iyi akşamlar canım , dikkat et kendine...Kızlar sağ kolum zonkluyor aşıdan dolayı yazarken zorlanıyorum. Bu nedenle çıksam daha iyi, iyi akşamlar hepinize:))
Sağol canım benimm ...Allah hepimiz içinhayırlısını verir inşaallah...slm cnm sebepsiz yere aglama krizleri deyince kendimi hatirladim hamilelikte cok normal aslinda sen yinede bebisini görür rahatla allah hayirlisini versin cnm :1hug:
Canım yaa üzülme lütfenn...Şimdiki hamileliğinde, her şeyin yolunda gideceğine ve çok tatlı , pamuk gibi bir kızın olacağına inanıyorum ben...MELEKCIM YA SU LISTEDE BASARISIZ OLARAK BI BEN VARIM AYY KÖTÜ OLDUM :sinifsinif:ALLAH BÜYÜK RABBIM BENI VE DIGERLERIMIZIDE GÖRÜR INS:Saruboceq:
Eveet yaaa hakkaten :)melekcimm
amaaaaann dr.da görsünnn canımcımm bebişimiz yok ilk defa gelicek seviniyoruz haliyle ben olsam öpücük bilem atardımmmmm bebişimeee Şeniz
kızlar bugun başıma geleni sormayın ignem bitti bulamadık eczanelerde ara ara ara zar zor buldum ama vuruldum..bişey sorcam bu igneler raporluda olsa yüzdesi ödeniyor mu
biliyorsun cnm 24 eylülde olmustum kürtaj simdiki doktorum türk o aspirinve folikasit vermisti bana igne önermeyecegini söyledi simdi 20 ekimde baska özel bir hastanede aristirma yapilacak benim bir tane saglikli cocum var allah bagislarsa belki diyorlar onu dogurdugumda rahim icinde bi kasilma baslamistir ve bundan sonraki hamilelikleri istemiyordur diyor yani cnm simdilik onlarda birsey bilmiyor allaha kaldi benim isim insallah birsey cikarda bende artik bebisimi kollarima alirim caresiz bekliyorumseydam , canım doktorların sana yeni hamileliğinde uygulayacağı tedavi ne ? Listeye yeni tedavini yazayımm...
Dinamiss, hulya59, nergis60, seydam+, zeynom_10 ...Nasılsınız kızlar ?
nergiscim canım naber tatlım?
Hulyacım sana da selamlar
Melekcim merhaba canım benim, aynı anda yazmışız)
iyiyim çok şükür, haklısın canım çok az kaldı)) bu ay da bir geçsin, şu reglim bir bitsin hayırlısıyla :Saruboceq:
geçmiş olsun arakadaşım bu sıkıntıları hepimiz yaşadık kendini bırakma sakın.bu dönemde güçlü olunmuyor ama zaman herşeye ilaç oluyor.kromozomlarda birşey yoktur içini ferah tut testlerini yaptır.
İçimi ferah tutamıyorum malesef canım bu benim 3.kaybım oldu ve bu sefer tedavimide olmuştum herşey çok iyi diyordu doktorum ama yine olmadı.
gecmis olsun büsra 44 birdaha yasatmasin rabbim benimde bebegimden parca alinmisti saglikli birkiz cocugu dediler peki saglikliydida neden beni birakip gitti rabbim hepimize sabir versin insan böyle durumlarda tamamen caresiz kaliyor rabbim hayirlisiyla verecek kucagimiza ins baska cocugun varmi?
Banada doktorum bebeğin çok sağlıklı dedi 8haftalık ama gelişimi 10haftalık bebek gibi dedi ama olmadı işte yine kalbi durdu
benim başka çocuğum yok canım senin kaç haftalıkken kalbi durdu bebeğinin
büşracım
canım benim inanki son düşüğümde bende öle diyordum ama 1 ay geçtikten sonraaa yine aynı hasretle istemeye başladım canım inanki kendini toparlayınca böyle düşünmiceksinnn allahım hayırlısını versin herşey cok normal ama belki daha zamnı gelmedii kromozom testlerindede inşlah kötü bişi cıkmaz dr.lar hep böledirr hiç ümit vermezler insanaaa sen yinede moralini yüksek tutmaya çalış canımmm
Bilmiyorum canım şuan hiç bir şeyi sağlıklı düşünemiyorum. İnşallah zamanla toparlarım ve inşallah kromozomlarımızda bişey çıkmaz
Herkese meraba ...
Bugün içimde büyük bir sıkıntı varSebepsiz yere ağlama krizine girdim Yarın için sevk aldım , doktora gideceğim , bebeğimi görmek istiyorum...
Aslında 2 gündür doktora gidicem ama randevu alamadım , yarına kaldı o yüzden...
Büşracım , çok üzgünüm canımNe diyeceğimi bilmiyorum...Allah sabır versin arkadaşım...
Saol canım. Sende mümkün olduğunca sakin ol hep iyiyi düşün canım eminim şuan bebeğin gayet iyi ve hiç bir şey olmayacak bebeğine sağlıkla kucağına alcan inşallah
Büşra canım biliyorum henüz çok yeni ve by nedenle de çok zor herşey...Ama elbetteki allahım sabrını da verecek, uğraşlarının sonucunda güzel bir bebek de inşalah:Saruboceq:
İnşallah canım inşallahhhhhhh artık tekrar denemek için gücüm kalmadığını hissediyorum bi 4.yü daha kaldırabilirmiyim bilmiyorum
Canım çok şükürki sağlıklı bir oğlun var...Banada önce asprin ve folik asit yeterli demişlerdi ama sonradan 0,3 ml fraxaparine başlattılar...İnşaallah doğru tedaviyi verecek doktorlarla karşılaşırsın canım...biliyorsun cnm 24 eylülde olmustum kürtaj simdiki doktorum türk o aspirinve folikasit vermisti bana igne önermeyecegini söyledi simdi 20 ekimde baska özel bir hastanede aristirma yapilacak benim bir tane saglikli cocum var allah bagislarsa belki diyorlar onu dogurdugumda rahim icinde bi kasilma baslamistir ve bundan sonraki hamilelikleri istemiyordur diyor yani cnm simdilik onlarda birsey bilmiyor allaha kaldi benim isim insallah birsey cikarda bende artik bebisimi kollarima alirim caresiz bekliyorum
Canım hayıt çayının iyi geldiğini duymuştum...Prolaktini düşürüyormuş ve kolay gebe kalmayada yardımcı oluyormuş...Bir araştır istersen canım , ben bitkilerin gücüne inanıyorumm...Doktordan döndüğümde güzel haberleri paylaşıcam inşaallah...teşekkür ederim canım şimdide prolaktinle savaşıyorum.duygusallığın hamile olduğun o ağlama krizlerin...o yüzden hiç merak etme yarın doktordan için rahatlamış şekilde geliceksin.zemuszemus
Canım sağlıkla gelir bebişin inşaallah...Lütfü bey seni bir doktora emanet eder diye düşünüyorum canım...LİMBURG, UMUT SEVGİM VE ZEYNOM KIZLAR İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOOOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM.
umut sevgim evet lütfü hoca normal doğuma girmiyor canım. allaha emanet ettim artık ben bebişimi ve kendimi hayırlısı hacettepede başka uzman doktor o anda hangisi denk gelirse o yaptıracak. benim haberim olur dedi lütfü beyde bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?