büsracim cnm iyisin cok sevindim okudum mesajlarini insallah su perdedende kurtulursun cnm,:Saruboceq: benim bebegimde karnimda ölmüstü parca aldilar ama saglikli raporu verildi bilmiyorum sorunu bu alman doktorlar bilmiyor diyorum ben isimiz allaha kalmisçalıkuşu bu arada benim bebeğim düşmediki düşse evet bulamazlardı ama kalbi durdu kürtajda bebekten doku örneği aldılar o dokudan hücrelerini çoğaltılar o şekilde ölüm nedenini bulacaklar.
ben hic kullanmadim ama kullanan var galiba okumustum burda cnmdokrotunu aradınmı canım?
bazı durumlarda aksayabiliyor ama stres yaparsan daha kötü olur. stres de geciktirebiliyor..<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<.
<<aramadim cnm bilmiyorumki birau daha bekliyim olmassa doktora giderim dedgin gibi kafam karmakarisik bu stresle normal öptüm cnm sagol
aminnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
inşallah tatlım inşallahhhh...
kızlar progestan kullanan varmı aranızda yha?
cok sevindim cnm insallah laboratuvar sonunclarinda olumlu cikarda icini rahatlatir herseyin hayirlisini versin rabbim yüzümüzü hep güldürsün ins :1hug:kızlar 2li tarama testi için ultrasona girdim sonucum iyi maşallah,,,,,haftaya bugün de laboratuvar sonucunu alacağız
canderyacim 24 eylülde oldum kürtaj kanamamda 8 ekime kadar sürdü bilmiyorum belkide normaldir sen nslsn pazartesiyi bekliyorsun 4 gözle hayirlisi olsun ins
ben 1 sabah 1 akşam kullanıyorum canım. bu bile sarhoş etmeye yetiyor kafamçokkarıştı
ama hamiş olursam o dozajlarda almam gerekebilir.
dr um ben hamile olana kadar günde şunları kullanmamı söyledi;
1 sabah 1 akşam folic plus
1 sabah 1 akşam progestan
günde 1 defa bebe aspirini
günaydınlar....
canderya şeker yaa sen gece niye uyumadın mesaj yazmışın hııııı niye uyku tutmadı böyle...
günaydınnnn canlarım benim dün gittim keseyi gördüm allaha çok şükür ayrıntıları yarın anlatırım hepiciğinizi öpüyorum zemuszemus
ya kızlar en azından 10 kez su sayfaya farklı zamanlarda yazdım 2 kısının dısında cevap yazıp dıkkate alan bıle olmadı;bırbırınızle konusuyorsunuz cevap yazma geregı bıle duymuyorsunuz sız de aynı dertten muzdarıpsınız lutfen en azından kendı drunuzun ısmını onerın memnun kalmıssanız ya da kalmamıssanız belırtın
ya da deyın kı bu sayfada ısım verılmıyor.hıc dıkkate bıle almıyorsunuz.
Ben bu acıyı 4 kez yasadım bebeklerımı kaybettım doktorlardan canım fena yandı ve care arıyorum
halbukı ben bu sayfayı farklı sıtelerde belkıde onlarca kısıye onerdım...
Kım kıme dum duma olmusuz galıba...
ya kızlar en azından 10 kez su sayfaya farklı zamanlarda yazdım 2 kısının dısında cevap yazıp dıkkate alan bıle olmadı;bırbırınızle konusuyorsunuz cevap yazma geregı bıle duymuyorsunuz sız de aynı dertten muzdarıpsınız lutfen en azından kendı drunuzun ısmını onerın memnun kalmıssanız ya da kalmamıssanız belırtın
ben bu acıyı 4 kez yasadım bebeklerımı kaybettım doktorlardan canım fena yandı ve care arıyorum
kım kıme dum duma olmusuz galıba...
kizlar herkese slm ya ben kürtajdan sonra daha adet olmadim diger kürtajlarimda hic bukadar gecikmemistim nolacak simdi!!CADIARZU
ben bu acıyı 4 kez yasadım bebeklerımı kaybettım doktorlardan canım fena yandı ve care arıyorum
kızlar 2li tarama testi için ultrasona girdim sonucum iyi maşallah,,,,,haftaya bugün de laboratuvar sonucunu alacağız
günaydınnnn canlarım benim dün gittim keseyi gördüm allaha çok şükür ayrıntıları yarın anlatırım hepiciğinizi öpüyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?