Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben 34 haftalik kaybettim ama sebep bu degildi en azindan ben oyle biliyorum. Biz elimizden geleni yapiyoruz saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin herkese. Doktora danisirim eger gorusmemi isterse giderim tabii ki.

Ben 34 haftalik kaybettim ama sebep bu degildi en azindan ben oyle biliyorum. Biz elimizden geleni yapiyoruz saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin herkese. Doktora danisirim eger gorusmemi isterse giderim tabii ki.
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Size sebep ne söylediler? Daha öncesinde bir sorun var mıydı? Sonuçlara göre pıhtılaşma var görünüyor, Factor 5 pıhtılaşma ile ilgili bir gen. Benim o homozigot. Yalnız ben ilk çocuğumda hiç ilaç kullanmadım, vitaminler dışında.

Kızlar bu iğnenin daha az acımasının bi yolunu bulan var mı ? Bugün ilk kez yaptım da

1 senedir kullaniyorum cok bi acisi yok tabi nerden yaptiginiza bagli.. buna aci diyosaniz gebelik ilerledikce karin buyudukce hic yapamazsiniz... igneyi cok hizli sokup cok hizli yapin ve hemen cekin ceker cekmezde bastirin bi sure..

1 senedir kullaniyorum cok bi acisi yok tabi nerden yaptiginiza bagli.. buna aci diyosaniz gebelik ilerledikce karin buyudukce hic yapamazsiniz... igneyi cok hizli sokup cok hizli yapin ve hemen cekin ceker cekmezde bastirin bi sure..
Yavas yavas yapın demişlerdi öyle yaptım bugün daha önce de gonalf ovitrelle falan yaptım ama bu daha farklı geldi.yarın hızlıca yapayım sağolun

Yavas yavas yapın demişlerdi öyle yaptım bugün daha önce de gonalf ovitrelle falan yaptım ama bu daha farklı geldi.yarın hızlıca yapayım sağolun

Gobekten yagli kisimdan yapin. Ben yavas yapiyoru morariyor yada birikiyor zaten oyle yapinca kiziyor esim.. o yaptiginda 2 saniye suruyor ve hic bisey olmuyor. Bi ara karnim buyudugu icin ona yaptiriyorum. Doktor.kendisi zaten isime geliyor

Selam kizlar galiba bende hamileyim adet gunum 28 gunu şaşmaz ama 3 gun gecti memleketteyim şuan doktor hamile oldgnu ogrenince gel igneye baslayacas demisti 1 hfta snra gitsem gec kalmiş olmam demi şuan köydeyim bnde faktor 5 heterozigotum

Kordon dolanmasiydi ama gelisme geriligi vardi zaten sebep buymus sonradan ogrendik.

Hayirlisi olsun ulasabilirsen doktoruna danis istersen

Bende yarin ilk kez yapacagim igneyi. Heyecandan sormadim da nasil yapilacagini ilk kez icin saglik ocagina mi gitsem ?

Bende yarin ilk kez yapacagim igneyi. Heyecandan sormadim da nasil yapilacagini ilk kez icin saglik ocagina mi gitsem ?

Gobek deliginizin 3 4 parmak yanina yapiyorsunuz.. asagi yukari fark etmiyor yagli olan kisimlara 3 4 parmak yakinlarina.. iki parmaginizla yapicaginiz yeri tutun tumsek gibi olsun igneyi ok saplar gibi saplayin hizlica ilaci enjekte edin enjekte ederken tuttugunuz yeri birakin ama sadece igneyi sokarken tutmaniz yeter. Igneyi cekin bir sure bastirin

Bence sağlık ocağına ya da devlet hastanesi yakınsa acilde enjeksiyon bölümü var direk oraya gidip yaptırabiliyorsun. Hemşireler öğretiyor da nasıl yapılacağını.

Sen nezmn gttin doktora şuan kacinci gunundesin

ben ctesi öğrenmiştim o gün adet günümdü acilde test yaptırdım, salı günü de doktora gittim bugün başlıcam kullanmaya. ya ben artık şunu öğrendim kayıptan sonra eğer varsa ömrü o bir şekilde hayata tutunuyor zaten. tabii ki önlemlerimizi alıcaz ama ben artık kadere ve şansa bağlıyorum her şeyi.

Kızlar bu iğnenin daha az acımasının bi yolunu bulan var mı ? Bugün ilk kez yaptım da
iğneyi yaparken karnı sıkın iki parmağınızla iğneyi batırırken de ilk sivri kısmını altta doğru batırın.. çok yavaş iğneyi batırınca daha çok acıyor. ben karnımı sıkarken biraz fazla sıkınca oranın acısından iğnenin girişini hissetmiyorum. çözümü böyle buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…