• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

bana da doktorum aspirin folik asit ve b12 vitamini verdi.ama doktor vitamini 3 haftada bir vurulacaksın.hamile kalınca da ayda bir dedi.senin doktorun vitamini nasıl kullanmanı söyledi.bir de iğneyi hamile kalınca dedi.senin doktorun niye önceden verdi.ne iğnesi bu?

ben b12 vitaminini hergün kulladım ama iğne değil hap şeklinde daha önceden 3 düşüğüm olduğu için iğneye önceden başlamamı önerdi bende sorgulamadım hergün 0.2 clexane iğne yapıyorum canım

tebrikler amin canım inşallah bizlerede umut olursun. bende yaptırıcam lenfosit aşısını bana dr un söylediği 3 ay boyunca ayda bir aşı yapılacağı sende böylemi tedavi gördün. ayrıntılarıyla yazabilirmisin şimdiden teşekkürler

inşallah canım evet bende son düşüğümü ocak ayında yaptıktan sonra lenfosit aşısı yaptırdım 3 ay ayda 1 kere hamile kaldıktan sonrada 2 kere yapıyolarmış normalde doktorum 3 kere aşıyı yaptırdıkta sonra korunmayı bırakmamı söyledi aşının etkisin kaybetmemesi için 6 ay içinde hamile kalmalısın dedi aşımın süresi ekim ayında bitiyoduki hamile olduğumu öğrendim hemen 1 kere daha lenfosit aşısı yaptı kalp atışlarını duyduktan sonrada tekrar yaptı bu hafta kontrolde söylediğine göre benim gibi bbi fazla düşük yapanlarda 5.aya kadar bu aşıyı yapabileceklerini söyledi

kızlar bende 2011 ocak ayında 28 haftalık oğlumu bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptım.amniyon sıvısı azalmıştı yavrumun başkada hiçbişiyi yoktu..8 ay geçti aradan şimdi tekrar hamileyim.7+1 haftalık.ama çok korkuyorum.ya yine kaybedersem nasıl dayanırım bu acıya.birda kan pıhtılaşma testi yaptırmadım ben.ama doktorum yine her ihtimale karşı coraspim 100 mg verdi.acaba napsam lütfen bana yardımcı olun.ya bende kan pıhtılaşması varsa?

çok geçmiş olsun canım rabbim hiçbirimize tekrar yaşatmasın bende bebek aspirini kullanıyordum ama lekelenmem olduğu için doktorum kesti şu anda iğne kullanıyorum kan sulandırıcı olarak

kızlar bugün adetimin 26.günü
30-34 arası sürüyo adetim ama belirtim var gibi.
ne zaman kan testi yapmalıyım sizce, 30.günü bekleyim mi
şimdi yaparsam da çıkmaz gibi

öğrenir öğrenmez iğneye başlamam gerekiyo
olabildiğince erken yapmalı kan testini ama çıkmıcak kadar da erken olmamalı

kızlar bende 2011 ocak ayında 28 haftalık oğlumu bebeğimi kaybettim.normal doğum yaptım.amniyon sıvısı azalmıştı yavrumun başkada hiçbişiyi yoktu..8 ay geçti aradan şimdi tekrar hamileyim.7+1 haftalık.ama çok korkuyorum.ya yine kaybedersem nasıl dayanırım bu acıya.birda kan pıhtılaşma testi yaptırmadım ben.ama doktorum yine her ihtimale karşı coraspim 100 mg verdi.acaba napsam lütfen bana yardımcı olun.ya bende kan pıhtılaşması varsa?

hayırlı olsun canım. endişelerini dr unada ilet. şimdi genetiğe baktırsan bile sonuç geç çıkar.basit bir kan vererek kanın pıhtılaşma ve kanama zamanı testlerini yaptırıp aspirin yeterlimi görebilirsin. inşallah bir sorun yoktur çokta düşünüp strese girme

inşallah canım evet bende son düşüğümü ocak ayında yaptıktan sonra lenfosit aşısı yaptırdım 3 ay ayda 1 kere hamile kaldıktan sonrada 2 kere yapıyolarmış normalde doktorum 3 kere aşıyı yaptırdıkta sonra korunmayı bırakmamı söyledi aşının etkisin kaybetmemesi için 6 ay içinde hamile kalmalısın dedi aşımın süresi ekim ayında bitiyoduki hamile olduğumu öğrendim hemen 1 kere daha lenfosit aşısı yaptı kalp atışlarını duyduktan sonrada tekrar yaptı bu hafta kontrolde söylediğine göre benim gibi bbi fazla düşük yapanlarda 5.aya kadar bu aşıyı yapabileceklerini söyledi

sağol canım cevabın için inşallah sonucuda çok güzel olucak. bende önümüzdeki ay başlıycam aşıya. kadın doğum dr um 1. adetten sonra bebeğe izin vericem dedi. 6 ay düşünmüyor eşim ama 3 ay aşıdan sonra bırakmak gerekicek korunmayı inşallah birde hamile kalmada sorun çıkmaz. gerçi daha genetik testler falan var yaptıracağımız. ama hepsinin sonucu çıkar 1 ay sonra. inşallah doğal yolla denememizde bir sorun çıkmaz.
senin içinde inşallah herşey yolunda gider. bebeklerimiz sağlıkla gelsinde 5 ay neki 9 ay bile aşı oluruz. zaten her gün iğne oluyoruz hamile kalınca

canım adetlerin hep aynıysa 5 gün kala idrarda çıkar. 1 hafta kalada kanda çıkar.

adetlerim 33 fln oluyo daha 26.gün bugün.
en son düşük yaptığımda 30.gün kanda da çıkmamıştı
bi hafta sonra kese görünmüştü, test mi yanlıştı acaba

pıhtılaşma açısından adet gününü beklemek sakıncalı mı, yoksa önceden mi test yaptırmalı

pıhtılaşma açısından adet gününü beklemek sakıncalı mı, yoksa önceden mi test yaptırmalı

herkezin düzeni farklı oluyor. hatta aynı kadının bile aya göre değişiyor. belki o ay geç yumurtlama olmuştur. şimdi aspirin kullanıyorsundur zaten. pıhtılaşman çok mu fazla hamile kalınca kaçlık iğne kullanıcaksın. bazı drlar keseyi görmeyi bile bekliyorlar. birde sen hissedersin daha önce gebelik yaşamışsın. ben testler pozitif olmadan baş dönmesi ve halsizlik koku hassasiyetinden daha rahme düşer düşmez anlıyorum. sende varmı belirtiler.

herkezin düzeni farklı oluyor. hatta aynı kadının bile aya göre değişiyor. belki o ay geç yumurtlama olmuştur. şimdi aspirin kullanıyorsundur zaten. pıhtılaşman çok mu fazla hamile kalınca kaçlık iğne kullanıcaksın. bazı drlar keseyi görmeyi bile bekliyorlar. birde sen hissedersin daha önce gebelik yaşamışsın. ben testler pozitif olmadan baş dönmesi ve halsizlik koku hassasiyetinden daha rahme düşer düşmez anlıyorum. sende varmı belirtiler.

iğnenin kaçlık olacağını bilmiyorum, mthfr 677 homozigot ve pai-1 homozigot.
daha önce kalbi atmaya başlıyodu sonra yavaşlayıp duruyodu, yavaşlığından pıhtılaşma old. tahmin etmişti dr.
göğüslerim acıyo, bendeki en kuvvetli belirti buydu, kalbi atmaya başlayınca koku halsizlik başlıyo bende.
koşu bandında yürüyorum, geçen hamileliğimde karnıma ağrı girmişti yürüyememiştim bırakmıştım
geçen hafta yine öyle oldu. bu bi belirti midir bilmiyorum ama :D
göğüs acısından böyle tutuştum zaten.
coraspin kullanıyorum, 3-4 gün bekleyip test yaptırayım bari.

bir de bizim kromozom sorunu var, tüp bebek dediler, yaptırana kadar normal deneyelim ya nasip dedik.
yarın dr.la görüşmeye gitcektik. ona da danışırım bu durumu.

iğnenin kaçlık olacağını bilmiyorum, mthfr 677 homozigot ve pai-1 homozigot.
daha önce kalbi atmaya başlıyodu sonra yavaşlayıp duruyodu, yavaşlığından pıhtılaşma old. tahmin etmişti dr.
göğüslerim acıyo, bendeki en kuvvetli belirti buydu, kalbi atmaya başlayınca koku halsizlik başlıyo bende.
koşu bandında yürüyorum, geçen hamileliğimde karnıma ağrı girmişti yürüyememiştim bırakmıştım
geçen hafta yine öyle oldu. bu bi belirti midir bilmiyorum ama :D
göğüs acısından böyle tutuştum zaten.
coraspin kullanıyorum, 3-4 gün bekleyip test yaptırayım bari.

bir de bizim kromozom sorunu var, tüp bebek dediler, yaptırana kadar normal deneyelim ya nasip dedik.
yarın dr.la görüşmeye gitcektik. ona da danışırım bu durumu.

en güzeli arkadaşım madem yarın gidiceksin dr a. daha erken varsada korkma geç kalırım diye. inşallah doğal yolla sağlıklı olur. bizimde bir sonrakini nasıl deniyceğimiz belli değil. doğal yolla olması daha kolay. sizin kromozom sorunu neydi canım

sağol canım cevabın için inşallah sonucuda çok güzel olucak. bende önümüzdeki ay başlıycam aşıya. kadın doğum dr um 1. adetten sonra bebeğe izin vericem dedi. 6 ay düşünmüyor eşim ama 3 ay aşıdan sonra bırakmak gerekicek korunmayı inşallah birde hamile kalmada sorun çıkmaz. gerçi daha genetik testler falan var yaptıracağımız. ama hepsinin sonucu çıkar 1 ay sonra. inşallah doğal yolla denememizde bir sorun çıkmaz.
senin içinde inşallah herşey yolunda gider. bebeklerimiz sağlıkla gelsinde 5 ay neki 9 ay bile aşı oluruz. zaten her gün iğne oluyoruz hamile kalınca

doktorum bu aşının hamile kalmayıda kolaylatırdığını söylemişti çünkü tanıdığım 14 sene çocuğu olmamasına ve tüp bebek denemesine ragmen bu aşının 2. yapıldığında hamile kaldı

ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi canım eğer gebelikte iğne kullanılacaksa

ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi canım eğer gebelikte iğne kullanılacaksa

uzun zamandır ailemin yanındaydım yeni döndüm
5. mi 6. mı sayısını unutttuğum kimyasal gebeliklerle döndüm geldim :50:
nedeni hala bulunamadım
iğnelerime ragmen kimyasal yaşamaya devam ediyorum
napcam hiç bilmiyorum
sizler naptınız bakiiim
esindirim ben çok üzüldüm kuzucum rabbim yardımcımız olsun
tgbers kuzucum nasılsın
tarfilcim sen

diğer kuzular doğum yaptı sanırım başka kimler var bakiiim ses verin
inş. bigün bende sağlıklı gebeliğimle aranıza gelebilirim

canım seni bayağıdır merak ediyodum,çok geçmiş olsun doktora gitmedin mi???ne diyor ???ben korunmayı bırakalı 3 üncü aya girdim hala bekliyorum bakalım hayırlısı,umarım hepimiz sağlıklı bebek haberlerimizide paylaşırız..

doktorum bu aşının hamile kalmayıda kolaylatırdığını söylemişti çünkü tanıdığım 14 sene çocuğu olmamasına ve tüp bebek denemesine ragmen bu aşının 2. yapıldığında hamile kaldı

benim hamile kalmada bir sorunum yok hatta şuan öyle korkuyorumki korunduğum halde hamile kalırım diye. test sonuçlarına göre aşı tedavisi verebilirim demişti dr inşallah banada çare olur. benim gittiğim dr a daha önce giden bir abla yönlendirmişti benide 24 yıl bir sürü tüp bebek tedavisinden sonra gitmiş oraya ama o yine tüp bebek yaptırmıştı şimdi 2 yaşında oğlu Allah bağışlasın.
inşallah güzel sonuçlar alıp burdan paylaşırız.

benim hamile kalmada bir sorunum yok hatta şuan öyle korkuyorumki korunduğum halde hamile kalırım diye. test sonuçlarına göre aşı tedavisi verebilirim demişti dr inşallah banada çare olur. benim gittiğim dr a daha önce giden bir abla yönlendirmişti benide 24 yıl bir sürü tüp bebek tedavisinden sonra gitmiş oraya ama o yine tüp bebek yaptırmıştı şimdi 2 yaşında oğlu Allah bağışlasın.
inşallah güzel sonuçlar alıp burdan paylaşırız.

senin kaç düşüğün var ve kaçıncı haftada canım

senin kaç düşüğün var ve kaçıncı haftada canım

1 senede 3 tane kaybım oldu. 1. 8 haftalıktı ama 6 haftalıkta kalmıştı gelişimi. 2. kimyasal gebelikti 5. haftada düştü. 3. 10 haftalıkken 9. haftada durmuştu. ilki ve sonuncu kürtajla oldu.

uzun zamandır ailemin yanındaydım yeni döndüm
5. mi 6. mı sayısını unutttuğum kimyasal gebeliklerle döndüm geldim :50:
nedeni hala bulunamadım
iğnelerime ragmen kimyasal yaşamaya devam ediyorum
napcam hiç bilmiyorum
sizler naptınız bakiiim
esindirim ben çok üzüldüm kuzucum rabbim yardımcımız olsun
tgbers kuzucum nasılsın
tarfilcim sen

diğer kuzular doğum yaptı sanırım başka kimler var bakiiim ses verin
inş. bigün bende sağlıklı gebeliğimle aranıza gelebilirim

Canım Allah razı olsun canım cümlemize yardım etsin kurban olduğum yaradan İnşallah hayırlı haberleri biz de vereceğiz Allahın izniyle hoşgeldin bu arada.:71:

Back
X