Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkdaslar iğneye ne zaman basladiniz kacinci haftanizda son adet gunum 13 agustos fakat yumurtlama donemimde iliskiye girdik

Merhaba arkadaşlar, bende oksapar igne kullanıyorum bi hafta 4000 lik olarak kullanmıştım. Bugün kontrole gittiğimde kese görüldü ve doktorum 6000 olarak yükseltti dozunu . Ama niye yükselttigini söylemedi . Bu doz oranı neye göre belirleniyor acaba aranızda bilenler var mı

Oksapari niye kullaniyorsunuz pihtilasma durumunuz nedir. Kiloluysaniz yukseltirler ama gerek yok sirf yuksek doz onerdi diye doktor biraktim ben.. esimde doktor o dozu kullandirtmam dedi cunku.. bir suru hocayla gorustum hepsi ya hic yada 0.4 en fazla dedi

Mthfr 677 heterozigot var bi tane gen de daha heterozigot var . Niye böyle bişey yaptı bende anlamadım kilom da çok yok aslında yanni 60 kiloyum bununla alakası olma durumu varmı ki

Mthfr 677 heterozigot var bi tane gen de daha heterozigot var . Niye böyle bişey yaptı bende anlamadım kilom da çok yok aslında yanni 60 kiloyum bununla alakası olma durumu varmı ki

Ben 63 kiloyum suan homozigotum faktor 5 ve mthrf zaten mthrf ye vermiyolar yukarida da yazdim gecen iki tup bebekci kadin dogumcuyla konustuk oyle sohbet ettik mthrf ye kan sulandirici katliam dediler. Ben 0.4 kullaniyorum igne. 80 likde ecoprin

Ben 63 kiloyum suan homozigotum faktor 5 ve mthrf zaten mthrf ye vermiyolar yukarida da yazdim gecen iki tup bebekci kadin dogumcuyla konustuk oyle sohbet ettik mthrf ye kan sulandirici katliam dediler. Ben 0.4 kullaniyorum igne. 80 likde ecoprin
Peki ya bu yüksek dozlarin bebeğe mi zararı oluyor canım yoksa kendimize mi

Peki ya bu yüksek dozlarin bebeğe mi zararı oluyor canım yoksa kendimize mi

Bu konuda gorusler farkli en guzeli bi hematolog ile gorusun. Cok riski yok deniyor ama bu ilaclar en azindan sizin icin cok masum degiller. Bi hematolog ile gorusun onu goruslerini kendi doktorunuza soyleyin. Hatta direk boyle kullananlar var biz niye boyle kullaniyoruz diye sorun. Benim riskim yuksek dedigum gibi

Dr 25. Haftada aspirini kesmemi söyledi. 34 te de iğneyi kesicemis. Sanırım dinlemicem. Aspirini kesmicem.

Tamam canım çok teşekkür ederim doktorumla konuşacam bu durumu

Bebekte kalp problemlerine dogumda da kanamaya sebep olabilir.
Kalp olayını sordum öyle bişey yok dedi başka bi Dr sadece 32. Haftadan sonra sana bi faydası yok o yüzden kesiyoruz dedi. Ben 32 ye razıyım zaten 26 çok erken değil mi? Kanamaya gelince zaten iğne oluyoruz o daha fazla kanamaya neden olmaz mı? Ayrıca kanama bi şekilde durdurulur. Aspirin içiyorum diye ölcek degiliz

Konuşmanız dikkatimi cekti. Bende kendi durumumu yazayım. Mthfr1298ac homozigot çıktı bende. 2 kimyasal gebelik yaşadım kendlğinden. Geçen ay tüp bebek transferi oldum. Coraspin ve oksapar( 0.4 günde 2 tane) verdiler. Kimyasal öyküm olduğu için 2 katı imiş dozum. Sizce bu doz fazla mı benim durumuma?

Ben esimden ve arkadaslarimdan ogrendigim kadariyla fazla. 0.8 doz tedavi dozu yatan hastalara yogun bakimda falan kullaniyolar. Dedigim gibi mthrf ye hic vermiyoruz diyor arkadaslar. Ama kimyasal konusunu bilemem hematolog ile gorusun. Bende tup.bebekle hamile kaldim. Yazdigim sekilde kullaniyorum

Aspirin iciyorsunuz diye olebilirsiniz. Kanama kontrol altina alinamazsa kan kaybindan ölürsünüz. Ignenin etkisi bir gunde geciyor aspirinin etkisi gunlerce suruyor. Normal bir ameliyatta bile kan sulandirici haplar gunler oncesinden biraktiriliyor

Ben bu riski göze alicam sanırım. 30 a kadar aspirin le gidicem. Eğer birakirsam bebeğe bişey olucak endişesiyle stresiyle duramam...

Teşekkür ederim cevabınız için. Başlamadan tedaviye görüş alayım. Bu iğnelerdr aynı saat mi uygulanıyor, saati kaçırmanın 1 saat gibi sorun teşkil eder mi, bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Teşekkür ederim cevabınız için. Başlamadan tedaviye görüş alayım. Bu iğnelerdr aynı saat mi uygulanıyor, saati kaçırmanın 1 saat gibi sorun teşkil eder mi, bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Merhaba ben de kullanıyorum iğne, 1-1,5 saat geç yapmanın etkileyeceğini sanmıyorum, benim öyle çok oldu, ama ben corasprin de kullanıyorum. Daha fazla ileri atmamaya dikkat edin, mesela ben öğlen 11 gibi vuruyorum iğnemi, geçen hafta YDS sınavına girdim 13:15’de bitiyordu eve gelmem 2’yi buldu o yüzden evden çıkmadan iğnemi vurdum 8:30’du saat. Erken oldu ama geç olmasından iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…