Allah kolaylık versin

Ben 4 yıllık evliyim cok dr gezdim. Doğal yollardan gebe kalıyordum ama kayıp yasıyordum. Özeldeki drlarda kendini cok güncellemiş değiller maalesef. Neler yaşadık... standart şeyler uygulayıp yolluyorlar hatta saplıklı değil ondan düşmüştür diyorlar. Hepsi mi sağlıklı değil ? Yoksa eksik uygulanan birşey mi var? Ben kendi cabalarımla öğrendim tüm sorunları. Drlara cok güvenmemek gerektiğinide tecrübe ederek deneyimlemiş oldum. 5.aya kadar özeldeki drum bebeğin cok sağlıklı diyordu ben devlete gitmesem sorun oldugunu öğrenemeyecektim mesela. Çevreden hep tek dr la git kafanı krıstırma dediler eşimde dahil. Sonrasında eşim sen haklıymıssın iyi ki 2 dr a gidiyormussun dedi. Ama biz tek drla gitmiş olsaydık durumlar hic iç açıcı değildi. Ben her zaman 2.dr görüşünün ömemli oldugunu savunuyorum.
Farklı rahatsızlıklarımdan dolayı boynuma kesin ameliyat dediler baska bi dr daha cok gencsin ilerde zorlarsa ameliyat dedi. Yani demek istediğim herkes cok farklı biriey diyor. Artık burada birazda insanın kendisinin arastırmacı olması gerekiyor.
Lekelenmesi aylarca devam edip hatta yogun kanaması olup doguran cok insan biliyorum.
Ama pıhtılasma olayı bitük bir sorun. Cocugun gelişiminide sekteye ugratabiliyor kalbide duruyor. Yani tıkanan damara baglı göbek kordonu tıkanıyor beslenemiyor gelişemiyor. Baska bir yer tıknıyor baska bi sorun. Ya da bizde bi damar tıkanırsa emboli atıp ömür boyu agır kab sulandırıcı ilaçla yaşamak zorunda kalabiliriz. Yani biraz işin farkında olarak hareket etmek cok önemli.
Bende de 2 hamileliğimden önce 2 kere polip cıktı aldırdım. Rahim agzına yakın oldugu icin ameliyatta yakarak aldılar. Zararı yok dedi dr ama ben kalmasını istemedim. Cünkü orda takılan birşey hissediyordum et parçası gibi beni rahatsız ediyordu.