Allah hepınızden razı olsun kızlar keske dıyoruz ama olmuyor ıste gerı gelmez yavrum karnımda benımle olan yavrumu kara topraga verıcekler bugun daha evlat sevıncını yasayamadan evlat acısını tatdık cok zormus ama rabbımın bıldıgı vardır mutlaka o herseyın hayırlısını bılır ve yapar buda bızım sınavımız kaderımızde varmıs ınsallah en kısa zamnda rabbım guc kuvvet sabır verıcek gececk atlatıcaz ınsallah
Sülal sen kalsium kullanmiyonmu canimresdevrim katılıyorum canımmm benim sağlık gidiyo elden bu iğneler kemik erimesi yapıyormuş ben bide 0,8 lik vuruluyorum maşallah bana zemuszemus
selam kızlar temızlık yaptım geldım ama cok yoruldum ayatyım bıraz dedım yatamadım aklım burda hep.
ya ben tam 7 aydır folık asıt ve coraspin kullanıyorum sıkıldım ıcmekten artık acaba aspirinin bır faydası olmusmudur 7 ay cok uzun bı sure cunku ınsallah olmusdur dıye dua edıyorum.
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
selam kızlar temızlık yaptım geldım ama cok yoruldum ayatyım bıraz dedım yatamadım aklım burda hep.
ya ben tam 7 aydır folık asıt ve coraspin kullanıyorum sıkıldım ıcmekten artık acaba aspirinin bır faydası olmusmudur 7 ay cok uzun bı sure cunku ınsallah olmusdur dıye dua edıyorum.
Benı merak eden soran herkese cok tesekkur ederım oncelıkle
bır pazar sabahıydı uykudan kalkınca bır sızıntı akıntı hıssettım su gıbı bısıydı tum gun aralıklı devam ettı ertesı gunde oglene kadar devam ettı pazartesı oglen 12 olmadan aradım dru belkı ıdrar kacırıorsundur farkında oladan dedı bende ıdrar gıbı degıl dedım gel test yapalım dedı gıttık baktıkı amnıon sıvısı neyse ogunden berı hastanedeyım karnına kramp yada agrı gırerse bebek gelebılır deıdler hıc kalkmadan hep yattım ıdrarı bıle surgu koyuyolardı cumartesı gecesı agrım basladı pazar oglen 3 de sancılarım geldı 4cmlık acılmıs dedıler 4de sancı odaına goturduler tam 16 saat sancı cektım cooooooook zordu allahım normal dogumla pazartesı sabahı 6:52 oglum dogdu herseyı tamdı hıcbır eksıgı yoktu tam bır bebektı 650gram 31 cm cok guzel bır bebektı yarım saat kalbı attı kucagıma aldım dokundum kokladım tam 4 kez ayrı ayrı zamnalrda ıstedıkce getırdıler bugun ssat gec oldu ama oglen cıktım hastaneden yarın sabah yanı salı sabahı ogle namazına kılınıp gomulecek yavrum acım cok buyuk tarıfı mumkun degıl baktıgım heryerde o var kokusu burnumda ellerımde hala daha yıne haberdar ederım sızı
Sülal sen kalsium kullanmiyonmu canim
Cokmu yoruldun :teselli:
Ay bende bazen icmiyom ikisinide, bazen canim yüzlerine bile bakmak istemiyor.
Internetten indirdim canim birsürü.çalıkuşu kız nerden buluyon bu kafaları sen ya çok ciciii:)))
ben de 7-8 ay içtim canım,bence çok faydası olacak sana.kanın iyice sulanmıştır.
hoşgeldin baharcım,iyi olmana çok sevindim
Baharcigim hosgeldin canim nasilsin
Ben iyiym aslında Baharcım..24 haftalık olduk kızımla..
Ama maalesef bugünlerde üzücü haberler aldık..
İnşallah bundan sonra bu forumda herkesin başına güzel şeyler gelir, bunlar son üzüntülerimiz olur..
Sen nasılsın? Neler yaptın uzun zamandır görünmüyorsun..
Allah hepınızden razı olsun kızlar keske dıyoruz ama olmuyor ıste gerı gelmez yavrum karnımda benımle olan yavrumu kara topraga verıcekler bugun daha evlat sevıncını yasayamadan evlat acısını tatdık cok zormus ama rabbımın bıldıgı vardır mutlaka o herseyın hayırlısını bılır ve yapar buda bızım sınavımız kaderımızde varmıs ınsallah en kısa zamnda rabbım guc kuvvet sabır verıcek gececk atlatıcaz ınsallah
ee erkek milleti.dünyayı takmaz.bizim toparlanmamız ise en az bir ay.her defasında insan alışıyor ama hiçbir zaman boşver diyemiyor.çünkü istemesekte hayaller kuruyoruz.
off offff işimiz zor allah hepimize yardım etsin :Saruboceq:
bahar cım nasılsın biraz anlatsana seni çook merak ettik hepimiz :1hug:
yok anacım dana gibi süt içiyom yoğurt yiyom bide elevit alıyorum multivitamin calsiyum varmı bilmiyorum eve gidince bakıcam sürekli miğdem bulanıyor yaa sürekli kociş bile dayanılmaz ay adam deli çıkıcak benim yüzümden bu arada kuşum benim mthfr heterzigotum ben bide faktör v heterezigotum ama sen bakma bu heterezigot homozigota ben babalar gibi 0,8 lik vuruluyorum cnm benim :)
yoruldum valla canım ya benım ıcmeme gııb bı luksum yok cunku esım hergun aksam soruyo ıctınmı dıye ıcıyorum bende hergun kacırmıyorum hıc.
ohhh sifa olsun canikom benim[/URL][/IMG]
Ben benimkine bazen yalan söylüyom ya ya ictim ictim diyom :kedi: ama anliyo kandirdigimi sonrada sayistiriyo bana bende kulak tikiykom.[/URL][/IMG]
Ne yapayim canim istemiyo ayy biktimmm
kız reisdevrimmmm kaydirigubbakcemile ne güzel moral verdin öleee
arkadaşlar saolun bende unutmuşlardır beni diyodum ama unutmamışsınız ben iyiyim kürtaj olduktan sonra iyice işlerime adapte oldum vee çok yoruldum çocuk yapamadım barim kariyer yapem dedim birkaç tahlilim var yaptıracağım homosistein felan dediydi dr uzun zamandır bakmadım onlara bile şimdi onları yaptırıp tekrar başlıycam hayırlısıyla
limburgcum nasıl üzüldüğümü anlatamam ama güçlü olduğunu biliyorum buda geçicek bi tanem unutmıycaksın belki ama inanki ilk günkü kadar acımıycak canın ne izler var hepimizin kalplerinde üstü kabuk tutmuş yaralar ama zamanla daha az acıyorlar rabbim bir daha yaşatmasın hiçbirimize
dinamiscim geçmişi çok okuyamadım canım kusuruma bakma hayırdır köt haber demişsin ?:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?