- 8 Ocak 2015
- 6.092
- 19.109
- 448
Ben 34 haftalik kaybettim ama sebep bu degildi en azindan ben oyle biliyorum. Biz elimizden geleni yapiyoruz saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin herkese. Doktora danisirim eger gorusmemi isterse giderim tabii ki.Hayırlı olsun gebeliğiniz umarım sağlıkla devam eder. Ayni genlerde pıhtılaşma var bende . Enox akşamları kullanıyordum coraspin sabahları. 17 haftada kalbi durdu. Sizin hangi haftalarda kaybınız oldu.? Toplam 4 kaybım var ve 2 sağlıklı Doğum. Kesinlikle Hematoloji de takip etmeli diye düşünüyorum
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Size sebep ne söylediler? Daha öncesinde bir sorun var mıydı? Sonuçlara göre pıhtılaşma var görünüyor, Factor 5 pıhtılaşma ile ilgili bir gen. Benim o homozigot. Yalnız ben ilk çocuğumda hiç ilaç kullanmadım, vitaminler dışında.Ben 34 haftalik kaybettim ama sebep bu degildi en azindan ben oyle biliyorum. Biz elimizden geleni yapiyoruz saglikla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin herkese. Doktora danisirim eger gorusmemi isterse giderim tabii ki.
Ben bulamadım, benim bir de çok morarıyor dikkat etsem bile.Kızlar bu iğnenin daha az acımasının bi yolunu bulan var mı ? Bugün ilk kez yaptım da
Kızlar bu iğnenin daha az acımasının bi yolunu bulan var mı ? Bugün ilk kez yaptım da
Bende dünden itibaren başladım . Gerçekten çok acı oluyor . Koldan mi yaptırıyorsun sendeKızlar bu iğnenin daha az acımasının bi yolunu bulan var mı ? Bugün ilk kez yaptım da
Yok göbekten yaptım kolu hiç gözüm kesmiyor yaBende dünden itibaren başladım . Gerçekten çok acı oluyor . Koldan mi yaptırıyorsun sende
Yavas yavas yapın demişlerdi öyle yaptım bugün daha önce de gonalf ovitrelle falan yaptım ama bu daha farklı geldi.yarın hızlıca yapayım sağolun1 senedir kullaniyorum cok bi acisi yok tabi nerden yaptiginiza bagli.. buna aci diyosaniz gebelik ilerledikce karin buyudukce hic yapamazsiniz... igneyi cok hizli sokup cok hizli yapin ve hemen cekin ceker cekmezde bastirin bi sure..
Yavas yavas yapın demişlerdi öyle yaptım bugün daha önce de gonalf ovitrelle falan yaptım ama bu daha farklı geldi.yarın hızlıca yapayım sağolun
Selam kizlar galiba bende hamileyim adet gunum 28 gunu şaşmaz ama 3 gun gecti memleketteyim şuan doktor hamile oldgnu ogrenince gel igneye baslayacas demisti 1 hfta snra gitsem gec kalmiş olmam demi şuan köydeyim bnde faktor 5 heterozigotum
Çok üzüldüm, geçmiş olsun. Size sebep ne söylediler? Daha öncesinde bir sorun var mıydı? Sonuçlara göre pıhtılaşma var görünüyor, Factor 5 pıhtılaşma ile ilgili bir gen. Benim o homozigot. Yalnız ben ilk çocuğumda hiç ilaç kullanmadım, vitaminler dışında.
Hayirlisi olsunSelam kizlar galiba bende hamileyim adet gunum 28 gunu şaşmaz ama 3 gun gecti memleketteyim şuan doktor hamile oldgnu ogrenince gel igneye baslayacas demisti 1 hfta snra gitsem gec kalmiş olmam demi şuan köydeyim bnde faktor 5 heterozigotum
Sen nezmn gttin doktora şuan kacinci gunundesinBende yarin ilk kez yapacagim igneyi. Heyecandan sormadim da nasil yapilacagini ilk kez icin saglik ocagina mi gitsem ?
Bende yarin ilk kez yapacagim igneyi. Heyecandan sormadim da nasil yapilacagini ilk kez icin saglik ocagina mi gitsem ?
Bence sağlık ocağına ya da devlet hastanesi yakınsa acilde enjeksiyon bölümü var direk oraya gidip yaptırabiliyorsun. Hemşireler öğretiyor da nasıl yapılacağını.Bende yarin ilk kez yapacagim igneyi. Heyecandan sormadim da nasil yapilacagini ilk kez icin saglik ocagina mi gitsem ?
Sen nezmn gttin doktora şuan kacinci gunundesin
öyle yapıcam canım teşekkür ederim.Bence sağlık ocağına ya da devlet hastanesi yakınsa acilde enjeksiyon bölümü var direk oraya gidip yaptırabiliyorsun. Hemşireler öğretiyor da nasıl yapılacağını.
iğneyi yaparken karnı sıkın iki parmağınızla iğneyi batırırken de ilk sivri kısmını altta doğru batırın.. çok yavaş iğneyi batırınca daha çok acıyor. ben karnımı sıkarken biraz fazla sıkınca oranın acısından iğnenin girişini hissetmiyorum. çözümü böyle buldumKızlar bu iğnenin daha az acımasının bi yolunu bulan var mı ? Bugün ilk kez yaptım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?