Seni çok iyi anlıyorum canım ALLAH miniklerini sana bağışlasın.Benim miniğimin gelişimi çok iyi canım şükür.Haftasına göre iyi ve iri bir bebek ama yinede tedirginim işte.Korkuyorum..Canım kurban olurum tüm ultrason sonuçlarını ölçümlerini incele sata göre haftasıyla uyumlumu bir önceki kontroldeki ölçümlere göre geçen zaman kadar büyümüş mü dikkat et hiç bir şeyi gözden kaçırma uyanık ol bazen dru uyarmak farkında olduğunu hissettirmek önemli oluyor. Tamam kısmetten ötesi yok ama hem ruhen hem bedenen ne acılar çekip zorla elde ediyoruz hamilelik mucizesini. Aklına kötüyü getirmek seni üzmek için söylemiyorum ama benim de mutasyonum var 2 düşüğümden sonra klomen+çatlatmayla ikiz hamileyim şu an 0,4 clexanla başladık 15. haftada geri kalmışlar dedi dr iğne dozunu ikiye çıkarttı( sonradan ultrason çıktılarını incelerken baktım 12. haftada başlamış 5 gün kadar gerilik halbuki bir şey söylemedi dr önemli değil 3-5 gün diye ama şu anki durumuma bakınca bence önemliydi çünkü biz riskli hamilelik grubundayız sonuçta) bir süre sonuç alamadık biri 2 hafta diğeri 3 hafta kadar geriledi profa gittik özellikle küçüğün kan akımı çok kötü kaybedebilirsiniz hazırlıklı olun dedi sonra kendi drum ikisi için de hazırlıklı olun dedi bir hafta sonra gittik fena değil durumları dedi tıpa yönlendirdi. Dün gittik doçente yazık bu çocuklar susuz kalmış küçük kalmış dediki sizin doz yanlış başlanmış baştan itibaren az olmuş dedi yıkıldım yavrularım beslenememiş suları kalmamış ölüyorum üzüntüden tamam hadi diğerleri kötü de olsa tecrübeydi önlemimizi alırız bnir dahakine derken bu sefer hesapta olmayan başka şeyler çıkması yüreğimi yakıyor resmen. oysaki daha gebelik bile yokken başka dra da gidip sormuştum ne doz uygulanır diye o da 0.4 demişti. Dün sordum bu saatten sonra toparlarlamak mümkünmü diye mümkün dedi işe gitme wc dışında kalkma bu 2 hafta çok önemli aksi halde sonlandırmak zorunda kalırız dedi. Elimden hiç bir şey gelmemesi çok acı Rabbime sığındım bunları kimseyi üzmek paniğe sokmak için yazmadım. Bazı şeyler tabiki elimizded değil ama mümkün olduğunca uyanık olalım takıntı seviyesine getirmeden takip edelim isterim hepimiz ortak acılar yaşayıp birbirimiz için üzülüp dua eden insanlarız. Gönlümüzden geçenler hakkımızda hayırlı olur İnşallah dualarımızı eksik etmeyelim