opuyorumnanaktankızlar hepinize günaydın dün kontrolümüz vardı maşallah oğluşum kocaman olmuş artık doğsada bir sorun olmaz dedi doktorumuz normal gününden 2 hafta falan büyük çıkıyor maşallahdoktorum 3 kg nun üstünde dedi allahıma şükürler olsun ntsye girdik herşey normal 2 hafta sonra tekrar gideceğiz .....
esraben evet canım büyüdü bebeğim artık günüm azaldıkça heyecanlanmaya başladım dün akşam kıyafetlerini yıkadım bugünde ütüleyeceğim yerleştireceğim ondan sonrada doğum valizini hazırlamak kaldı .... ondan sonrada doğumu bekleyeceğiz kavuşmak için oğluma ........inşallah allah herkese tattırsın çok güle bir duygu .......
kız olurmu acaba bu günlerde.. ay inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
hafif ağrı var yumurtalıklarımda.
yumurtlama döneminde ağrı olurmu acaba :uhm:
evet canım çocuğu olan fakat her nedense durmayan hastalıklı tipleriz biz onların gözünde-tatlicadiarzu-bugünden sonra bayram tatiline gidiyoruz bizde bende bayram dönüşüne kadar giremem sanırım nete. özliycem sizleri senağlamabu arada canım şimdiden bayramını kutluyorum. nice bayramlara hep birlikte kutlarız inşallah
CANIM BENIM BILDIGIM KADARIYLA OZEL MESAJ ALDIGINDA GELIYOR MAIL OLARAK OZEL MESAJ ALMA BOLUMUNU KAPAT NERDEN OLDUGUNU BILMIORUM AMA ONU KAPATINCA GELMEZkız napcan hayatın gerçekleri bunlar anacım.kafamçokkarıştı
boşver kim duycak bilcek bizbizeyiz şurda:teselli:
gerçi benim mailimede gelio yazılanlar ara ara ordan okursa kociş beni boşar vallaakannehir.
bu yazıların gelmemesi için bi ayar çekiliomu bilionuzmu:uhm:
AYY NE GUZEL CANIM HERSEY IYIMIS COK SUKUR BU KEZ YUZUMUZ GULECEK SONUNA KADAR GIDICEZ INSALLAHcanım gecmıs olsun rabbım acıl sıfalar versın opt...
bak sen su nazlıya dogmusta aglıyomusss:) canım benım allah analı babablı buyutsun ınsallah sukur sende saglıl bı sekılde kucagına aldın darısı bızlere....
gel sana seker verecem kocısım de kansır sonra kotu emellerıne alet ettt:) hadı kızlar ınsallah hamıle patlaması yasarızzzzz
[kızlar masallahınız var haaa oku oku bıtmedii ıgne kullanan arkadslara bı sorum olacak enjektoru gerı cekıp kontrol edıyomusunuz yoksa ılacı dırek basıyomusunuz ben yapmıyodum yaa dun acayıp morardı dr ssırdı ne yapmıssın dıye dun dr gıttık sukur hersey yolundaymıs optt hepınızıııı...........
SAOL CANIMCIM IYIYIM SIZ NASILSINIZZZ YERIM BEN O IKIZ KUSLARIgünaydın canım nasılsın
canım benim kıza ben ada çayı gargarası yapıyorum çok da iyi geliyor korunmadıysan içme derim bi gargarayı dene günde üç dört kez yapabilirsin çok geçmiş olsun
canım bencede ıcme cunku cok agır bır antıyobotık allah korusun gecmıs olsun canımm...
canlarım çok teşekkür ederimma.s.denemeler başladı,,Esracım , geçmiş olsun , doktorun verdiği antibiyotiği bilmiyorum ama arkadaşlar ağır olduğunu yazmışlar. Gebelik döneminde de kullanılabilen antibiyotikler var , doktoruna gebelik planlama döneminde olduğun için ağır bişey kullanmak istemediğini , gebelik döneminde de kullanılabilen bi antibiyotik istediğini söyle bence. Grip filan olsa doğal yolla dinlenerek atlatmaya çalış diycem ama , bademcik iltihabı da antibiyotiksiz geçmez ki.Bu ay deneme yapacak mısın ? En azından deneme dönemine kadar kullanabilirsin belki. Belki de gerek kalmadan geçer , geçmiş olsun tekrar...
sevgili arkadaşlar ilk hamileliğimde 7. haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, daha sonra ısrarlarımla pıhtılaşma için test yaptırdım, sonucum dün çıktı mthfr a 1298c homozigot mutasyon çıktı, henüz doktorumla konuşmadım, ama çok endişeliyim, sonucu bu şekilde çıkan arkadaşların yardımına ihtiyacım var...
kızlar çok uzun konuşmuşsunuz okuyamıyorum zorlanıyorum
hasta olanlara geçmiş olsun
iyi haber alanlarıda tebrik ederim
hepinize sevgiler.
yarın annem anjio olacağı için giremiycem hoşcakalın.....
kızlar fazla detayı daha sonraya bırakıyorum. bebişim dünyaya geldi.... normal doğum maalesef yapamadım suni sancı verildi öğlene kadar ama açılmam olmadı sonra sezeryana çevirdik. dr.um doğumdan sonra ii ki normal yapmamışız dedi... zor olacakmış normal olsaymış... bebişim ve ben ii yiz sadece anesteziden sonra ben biraz korkuttum dr.ları sağ ayağım açılmadı ertesi güne kadar hissetmedim ve yürüyemedim ertesi gün kendime geldim nedenlerinden biri kullandığım kan sulandırıcıymış... daha sonra yazacağım detaylar var bebişim beni bekliyor ağlaya zırlaya :) hepiniz kendinize ii bakın dualarım hep sizin içindi ... öptüm :)
opuyorumnanaktankızlar hepinize günaydın dün kontrolümüz vardı maşallah oğluşum kocaman olmuş artık doğsada bir sorun olmaz dedi doktorumuz normal gününden 2 hafta falan büyük çıkıyor maşallahdoktorum 3 kg nun üstünde dedi allahıma şükürler olsun ntsye girdik herşey normal 2 hafta sonra tekrar gideceğiz .....
oh oh oh maşallaaahhh. allah nazarlardan saklasın ve hayırlısıyla kavuşun inşallah oğluşunla..
kızlarrrrrrrrrrrr bişey sorcammmmmmmm!!!!!!!!!
yumurtlama döneminde ağrı olurmu:uhm:
evet evet oluyor.. ben de bu ay farkettim :)) 3 gün ağrıdı ama ben 2 gününü boş geçtim :mymeka:
ACİLLLLL
arkadaşlar herkese selam,benim bademciklerim iltihaplanmış ve kulağımın arkasında nohut büyüklüğünde şişme var.Doktor antibiyotik (AMOKSİLAV 1000) , VE NUROFEN FLU VERDİ .bu ay korunmuyoruz ,kullansam mı antibiyotiği ???çok ağrım var birşey yiyemiyorum.
CEVAPLARSANIZ SEVİNİRİMMa.s.
canım bir gebelik sitesinde okumuştum. dr diyorki size işaret gelmediği sürece yani adet gecikmesi olmadan yaptığınız ya da kullandığınız hiçbirşey zararlı olmaz. çünkü daha organları bile oluşmaya başlamadıki eğer varsa (inşallah vardır) hem papatya nın dediği gibi gebelikte bile kullandırıyorlar antibiyotik. ama yine de dr una tekrar danış istersen.
Fundacım , inanamıyorum yaa çok duygulandım , çok az bi zaman kaldı oğluna kavuşmana.Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim , Maşallah Allahım böyle tamamına erdirsin.
Bugünlerimize şükür değil mi Fundacım ? Biz tam yol arkadaşıyız, ne günler gördük geçirdik seninle.Üzüntüler de paylaşıldı , endişeler de. Artık güzel günleri , mutlulukları paylaşma zamanı geldi Allahıma şükürler olsun..Sabrettik , şükrettik hakediyoruz bence...
Canım heralde 30. haftadan sonra günler daha çabuk geçiyor.Ben de şu sıralar hazırlıklara devam ediyorum.Çok duygulanıyorum. Hafta sonu benimle ilgili eksikleri tamamlayacağım , gecelik filan gibi şeyleri. Daha erken biliyorum ama , bayramdan sonra 40-45 günümüz kalıyor , annem de eşim de herşeyi hazırlayalım diyorlar.Allahım sevincimizi , heyecanımızı tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah.
Canım , sık giremeyeceksin demek , ama ara sıra da olsun yaz.Bizi merakta bırakma. Sen ve oğlun Allaha emanet olun . Ben de seni çok öpüyorum..
Haa Fundacım iğneyi ne zaman bırakacaksın bu arada , son anda aklıma geldi ..
canım benim teşekkür ederim ben iğneleri son ana kadar kullanacağım bir hafta öncesinde falan bırakmak yok dedi doktorum hayırlısı bakalım artık son anlara geliyoruz inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebeğimiz ve bizim için ....
benim hazırlıklar daha bitmedi ufak tekek bir kaç alacağım daha kaldı önemli şeyler değil.... bebeğimin kıyafetlerini dün yıkadım astım bugün ütüleyeceğim .... ama asarken o kadar duygulandımki anlatamam gelip gidip kıyafetlerine baktım .... annemler falan neler hazırlıyorlar bir görseniz herkes onun için birşeyler yapmak istiyor uğraşıyor ... bazen kocişi kızdırıyorum ... oğluşumu cam fanusa koyacağım kimseye dokundurmayacağım o benim kıymetlim diyorum ... odamıza gireceğiz seni almayacağız sende bana yalvaracaksın ne olur bir kerecik göster oğlumu diyeceksin ama ben sana göstermeyeceğim diyerek kızdırıyorum ..... kahkahalara boğuluyor ... hele bir doğurda ağlamalarından yorulacaksın verecek yer arayacasın diyor ...
sevgili arkadaşlar ilk hamileliğimde 7. haftada bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım, daha sonra ısrarlarımla pıhtılaşma için test yaptırdım, sonucum dün çıktı mthfr a 1298c homozigot mutasyon çıktı, henüz doktorumla konuşmadım, ama çok endişeliyim, sonucu bu şekilde çıkan arkadaşların yardımına ihtiyacım var...
canım çok geçmiş olsun. annene acil şifalar dilerim. umarım sonuçlar iyi çıkar bir sorun yaşamazsınız. öptüm.
tebrikleeeerrrr... allah anneli babalı büyütsün. sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşalah. çok çok geçmiş olsum. biran önce toparlanırsın inşallahh..
oh oh oh maşallaaahhh. allah nazarlardan saklasın ve hayırlısıyla kavuşun inşallah oğluşunla..
evet evet oluyor.. ben de bu ay farkettim :)) 3 gün ağrıdı ama ben 2 gününü boş geçtim :mymeka:
canım bir gebelik sitesinde okumuştum. dr diyorki size işaret gelmediği sürece yani adet gecikmesi olmadan yaptığınız ya da kullandığınız hiçbirşey zararlı olmaz. çünkü daha organları bile oluşmaya başlamadıki eğer varsa (inşallah vardır) hem papatya nın dediği gibi gebelikte bile kullandırıyorlar antibiyotik. ama yine de dr una tekrar danış istersen.
canım benim teşekkür ederim allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah sevgilera.s.
hımm:uhm: tamam o zaman bende pek araştırmıyayım ozaman.bende habire daha tahlil yapılsın belki başka şeyler vardır deyip duruomdelikafadulden
DINAMISSSS sagol canım ınsallah bu sefer allahın ıznıyle nazlıllarımıza kavusacaz soru sordum ama cvp veren olmadı sen ıgne yapaaken sırıngayı gerı cekıp kontrol edıyomusun yoksa ılacı dırek enjekte edıyomusun benımkı bu sefer acayıp morardı da cevaplarsan sevınırımmm
Kızlar erken çıkacağım bugün. bayramda da şehir dışında olacağım. o yüzden şimdiden hepinizin bayramını kutlarım... allah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu nice bayramlar geçirmemizi nasip etsin inşallah....
canım benim teşekkür ederim ben iğneleri son ana kadar kullanacağım bir hafta öncesinde falan bırakmak yok dedi doktorum hayırlısı bakalım artık son anlara geliyoruz inşallah hepimiz için hayırlı doğumlar olur bebeğimiz ve bizim için ....
benim hazırlıklar daha bitmedi ufak tekek bir kaç alacağım daha kaldı önemli şeyler değil.... bebeğimin kıyafetlerini dün yıkadım astım bugün ütüleyeceğim .... ama asarken o kadar duygulandımki anlatamam gelip gidip kıyafetlerine baktım .... annemler falan neler hazırlıyorlar bir görseniz herkes onun için birşeyler yapmak istiyor uğraşıyor ... bazen kocişi kızdırıyorum ... oğluşumu cam fanusa koyacağım kimseye dokundurmayacağım o benim kıymetlim diyorum ... odamıza gireceğiz seni almayacağız sende bana yalvaracaksın ne olur bir kerecik göster oğlumu diyeceksin ama ben sana göstermeyeceğim diyerek kızdırıyorum ..... kahkahalara boğuluyor ... hele bir doğurda ağlamalarından yorulacaksın verecek yer arayacasın diyor ...
kızlar bugün bebeklerimi görmeye gittim maşallah salıdan buyana baya büyümüşler çok heycanlanıyorum onları görünce biri 6 haftalık biri 6hafta 1günlükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?