regl in bitsin hergün anacımbelli olmaz bu veledin ne zaman tutacağı kaydirigubbakcemile3 tee bi dahaki regl zamanına kadar..artık öğk diosun ama napalım kaydirigubbakcemile5
cnm en tecrübeli annemiz sensin inan kaç zamandır seni yakalmaya çalışodum :))
şimdi benim doktorum ekimin 5 ile 10 u arası doğurturum seni dedi.
iğneleride ayın 24-25 gibi kesecek. doğuma kadar olan süreyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum.çok korkuyorum. o 10 günlük sürede bişey olur diye.
sen kaç gün kala kesmiştin iğneyi.
çok konuştum galiba canım nolur kusuruma bakma.
sabahları erken hallet calısmanı..vucut ve spermler dinlemiş oluo cunku..yani şansı daha fazla yerimsenibenHe valla yalaelaelaelaelae
sabah 7de kalkıyorum öğleden sonra antrenmanlar.öffkafamçokkarıştı
artık katlankafamçokkarıştıcaz bir ay napalımm-tatlicadiarzu-
benim allahtan hemen tutuyor...aman nazar deymesin
valla doktor 3 ay bekle dedi ama benim bu 2. adetim bekliyemicem 3 ay:dilcikar::dilcikar:
ben kendimi hazır hissediyorumhihoyyythihoyyyt
cnm en tecrübeli annemiz sensin inan kaç zamandır seni yakalmaya çalışodum :))
şimdi benim doktorum ekimin 5 ile 10 u arası doğurturum seni dedi.
iğneleride ayın 24-25 gibi kesecek. doğuma kadar olan süreyi nasıl geçireceğimi bilmiyorum.çok korkuyorum. o 10 günlük sürede bişey olur diye.
sen kaç gün kala kesmiştin iğneyi.
çok konuştum galiba canım nolur kusuruma bakma.
celencim ordamısın tatlımm.
sabahları erken hallet calısmanı..vucut ve spermler dinlemiş oluo cunku..yani şansı daha fazla yerimseniben
yettim uleeeyyynnnndemek 5 ile 10 u arası he :asigim: sağsalim kavusun bebişinize :Saruboceq: benm kızımda 8 inde doğmustu ekimin opuyorumnanaktan
canım yanlıs olmasın die bide eşime sordum şimdi..29 veya 30 eylül dedi o da.bende 30 u die hatırlıyorum.hem iğneyi hem coraspini bıraktım aynı gün..ama dediğin gibi o bir hafta nasıl gecti gel bana sor kafamçokkarıştı doktorumun dediğine göre bu zaman a kadar kullandığım iğne ve aspirin aknı yeterince sulandırmıstı..o daha erken kesicekti aslında ama ben cok pimpirik olduum için kıyamadı 2+3 gün daha uzattı :asigim: korkma bitanem allahın izniyle hiçbirsey olmuo :Saruboceq: rabbim korur ona emanet edelim biz miniğimizi :1hug: bizkoruyamayız o korur :asigim:
hem ne kusura bakıcam o koca göbüşünle kızdırma beni :mymeka: aklına takılan bişi olursa ve bnmde bildiğim birseyse seve seve yanıtlarım :1hug:
canım benim cvd diye bir test ayrı olarak yaptırmadım yapılanlar şunlar eksik varsa lütfen yazar mısın bana kanda bakılan tahliller şunlar:
Anti kardıolipin IgM, Anti Kardiolipin IgG,
Anti Phospholipid IgM, Anti Phosbholipid IgG,
Lupus Antikoagülanı, Factör V leiden, Protrombin gen,
MTHFR 677 mutasyonu, Protein S, ProteinC,
Aktive Protein C resistansı
Anti Trombin III bunlar yapılan tahlillerim
bu tahlillerden sadece Anti Trombin III yüksek çıktı doktorum için bu yüksekliğin bir anlamı yokmuş ...sadece koruyucu amaçlı iğneye başlayacağız hamile kaldığında dedi.kafam karıştı. bu arada cvd diye testi kadın doğumcular mı yapıyor yoksa hematoloji bölümümü teşekkürler...
canlarım...heyecanım gıderek artıyor...az kaldı cumaya :)) ınsallah saglıcakla bebeişimizi alıp gelelim istiyorum...dualarınızı beklıyorum.merak etmeyın dogum sırasında sıze dua gondermek ıcın bol bol vaktım olcak benımde:)) ezberler tamam yanı:)
ya kızlar dogum yapmıs arkadaslardan bırı gelsede sorsam...sımdı dogumdan 1 gun once kesılcek ya ıgne.yanı bu gece son ıgnemı olmam gerek o zaman dımı? cuma sabahı olacagıma gore.bu aksam olucam.bı tek yarın yok.hesabım dogrumu sızce???
KIZLAR BEN DÜN YANİ 8 EYLÜLDE EDET OLDUM BUGÜN 2. GÜNÜM...
SİZCE HANGİ TARİHLERDE GEBE KALMA OLASILIĞIM VAR?HANGİ GÜNLERDE ÇALIŞAYIMzemuszemus
selam kizlar uzun zamandir giremiyodum.
insallah hepiniz iyisinizdir.
hamile arkadaslara ve dogum yapmis arkadaslara bi sorum var
acil cevaplarsaniz sevinirim.
ben 31+3 hamileyim cok kasiniyorum kollarim bacaklarim gece beni uyutmuyo kasinmaktan.
sizde boyle bi sorun varmi. bebege zarari olurmu sizce.
sanirim celende kasiniyordu. pimpiriklendim ya.
rabbim hepimizin bebegini kucagimiza almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?