arkadaslar merhaba
ben de 2kez dusuk yasadım buradakı herkesı cok ıyı anlıyorum damdan dusenın halını damdan dusen anlarmıs.yazılanlar sankı benım dusunce baloncuklarım gıbı bana aıt gıbı.benım problemım de mthfr c677t heterozigot ve mthfr a1298c heterozigot.suan tatılde oldugum ıcın doktoruma gosteremedım sonuclarımı.bulundugum yerde bır devlet hastanesıne gıttım ordakı doktor bana en cok korkulanın faktor v leıden mutasyonu oldugunu oyuzden senın onemlı bırseyın yok dedı.benım kafam allak bullak oldu tekrar gebe kalırsam_ ınsallah_ nasıl bı yol ızlıycem ????cok korkuyorum sızler gıbı .aynı acıyı rabbım yasatmasın .ramazandan sonra tekrar cocuk dusunuyoruz bu surede herhangı bırsey kullanmalımıyım????tecrubelı arkadaslar lutfen yardımcı olsun yasadıklarını bana anlatsın sımdıden cok tesekkurler
inş saglıkla bebgıne kavusursun cnm
ben faktor v leıden heterozıgotum benım drumda senın mutasyonun onemlı bı mutasyon deıl dedı yanısolekı heterozıgotu cok onemsemıyolat ama homozıgot bıraz daha sıkıntılı oluyo heraqlde
ben 04 clexan coraspırın kullandım doguma kadar corasoırını 35 de kestrım ıgneyıo dogumdan 1 gun once
arkadaşlar benimde bir sorum var tecrübeli arkadaşlara. kanda gebelik en erken ne zaman belli olur adetimi beklemeden öğrenmek isiyorum iğnelere bir an önce başlamak için. ama en erken ne zaman kan vermeliyim??????
1 gun oncesı yeterlı cnm hemen o gun baslarsın ben oyle yaptım
Sana da geçmiş olsun canım!
Folik asit ben de kullanıyorum MTHFR için olmazsa olmaz şart gibi bişey o.Çocuk aspirini de alıyorum ne olur ne olmaz diye.
ama bunlar yeterli olacak mı bilemiyorum!!! :S Az önce bir arkadaş Faktör V'den daha çok korkuyoruz dediğini söylemiş doktorunun.
Bizim sonuçlarda o yok çok şükür ama sonuçta daha önceden yaşanmış acılarımız var hepimzin.
Sana şu an için hamile kalana kadar sadece bunları mı kullanmanı söyledi doktorun?
sıze soyle bı örnek verım benım aynı mutasyonda olan bı arkadasım 03 frakmın kullandı sabah aksam ben gunde 1 clexan 0,4 kullandım aspırını herkes kullanıyo zaten
ıkımızde hamdosun bebeklerimizi kucaklarımıza aldık
aslında su mutasyon ve dıgum lıstelerı guncellense sızde okuyup bakarsınız ama ...
wie merhaba sana bişey sorcam benim sonuç cuma beli olacak. karnım çok ağrıyor, akıntım oluyor. sen kandan önce idrar testi yaptın mı?
ben adetımde 2 gun önce ıdrar testı yapmıstım cıktı 1 gun sonrada kanda baktık o gun ıgneye basladık
ay kuzum iş yerinde zor giriyom o yüzden oldu yoksa hep burdayım okuyorum yani ay maşallah canım yaa günler ne çabuk geçiyo demi inş. bende güzel haberlerimi size söylicem burdan
tatlım benim mthfz 1298 homozigot var sadece bana dr. cleksan 0.4 sabah akşam vurulcan dedi 1 eylülde başlıcam. sizlerde böyle sabah akşam 0.4 kullanana varmı ya ayy iş başa düşünce eleklerde tutuşuyo normalde asprin ve folbiol kullanıyodum şimdi iğneye başlıcamya tutuştum vallaaa kuzum yazarsanız sevinirim öptüm
cnm ben 0,4 clexan gunde bır vuruldum ama ben heterozıgotum sen homozıgotsun onun ıcın sabah aksam vermıs olabılır redmask -la ben aynı mutasyondayım o fragmın 0,3 sabah aksam kullanmıstı
soracagın bısey olursa ozelden de yaz ok öpüyorum
QUOTE=atugba2000;20586312]Arkadaşlar merhaba
Fraxiparine'i raporla almama rağmen katkı payı ödedim. Bu ilacı ya da farklı kan sulandırıcı iğneyi raporla alıp da katkı payı ödemeyen var mı acaba?[/QUOTE]
sanmıyorum rapor olunca katkı payı odenmez bı yanlıs olmalı ben odemıyodum ama clexana..