merhaba kızlar birşey soracağım benim 3 düşüğüm oldu. düşüklerimin bir nedeni bulanamıyor sebepsiz tekrarlayan düşük diyor doktorum. ama 4. ye hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneye 0.4 ml. ile başlayacağını söyledi. bana biraz mantıksız geldi. şimdi bende testlerde çıkan bir pıhtılaşma sorunu olmadan 9 ay iğne vurulmak kanı sulandırmak sizce faydalı olabilir mi yoksa ne tutarsa hesabına mı girdi anlamadım sizinde içinizde benim gibi sebepsiz düşük yapıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı bu iğneyi kullanıpda düşük yapmadan bebeğini kucağına alan var mı teşekkürler....
Sağol Fundacım. Canım yok stres falan yapıyorum sadece merak ettiğimden sordum sizlere, ama dediğin gibi doktora gidince belirtirim bu durumu olur biter:)
Papatya, Funda. bkale ne güzel ya sizler de şimdi tatlı tatlı hazırlık telaşları var. Valla ben kendimi tutmasam şimdiden alacağım çok şeyi ama erken diyorum frenliyorum kendimi, en azından 6. aya kadar durayım diyorum:)
İnşallah hepimiz sağlıkla tamamlayacağız bu süreci :1hug:
merhaba kızlar birşey soracağım benim 3 düşüğüm oldu. düşüklerimin bir nedeni bulanamıyor sebepsiz tekrarlayan düşük diyor doktorum. ama 4. ye hamile kalırsam kan sulandırıcı iğneye 0.4 ml. ile başlayacağını söyledi. bana biraz mantıksız geldi. şimdi bende testlerde çıkan bir pıhtılaşma sorunu olmadan 9 ay iğne vurulmak kanı sulandırmak sizce faydalı olabilir mi yoksa ne tutarsa hesabına mı girdi anlamadım sizinde içinizde benim gibi sebepsiz düşük yapıp sağlıklı bebek dünyaya getiren var mı bu iğneyi kullanıpda düşük yapmadan bebeğini kucağına alan var mı teşekkürler....
dilaycım sana hangi testler yapıldı?cvd testi diye bir test var bu testte çıkıyor pıhtılaşma sorunu bana da aynı şekilde bi önceki doktorum önlem olsun diye bu iğneyi vericekti bana da saçma geldi doktorumu değiştirdim bir profosörle görüştüm bu test yapılmadan bu iğnelere başlayamayacağımı söylemişti bu test yapıldı mı sana?
canım bende sebepsız 4 dusuk yaptım malesef testlerde kan pıhtılasmasına krsılasılmadı tsh falan olctur derım ben dordununde kalp etısını alamdık sımdıkı hamılleıgımde dr onlem olarak 0,4 luk ıgnelre verdı basta benımde aklım karıstı ne yapsam dıye ama rabbım nasıp edecekse bıseyler vesıle oluyo rabbım hepımızın yardımcısı olsun sen stres yapma hemen hamıle kalmya bak derım zaman herseyın gostergesıdır yasanmadan bıseylerı bılmemeızın ımkanı yokk......
bkale sen nasılsın canım maşallah benden hızlı çıktın ben daha yeni bu hafta bişeyler aldım ama daha eksiğimiz var bu haftadan sonra yıkarım herhalde sen maşallah hazırlamışsın teyzesi bizim oğluşun kıyafetlerinede yardıma gelkaydirigubbakcemile kıskandık biz sizi şimdi
Dinamisscim merhaba canım.
şu sigara sorunu okudum. fikrimce sen zaten vakitlice bırakmışsın.
benim sigara içen pek çok arkadaşım hamile kalınca bıraktı, bi problem olmadı 3lü testte sigaraya özel tatlım.
umut -sevgim; bana da hamile kalırsam önlem olarak 0.4 ile başlanacak tiroid ile ilgili yani TSH normal bende. umarım hamileliğin sorunsuz geçer önceki düşüklerin kaçıncı haftada olmuştu şimdi kaç haftalık hamilesin. birde düşükler sonrası kürtaj olmuşmuydun ? şimdi hangi doktora gidiyorsun?
benden de iyilik sağlı canım bir yaramazlık yok, bayramda kocişle tatile hırvatistana gidicez allah izin verirse, onu bekliyorum 4 gözle yerimseniben
canlarım...heyecanım gıderek artıyor...az kaldı cumaya :)) ınsallah saglıcakla bebeişimizi alıp gelelim istiyorum...dualarınızı beklıyorum.merak etmeyın dogum sırasında sıze dua gondermek ıcın bol bol vaktım olcak benımde:)) ezberler tamam yanı:)
ya kızlar dogum yapmıs arkadaslardan bırı gelsede sorsam...sımdı dogumdan 1 gun once kesılcek ya ıgne.yanı bu gece son ıgnemı olmam gerek o zaman dımı? cuma sabahı olacagıma gore.bu aksam olucam.bı tek yarın yok.hesabım dogrumu sızce???
regl in bitsin hergün anacımKIZLAR BEN DÜN YANİ 8 EYLÜLDE EDET OLDUM BUGÜN 2. GÜNÜM...
SİZCE HANGİ TARİHLERDE GEBE KALMA OLASILIĞIM VAR?HANGİ GÜNLERDE ÇALIŞAYIMzemuszemus
umut -sevgim; bana da hamile kalırsam önlem olarak 0.4 ile başlanacak tiroid ile ilgili yani TSH normal bende. umarım hamileliğin sorunsuz geçer önceki düşüklerin kaçıncı haftada olmuştu şimdi kaç haftalık hamilesin. birde düşükler sonrası kürtaj olmuşmuydun ? şimdi hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?