İNŞALLAH SENDE SAĞLIKLA ALIRSIN BEBEĞİNİ KUCAĞINA ,BEBEK DOĞUNCA ÇEKTİĞİN SIKINTILARI UNUNTACAKSIN EMİNOL ,benim protein c de sorun yoktu ,ama bende tarfile katılıyorum tek doktorla yetinme iki doktora git mutlaka fikir ayrılığı çok var doktorlar arasında çünkü.o değerleri bilmiyorum maalesef, doktorum anlattı sadece bana verdiği sonuç raporunda mthfr 677t>c heterozigot yazıyor. aspirin vermedi. kanamadan ötürü 3*200 mg progestan alıyorum, aralıklarla lekelenme veya kanama oluyor. kanamaya durumuna bağlı bir kaç günde ya da haftada proluton iğne oluyorum. test sonucunu öğrendiğimizde de 0,4 clexan a başladık, bu da dün oluyor. üçüncü ay bitimine kadar sabah akşam yapmam gerekiyormuş. doktorum acaba benim özel durumuma göre bir tedavi mi uyguluyor anlayamadım. okuduğum kadarıyla heterozigot bozuklukta diyet pek verilmiyor. Allah bizlere de sizin gibi bebeklerine kavuşmak kısmet etsin inşallah. Nisan ayına doğum görünüyor inşallah herşey yolunda giderse. bebeğiniz için tebrik ederim inşallah sağlıkla analı babalı büyüsün iyi bir evlat olsun.
sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına Allah bir çırpıda kurtarsınmerhaba kızlar.umarım hepiniz çok iyisinizdir.bizim cuma günü kontrolümüz vardı.bebiş çok şükür iyi.tahmini doğum tarihim 9 eylül.doktor pazar gününden itibaren yani bugün iğneyi kesmemi söyledi.daha hiç doğum belirtisi yok bende.yarın bi daha kontrol var.sezeryan da olabilir,normal doğum da.aklım çok karışık.bebiş de büyüdüğü için hareket alanı daraldı.benim için dua edin.inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde yavrumu kucağıma alırım.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.