Merhaba arya,
Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım herşey senin için iyi olur. Bende senin gibi homozigotum ama tek gende. Sana sormak istediğim birşey var. Neden tüp bebek yaptırıyosun? Hamile kalmayla ilgili mi bir problem yaşadın yoksa bu homozigotla mı ilgili? Çünkü bende ilk öğrendiğimde doktoruma tüp bebek mi denemiliyim diye sormuştum o da alaksı yok, hamile kalabildiğin sürece tüp bebek yöntemi gereksiz demişti. O yüzden merak ettim canım. Bu arada pıhtılaşmanın sağlımıza olumsuz etkilerinide sormuştum ben doktoruma, hiçbir etkisi yok bu yaşlarda, gebelik harici bir problemle karşılaşmıyoruz fakat östrojen hormonu kadını koruyormuş ve menapozla bu hormon azaldıktan sonra kalp krizi riski taşıyanlar grubuna dahil olacağından sürekli coraspin kullanılması gerekiyor dedi. Ama tabiki bu 100% kalp krizi geçireceksin diye bişey değil sadece riskli gruptasın demek. Yani anlayacağın gebelik dışında bir problem yok. Ben şu an öyle bir haldeyimki artık herşeyi bıraksammı diye düşünüyorum![]()
Evet benim hamile kalmayla da ilgili sorunum var fsh yükesliyoır daha 34 yaşımdayım ama fsh yükesliyor o yüzden acil tüp bebek yapılacak.Şimdi de bu kan da pıhtılaşma çıktı.Analıcanız bunların hepsi genetik ve bende asanki genetik çöplük gibiymişim hepsi çıktı.Moralim çok bozuk aslında ama hayata tutunmaya çalışıyorum savaşıyoru.TABİ NEREYE KADAR SAVAŞACAKSAM.