Gülaycım iyiyim canım teşekkür ederim , sen nasılsın ? ıkizlerin nasıl ? Güzel güzel büyüyorlardır şimdi. Ayy onlar tekmelemeye başlayınca nasıl olacak acaba , bir tanesi bile nasıl güm güm vuruyor canını acıtıyor , iki bebek nasıl olacak bakalım..Bi da ağırlaşma sorunu var tabii. Olsun Alahım ona göre kuvvetini verecektir , Allaha emanet olsunlar carım. Çok öpüyorum...papatyasüreyya sen nasılsın canım topragım
kızlar uzun zamandır giremedim
ben 8.9.11.12 günler çalıştım ama bugün 15. gün çalışamadım çünkü 13.günden itibaren eşim ile aramız bozuldu....
acaba tutar mı hamilemiyimdir.:gitme:
Gülaycım iyiyim canım teşekkür ederim , sen nasılsın ? İkizlerin nasıl ? Güzel güzel büyüyorlardır şimdi. Ayy onlar tekmelemeye başlayınca nasıl olacak acaba , bir tanesi bile nasıl güm güm vuruyor canını acıtıyor , iki bebek nasıl olacak bakalım..Bi da ağırlaşma sorunu var tabii. Olsun Alahım ona göre kuvvetini verecektir , Allaha emanet olsunlar carım. Çok öpüyorum...
hepinize iyi bayramlar arkadaşlar...
herkese hayırlı bayramlar diliyorum... iki gündür hiç müsait olmadım ama şimdi eşim beni eve yalnız bırakıp gittiği için bi girip bakayım istedim
yalnızım kızlar gelin birlikte oynayalım kaydirigubbakcemile2
Çalıkuşum, kahvelokumcum , celencim , umut-sevgim teşekkür ederim geçmiş olsun mesajlarınıza .Normalde geçiştirebileceğin şeyler sana büyük panik yaşatıyor hamilelikte. Hemen bebeği düşünüyorsun , kendinden önce bebeğin aklına geliyor. Napalım bugünümüze de çok şükür.Çok sağolun iyi dilekleriniz için..
Çalıkuşum , o gün gitiğimiz doktor da , bi daha kanama olursa aynen senin söylediğin gibi yapmamı istedi. Yalnız buz torbasını enseye değil de alnına koy demişti. İnşallah bir daha göstermez Allahım. Ama aklımda bulunsun. Çok öpüyorum...
kızlar uzun zamandır giremedim
ben 8.9.11.12 günler çalıştım ama bugün 15. gün çalışamadım çünkü 13.günden itibaren eşim ile aramız bozuldu....
acaba tutar mı hamilemiyimdir.:gitme:
herkese hayırlı bayramlarr....
canderyacım uzulme spermler 2 gun yasayabılıyor ya belkı 12. gundekı calısma 15. gune tutmustur ınsallah. esınle aranız cok kotu zamanda bozulmus keske olmasaymıs ama sıkma canını eger zaten kısmetse mutlaka olcaktır ama kısmetınde yoksa bu ay zaten olmaz.
Canim Insallah tutmustur spermler bazen 72 saat bile yasayabiliyorlarmis.
Kismetde varsa inan sen ayda bir gün bile beraber olsan esinle o yine tutar.
Benim 4. gebelikte öyle olmustum hastalanmistim cok fena o yüzden sadece 1 gün beraber olmustuk ve Insallah olmaz bu ay demistik cünkü bayagi bi ilac almistim ama tutmustu canim Hayirlisi
valla gözümü kararttım bebek için gururumu da bi kenara iterek 15.gün de de yaptımalkisalkisalkis
şimdi kısmet tutarmı tutmazmı allah bilir.
ama çok sitresli bir dönem beni bekliyor allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah:Saruboceq:
insallah tutar canım kısmetse zaten olmustur ahh canım gebelige adım atmaya basladıgımız andan ıtıbaren bızlerı hep streslı gunler beklıyor:çok üzgünüm: napalım saglıklı guzel bebıslerımız olsunda katlanırız.:teselli:
senın sımdı adet tarıhın hangı gun ne zamn olman gerekıyor? benım 1 haftam var daha gecmeyecek gıbı gelıyor valla cok merak edıyorum?delikafadulden
selam kızlar,
hepinize mutlu bayramlar..
biliyorsunuz birkaç gün sonra doğum yapacam bu yüzden bu bayram evde dinlenmek istedim hiçbir yere gitmedik ama iyi yapmadık sanırım,bu defada herkes bize geldi,daha çok yoruldum misafir ağırlamaktan yaa,
fırsatımda olmadı buraya girmeye..
neyse bizde durumlar böyle..
hepinizi öpüyoruz..
papatya; geçmiş olsun canım umarım bu son olur.. okurken başta nasıl korktum neyseki iyisin ..
Simgecim canım inşallah sağlıkla devam eder hamileliğin.
Beze oluşumu olabiliyor canım, biz iğnenin havasını alıyoruz, bir de kolonyalı bir pamuğu iğne yaptığım yere 2-3 dakika hafif bastırarak tutuyorum, iyi geliyor gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?