günlükken doktora gittim, kese göründü iğneye başladım. Ama işte öncekiler pıhtılaşmadan mı kalbi durdu yoksa sağlıksız gebelik miydi bilinmiyor.
Teşekkür ederim. Ben burada çok yazdım, iki gebeliğimde bebeklerin 6 ve 7. haftalarda kalbi durdu. Ama öncesinde hiç muayeneye gitmemiştim kalp atışını hiç duymadım. Şimdi 12. haftadayım, en son 9 haftalıkken gitmiştim, yarın randevum var.Şuan herşey sağlıklı ilerliyordur inşallah sizin için. Benim ilk gebeligimde bhgc basta guzel ilerledi. Bir sure sonra olması gerektiği gibi ilerlemedi . Zaten anladim ozaman bir sıkıntı olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?