evet kızlar..bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü hayatta hepimiz için önceliği olan bir sürü şey var benim içinde öyle ANNEM benim önceliğim tüm ailem ve eşim çok,çok önemli ama ANNEM başka.Benim ANNEM geçtiğimiz eylül ayında yani ramazan bayramının 3 üncü günü felçlik geçirdi,beraber bayram ziyaretine gittik ve herşey birden oldu hemen annemi acile götürdük yüksek tansiyonu ve şekeri vardı zaten,ikisi birden yükselmiş kısaltarak yazıcam biraz.. annemin sol tarafı tutmuyordu,bilinci gitti,görmedi ve 1 aya yakın hastanede annemin başından banyo yapmak için bile ayrılmadım ve gözyaşım hiç dinmedi çok çok acı bir şey ALLAH ım hiç kimseye yaşatmasın ve ben hastanede hamile olduğumu öğrenmiştim son hamileliğimdi ama orda annemden başka hiç birşey düşünemiyordum artık annem bize muhtaçtı biz olmadan tuvaletini bile yapamıyordu kahredici bir durum.. ben hamileliliğimi eşime bile söylememiştim ama sonra mecburen duydu zaten ekim ayında da kürtaj oldum ANNEM ise şuanda eskisinden daha iyi yatalak durumu kalktı ortadan.. ama hala sol tarafı tam tutmadığı için kendi işini göremiyor ve ben bu aya kadar sabah gidip akşam dönüyodum eve,
ALLAH kimsenin sağlığını elinden almasın herkese şifa versin benim annemede.. çünkü o böyle diye hiçbirşeyin tadı yok anlamı yok ANNEM böyle diye ben gezmeye bile hiç gitmedim inanın şimdi ben ona şakayla karışık çabuk iyileş hamile kalırsam bana sen bakacaksın diyorum ANNEM üzülmesin diye ona 6 ıncı çocuğu söylememiştim zaten yani hayatta en önemli şey sağlık artık dualarımda önce istediğim şey sağlık ve beterin, beteri var her zaman halimize şükredelim.