ilacı hızlı yapınca çok yanıyor ben yavaş yapıyorum. hemşire de yavaş verirsen ilerde sertleşmez dedi sürekli yapacağımız için.. kesinlikle de ovmayınGobek deliginizin 3 4 parmak yanina yapiyorsunuz.. asagi yukari fark etmiyor yagli olan kisimlara 3 4 parmak yakinlarina.. iki parmaginizla yapicaginiz yeri tutun tumsek gibi olsun igneyi ok saplar gibi saplayin hizlica ilaci enjekte edin enjekte ederken tuttugunuz yeri birakin ama sadece igneyi sokarken tutmaniz yeter. Igneyi cekin bir sure bastirin
ilacı hızlı yapınca çok yanıyor ben yavaş yapıyorum. hemşire de yavaş verirsen ilerde sertleşmez dedi sürekli yapacağımız için.. kesinlikle de ovmayın
Hala karından mı yapıyor sunuz? Ben karnım büyüyüp gerginleşince napıcam bilmiyorum ya bebeğe batarsa iğne.Dedigim gibi 1 yildir yapiyorum .. yavaslarin hrpsi bir sure sonra topaklaniyor. Artik karnim gerildigi icin esime yaptiriyorum kendisi doktor 2 saniye suruyor yapmasi ne morarma ne topaklanma cok rahat.. bende hizli yaptigim zamanlar daha rahat. Ayrica benim hemsiremde hizli davran yavas olursa topaklanip morarir kanama yapar demisti. Ayrica uzun sure bastirip gerekirse buz koy dedi. Evet hizli yapinca yaniyor ama olsun o kadar igne sonucta
Hala karından mı yapıyor sunuz? Ben karnım büyüyüp gerginleşince napıcam bilmiyorum ya bebeğe batarsa iğne.
Öyle değil biliyorum ama son aylarda karın çok büyüyor, ben tedirgin olurum.Yok artik.. o igne minicik bisey bebegin o kadar yuzeyde oldugunu mu dusunuyorsunuz. Igne anca sizin cilt altiniza ulasabiliyor
Çok geçmiş olsun canım, inşallah tekrar hamile kalırsın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Çok başıydı daha üzme kendini.kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim bugün
Öyle değil biliyorum ama son aylarda karın çok büyüyor, ben tedirgin olurum.
Geçmiş olsun canım kimyasaldan sonraki ay gebelik oluyor diyorlar inşallah olur senindeKimyasallarin pihtilasmayla ilgilisi var mi ? Sordum ama hic alakasi yok dedi. Hamile kalmadan kullanmana gerek yok dedi kan sulandirici. Baska bi gorus alsam mi.
Ilk ogrendigimde 79 sora 130 bugun 44 olduGeçmiş olsun canım kimyasaldan sonraki ay gebelik oluyor diyorlar inşallah olur seninde
Benim doktorumda kese görülünce başlarız iğneye dedi . Kimyasal gebelikte beta değeriniz çok mu düşüktü kaçtı ?
Nasil oluyor kendiliginden mi düştü nasil anladinIlk ogrendigimde 79 sora 130 bugun 44 oldu
Doktor test istedi takip icin keseyi gorene kadar 3. Yapisimda dusmus deger.Nasil oluyor kendiliginden mi düştü nasil anladin
Bisey olmaz daha belli degil zten
Daha önce hamilelik geçirdin mi yani tedavi düzenin belli mi hamileyken ? Doktora gidene kadar iğneni ilacını neyse içmeye başla diyecektim. Bu ara kan verdin mi kanıtlandı mı yani hamilelik ?Aksamlari coraspin iciyorum acaba sabahlarida mi icsem simdilik
Ilk hamileligimde 7 haftalikken kalp atisi yoktu kanama fln olmadi kalp atisini duymaya giderken ölmüş oldugunu ogrendimDaha önce hamilelik geçirdin mi yani tedavi düzenin belli mi hamileyken ? Doktora gidene kadar iğneni ilacını neyse içmeye başla diyecektim. Bu ara kan verdin mi kanıtlandı mı yani hamilelik ?
Aksamlari coraspin iciyorum acaba sabahlarida mi icsem simdilik
O kadar cok farkli tedavi yontemi var ki insanlara kafayi yedirecekler gercekten artik. Kime neye inanacagimizi sasirdik.Hayir kesinlikle icmeyin.. fazla gelir sonra...
Suan esimin calistigi hastanede iki kadin dogumcu ile oturduk sohbet ediyoruz ikisde tup bebek yapiyor ayni zamanda bu pihtilasma hikayesinden bahsediyoruz heterozigotlara kan sulandirici kullandirmak katliam hastalarima kesinlikle yazmiyorum diyorlar. Homozigozlara bile yazmiyorum genelde belki sadece 1 ini diyorlar.
Evet bana da seni korumak için demişlerdi hematolog hiç gerek yok dedi hatta senin pıhtı öykün yok dediDün şeker yüklemesine gittim universite hastanesine . Konu döndü dolaştı kan sulandiriciya geldi. 0.6 lik kullanıyorum dedim neden o kadar yüksek dedi. Ben olsam keserim dedi. O sadece anneyi korur sende pıhtılaşma hikayesi yok gereksiz kullanıyorsun bari 0.4 kullan filan dedi.öyle işte yine kafa karışıklığı yine sıkıntı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?