kaydirigubbakcemile2 oley herşey güzel olacak canım yaaa inanıyorum sen geçmişte üç düşük yapmışın borumu yaniiiiiiii sen o doktora varya :mymeka: gitsin...gel sana burda iki tane turkhis delight yaptır ohhhhhh mis gibi koksunlar onlar öyle amanda aman yesin teyzesiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:
Kizlar Allahim bir kapiyi kapatinca baskabir kapiyi aciyor.çalıkuşum canım arkadaşım inancına imanına hayranım senin, hayal etmeye başlamış bile benim güçlü arkadaşım a.s allahımın izniyle olacak :Saruboceq:
Canim cok gecmis olsun benimde 5-6 cm bir kistim vardi bir ay hap kullanmistim ama benimki cok büyük oldugundan erimedi ve ameliyatla alindi ama ameliyat cok basitti.selam arkadaşlar bugün doktora gittim hem adetim gecikmişti hemde tedaviye başlıycaktım ama umduğum gibi olmadı nur topu gibi bir kist çıktı karşımıza .hatta doktorum çok ümitliydim hamile olabilirsindir diye dedi bende nerde hocam dedim .neyse şimdilik söktürücüyle adet olucam 3. gün hormon tahlilleri eğer kist erimişse tedaviye start vericez yoksa biray daha bekliycez.buarada beklerken orda birbayanla muhabbet ettik ondada pıhtılaşma varmış 3 düşük yapmış sonra iğneyle birkızı olmuş şimdi ikinciye hamile yine iğneye başlıycaktı .insan böyle örnekler görünce ümitleniyor .
neyse biraz uzun konuştum bende durumlar böyle umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.öpüyorum sizleri...
Canim güzel haberlerle dönersin Insallah.ayyy kızlar yaaa gece yatarken aklınıza gelirse ne olur aminn diyin benim için ya yarın kese görmeye gidicem hem sizin hep 0,6 lıkmış bana 0,8 verdi bu doktorlar ay bişi olmasın kuzucuğuma yarın sağ salim kesemizi görelim inşallah size yazarım akşam gelince randevum taaa 5'te çünküm hadi hayırlısı
Canikom benim simdilik bende baska bir haber yok soganla yatip soganla kalkiyom.çalıkuşucum hadi yeni güzel haberlerle gelmişindir inşallah. moralin neşen yerindedir ve bomba gibi enerjinle bizede enerji vermeye gelmişindir inşallah...
allah saağlık sıhhat versin :Saruboceq:kızlar yarın ikili tarama testim var bana dua edin
ben ancak geldim eve.şimdikk kocayla ben tv de film izlioz.öptümmmkıslaaaaar nasılsınız?
cnm 2 gündür giremedim biraz gecmisi okudum simdi neyse gec olsun güc olmasin hayirlisi bakarsin geciken haber hayirlidir bu arada biraz sitenede göz attim basarilarinin devamini dilerim kutlarim cnm seni:1hug:kızlar bugün film gibi bir gündü.
neyse tahllerimi heycanla almaya gittim.
kız kardeşimle eyer hamiş isem halay çekcez dedik delikafadulden
neyse bir gittik benim isimimi bulamıyolar sonra bir baktılar benim doktor benim barkotu başka hastanın barkotunun üstüne yapıştırmış ben diye akannehir o kadına yazılan bir iki kan tahlili çıktı.
neyse benden kan alan stayjer hemşire
kızı çağardılar.
biraz kızdı ordaki sorumlu kız hemşireye :mymeka: çünkü benim adımın tüpün üstündeki parkot olduğunu benim adımı sorarak doğrulaması gerekiyormuş.
neyse bende önemli değil dedim.kızcaaz çok korkto çünkü doçent yada prof.lar duysa çok kötü olurmuş onun adına.:mymeka:
ayyy kıyamadım bende kızcaza yazık çoook korktu zaten.
"bende hiç önemli değil dedim"
sorumlu kız gene gene özürdiledi.hemşireye "eyer hanfendi bu kadar anlayışlı biri çıkmasaydı çok kötü olurdu senin için" dedi.kız ezildi de ezildi.
bende hiç önemli değil üzülme kızım dedim.
neyse p.tesi sabah 8'de hcg'me bakıcaklar ve yarım saatte çıkartıcaklar.
sorumlu kız beni arayıp haber verecek sonucu.
işte böle kızlar kafamçokkarıştı
slm cnm gecmis olsun bende 5 düsük yasadim ama bende sadece protein s degeri biraz düsük ciktigi icin son hamileligimde aspirin kullandim ama yeterli olmadi igneyide doktorum bana önermiyor 24 eylülde kürtaj oldum hala adet olmadim simdi yine arastirma yapiliyor adet olduktan sonra ins bende tekrar deniycem sende bence endiselenme her insan ayni olmaz allah yardimcin olsun cnmherkeze selam ben yeniyim arkadaşlar açıkçası aynı derdi paylaştığım insanlarla aynı ortamda olmak beni rahatlattı ancak geçmişe biraz bakınca endişelerim arttı dr um endişelenmene gerek yok vs rahatlatıcı şeyler söledi ama iğne kullanıpta düşük yapanları okuyunca çok kötü oldum arkadaşlar aramızda iğne kullanıpta düşük yada kürtaj yaşayanlar var mı vede testlerdeki sorunlu sonuçlar hangisi
allah yar ve yardimcin olsun cnm :1hug:kızlar yarın ikili tarama testim var bana dua edin
sevgili ozpor, ltf kendini bu kadar üzme. geçmişini okudum dört bebek kaybetmek hiç kolay değil tahmin edebiliyorum ne kadar ağır bir imtihandan geçtiğini, ama son bebeğinle ilgili yaşadığın olumsuzluk sende iğne dozajı yetmediği şeklinde bir saplantıya yol açmış olabilir ve sırf bu nedenle kendini çaresiz bir hastalık pençesinde hissediyor olabilirsin. bu hastalığa sahip olmayan sağlıklı pek çok insan için de binlerce düşük nedeni var. son düşüğün sendeki rahatsızlıkla hiç alakası olmayan bambaşka bir nedenden dolayı yaşanmış olabilir, bu yüzden daha rahat ol, kendini hamile kalırsan gene aynı şeyleri yaşayacakmışsın ya da iğne dozu az gelecek mi endişesine kaptırma ltf. sen inançlı birisin anladığım kadarıyla, inan evladının dünyaya gelme saati geldiğinde kim ne derse desin gelecektir. iyimser ol, bilinçaltına kötü şeyleri yerleştirme canım....
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?