Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ilacı hızlı yapınca çok yanıyor ben yavaş yapıyorum. hemşire de yavaş verirsen ilerde sertleşmez dedi sürekli yapacağımız için.. kesinlikle de ovmayın

ilacı hızlı yapınca çok yanıyor ben yavaş yapıyorum. hemşire de yavaş verirsen ilerde sertleşmez dedi sürekli yapacağımız için.. kesinlikle de ovmayın

Dedigim gibi 1 yildir yapiyorum .. yavaslarin hrpsi bir sure sonra topaklaniyor. Artik karnim gerildigi icin esime yaptiriyorum kendisi doktor 2 saniye suruyor yapmasi ne morarma ne topaklanma cok rahat.. bende hizli yaptigim zamanlar daha rahat. Ayrica benim hemsiremde hizli davran yavas olursa topaklanip morarir kanama yapar demisti. Ayrica uzun sure bastirip gerekirse buz koy dedi. Evet hizli yapinca yaniyor ama olsun o kadar igne sonucta

Hala karından mı yapıyor sunuz? Ben karnım büyüyüp gerginleşince napıcam bilmiyorum ya bebeğe batarsa iğne.

Kimyasallarin pihtilasmayla ilgilisi var mi ? Sordum ama hic alakasi yok dedi. Hamile kalmadan kullanmana gerek yok dedi kan sulandirici. Baska bi gorus alsam mi.

Kimyasallarin pihtilasmayla ilgilisi var mi ? Sordum ama hic alakasi yok dedi. Hamile kalmadan kullanmana gerek yok dedi kan sulandirici. Baska bi gorus alsam mi.
Geçmiş olsun canım kimyasaldan sonraki ay gebelik oluyor diyorlar inşallah olur seninde
Benim doktorumda kese görülünce başlarız iğneye dedi . Kimyasal gebelikte beta değeriniz çok mu düşüktü kaçtı ?

Daha önce hamilelik geçirdin mi yani tedavi düzenin belli mi hamileyken ? Doktora gidene kadar iğneni ilacını neyse içmeye başla diyecektim. Bu ara kan verdin mi kanıtlandı mı yani hamilelik ?
Ilk hamileligimde 7 haftalikken kalp atisi yoktu kanama fln olmadi kalp atisini duymaya giderken ölmüş oldugunu ogrendim snra pihti olayini test sonucu ogrendim coraspinle folbiol ic snra ogrennce igneye bslayacas dedi ama gec kalmak istemiorm korkuorm yine durursa die adet gunum şaşmaz 3 gun gecti arti gogus uclarim acio şuan koydeyim telefn zor cekiyo aksamlari coraspin iciorum

Aksamlari coraspin iciyorum acaba sabahlarida mi icsem simdilik

Hayir kesinlikle icmeyin.. fazla gelir sonra...

Suan esimin calistigi hastanede iki kadin dogumcu ile oturduk sohbet ediyoruz ikisde tup bebek yapiyor ayni zamanda bu pihtilasma hikayesinden bahsediyoruz heterozigotlara kan sulandirici kullandirmak katliam hastalarima kesinlikle yazmiyorum diyorlar. Homozigozlara bile yazmiyorum genelde belki sadece 1 ini diyorlar.

O kadar cok farkli tedavi yontemi var ki insanlara kafayi yedirecekler gercekten artik. Kime neye inanacagimizi sasirdik.

Dün şeker yüklemesine gittim universite hastanesine . Konu döndü dolaştı kan sulandiriciya geldi. 0.6 lik kullanıyorum dedim neden o kadar yüksek dedi. Ben olsam keserim dedi. O sadece anneyi korur sende pıhtılaşma hikayesi yok gereksiz kullanıyorsun bari 0.4 kullan filan dedi.öyle işte yine kafa karışıklığı yine sıkıntı...

Evet bana da seni korumak için demişlerdi hematolog hiç gerek yok dedi hatta senin pıhtı öykün yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…