• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yok hiç bi sey yapılmadı zaten onu daha önce gittiğim bi dr. solemişti bu dr. hiç ole bişey demedi zaten pko için lh ve fsh oranı önemli diye biliyorum.inş aşılama sonucub pozitif olu cnm ya allah emeklerimizi boşa cıkartmasınn

amin canım sağol
inş. daha fazla kimyasal yaşamam üzüyor insanı
sağol yardımların için

amin canım sağol
inş. daha fazla kimyasal yaşamam üzüyor insanı
sağol yardımların için

haklısın cnm insanı cok yoruyor ama pozitif olmak lazım bence senin aşılalam pozitif olacak ii habrlerini bekliyorummm allah bu yolda kimseyi sinamasın gercekten cok ama cok zor.

haklısın cnm insanı cok yoruyor ama pozitif olmak lazım bence senin aşılalam pozitif olacak ii habrlerini bekliyorummm allah bu yolda kimseyi sinamasın gercekten cok ama cok zor.

maşallah bebeğin 26 haftalık olmuş
ismi naz eylül galiba
saglıcakla kucagına alırsın inş. canım

cnm ben hamileyim. 5+5 günlük daha. dün dr.a gittim keseyi gördük. haftaya yine gidicem. kesenin ne kadar büyüdüğü kontrol edilecek. Dualarınıza ihtiyacım var. bende gelişmeler böyle cnm. sen nasılsın.

canım tebrik ederim inş. kucağınada alırsın canım :nazar:

slm kızlar az önce test yaptım negatif çıktı.kürtaj olalı 3 ay geçmişti bu ay ilk denedik ama tutmadı işte.napalım kısmet değilmiş.adetlerim düzensiz olduğu için adet tarihimi bilmeden yaptım testi.kasığım da ağrımıyor gerçi.benim karnım adet olmama 4 gün varken ağrımaya başlardı.ama hiç kasığım ağrımıyor.bu beni yanılttı biraz ama yokmuş.inşallah öbür aylarda olur.:5::5::5:

Herkese merhaba, çok sukur gecen Cumartesi kızım dünyaya geldi. Allahım herkese nasip etsin. Çok Tatli mucize bisey.. Sizler için inanın dua ettim. En kısa sürede güzel haberler alın, 9aylik süreci saglikla tamamlayıp kucağınıza alın.. Görüşmek üzere..
canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün

guzel bir pazar sabahindan herkese GUNAYDIN

guzel arkadaslarim benim. Ben bir liste yapmayi dusunuyorum. Onun icinde asagidakilere cevap verilirse cok iyi olur.
Cunku herkesle konusuyoruz ama sonra kimin ne sorunu vardi, hangi ilaclari kullaniyordu unutuyoruz. Kendim icin;

umudum_31
3 dusuk
sorun: mthfr1298 heterozigot
gebelikden once: folbiol+coraspin
gebelikle birlikde: innohep
gebelik durumu: beklemede

canım daha önce listemiz vardı bayağı gerilerde kaldı
nigar50
sorun:mthfr 677 homozigot ve protein s düşük
26 haftalık erken doğum ve 7 haftalık düşük
gebelikten önce coraspin folbiol benexol elevit
gebelik olunca clexan 0.6 iğne

Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım.

Toplamda 3 düşük yaptım. Bunlar 4,5-6 hafta arasındaydı ve hicbir zaman ultrasonda görülmedi. Sadece kan tahlilinde çıktı. İlk doktorum bunların hepsinin biyokimyasal gebelik oldugunu ve üzerinde durmamamı söyledi. Bence 3 defa düşük yapmak için bir neden olmalıydı. Neyse araştırdım ve bu konuda uzman olan başka bir doktora gittim ve MTHFR 1298 geninde homozigot mutasyon bulununca ne yalan söyleyeyim rahatladım. Gittigim doktor 4 ay korunun dedi ve coraspin,folbiol ve becozym c plus verdi. Hamile kalınca Clexane vurulacaksın dedi. Ayrıca metionin diyetine başladım. 4 ayın üzerine 6 ay daha geçti ve ben hamile kalamadım. Doktorun muayenehanesi olmadıgı ve devlet hastanesinde doktora ulaşmak için saatlerce beklemem gerekeceği için başka bir doktor arayışına girdim. Arkadaşlarımdan birinde de benzer bir sorun vardı, kendisinin 8 haftalık 1 düşüğü vardı ve bu doktora gittikten sonraki ilk hamileliğinde sağlıkla bebeğini dünyaya getirdi. Ben de Onun doktoruna gitmeye karar verdim. Bu doktor belki sen her ay hamile kalıyorsun ama bebek beslenemediği için daha adetin gecikmeden düşüyor olabilir. Hamilelikten önce rahim yatagını hazırlamalıyız ki sen hamile oldugunu anlayıncaya kadar iş işten geçmesin dedi. Sanırım Homozigot oldugu icin söyledi bunu emin degilim. Ayrıca senin gen bozukluğunda Coraspin fayda etmez dedi, Coraspin'i çıkarttı yerine hamilelik öncesi Clexan verdi. Ayrıca B12 ce zengin vitamin almam gerekiyormuş, bu nedenle B vitaminini Benexol'e çevirdi(bir önceki doktor haftada1 folbiol, haftada 2 b vitamini vermişti bu doktor dozalrı yetersiz gördü bu ilaçları hergün alacaksın dedi). 3 ay deneyeceğiz olmazsa iğne kullanmaya başladığın için 3 ay sonunda başka yöntemler denememiz gerekebilir dedi. Geçen ay iğne kullanmaya başladım, bu arada eşim de test yaptırdı ve 2 yıl öncesine göre düşüş görünce ve doktor bu koşullarda normal yolla hamilelik zor deyince aşılama yaptırmaya karar verdik. Toplamda 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve hepinizin bildigi gibi hayli yıpratıcı ve moral bozan bir süreç bu. Her ay adet gününü beklemekten ve yine birşey olmadığını görmekten bıktım açıkçası. Neyse geçen hafta aşılama yaptırdık, 1 hafta sonra sonucunu göreceğiz. İnşallah hamileyimdir :)

Farklı doktorların farklı uygulamaları var, ilaç detayını bu nedenle yazdım. Araştırdığım kadarıyla B12 konusunda kesinlikle haklı ama aspirin-iğne konusunu bilemiyorum. Yaşayıp göreceğiz sanırım.

umudum_31'e yanıt olarak toplamam gerekirse
3 dusuk
sorun: mthfr1298 homozigot
gebelikden once: folbiol+benexol+clexan 0,4 (hergün), metionin diyeti
gebelikle birlikde: folbiol+benexol+clexan , metionin diyeti

Toplamda 3 düşük yaptım. Bunlar 4,5-6 hafta arasındaydı ve hicbir zaman ultrasonda görülmedi. Sadece kan tahlilinde çıktı. İlk doktorum bunların hepsinin biyokimyasal gebelik oldugunu ve üzerinde durmamamı söyledi. Bence 3 defa düşük yapmak için bir neden olmalıydı. Neyse araştırdım ve bu konuda uzman olan başka bir doktora gittim ve MTHFR 1298 geninde homozigot mutasyon bulununca ne yalan söyleyeyim rahatladım. Gittigim doktor 4 ay korunun dedi ve coraspin,folbiol ve becozym c plus verdi. Hamile kalınca Clexane vurulacaksın dedi. Ayrıca metionin diyetine başladım. 4 ayın üzerine 6 ay daha geçti ve ben hamile kalamadım. Doktorun muayenehanesi olmadıgı ve devlet hastanesinde doktora ulaşmak için saatlerce beklemem gerekeceği için başka bir doktor arayışına girdim. Arkadaşlarımdan birinde de benzer bir sorun vardı, kendisinin 8 haftalık 1 düşüğü vardı ve bu doktora gittikten sonraki ilk hamileliğinde sağlıkla bebeğini dünyaya getirdi. Ben de Onun doktoruna gitmeye karar verdim. Bu doktor belki sen her ay hamile kalıyorsun ama bebek beslenemediği için daha adetin gecikmeden düşüyor olabilir. Hamilelikten önce rahim yatagını hazırlamalıyız ki sen hamile oldugunu anlayıncaya kadar iş işten geçmesin dedi. Sanırım Homozigot oldugu icin söyledi bunu emin degilim. Ayrıca senin gen bozukluğunda Coraspin fayda etmez dedi, Coraspin'i çıkarttı yerine hamilelik öncesi Clexan verdi. Ayrıca B12 ce zengin vitamin almam gerekiyormuş, bu nedenle B vitaminini Benexol'e çevirdi(bir önceki doktor haftada1 folbiol, haftada 2 b vitamini vermişti bu doktor dozalrı yetersiz gördü bu ilaçları hergün alacaksın dedi). 3 ay deneyeceğiz olmazsa iğne kullanmaya başladığın için 3 ay sonunda başka yöntemler denememiz gerekebilir dedi. Geçen ay iğne kullanmaya başladım, bu arada eşim de test yaptırdı ve 2 yıl öncesine göre düşüş görünce ve doktor bu koşullarda normal yolla hamilelik zor deyince aşılama yaptırmaya karar verdik. Toplamda 3 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyoruz ve hepinizin bildigi gibi hayli yıpratıcı ve moral bozan bir süreç bu. Her ay adet gününü beklemekten ve yine birşey olmadığını görmekten bıktım açıkçası. Neyse geçen hafta aşılama yaptırdık, 1 hafta sonra sonucunu göreceğiz. İnşallah hamileyimdir :)

Farklı doktorların farklı uygulamaları var, ilaç detayını bu nedenle yazdım. Araştırdığım kadarıyla B12 konusunda kesinlikle haklı ama aspirin-iğne konusunu bilemiyorum. Yaşayıp göreceğiz sanırım.

3 dusuk

merhaba cnm, umarım aşılama sonucun olumludur ve sağselamet bebişine kavusursun. bu durumda dr.lar farklı yöntemler izliyor. önemli olan senin dr.una nekadar inandiğın ve güvendiğin. ben de mthfr 622 ve 1298 heterezigot var ama ben iğne kullanmıyorum. dediğim gibi her dr. farklı

2 DÜŞÜK
sorun:mthfr c677t heterozigot,mthfr a1298C
GEBELİKTEN ÖNCE:gunde 1kez folbiol ve aspirin
gebelik durumu:dört gözle beklemede
gebelikten sonra:iğne

herkese merhaba ALLAHIMA çok şükür sonunda bebeğimin kalp atışlarını duyduk bugün çok güzel bir duygu RABBİM herkese nasip etsin..umarım ALLAH kucağımızada almayı nasip eder...

herkese merhaba ALLAHIMA çok şükür sonunda bebeğimin kalp atışlarını duyduk bugün çok güzel bir duygu RABBİM herkese nasip etsin..umarım ALLAH kucağımızada almayı nasip eder...
ewet cok guzel ben duyamamıstım ama gormustum mınıcık böle tıp tıp tıp tıp oynuyordu yerınde.rabbim ısteyen herkese saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insallah

slm kızlar az önce test yaptım negatif çıktı.kürtaj olalı 3 ay geçmişti bu ay ilk denedik ama tutmadı işte.napalım kısmet değilmiş.adetlerim düzensiz olduğu için adet tarihimi bilmeden yaptım testi.kasığım da ağrımıyor gerçi.benim karnım adet olmama 4 gün varken ağrımaya başlardı.ama hiç kasığım ağrımıyor.bu beni yanılttı biraz ama yokmuş.inşallah öbür aylarda olur.:5::5::5:
canım üzülme sakın daha 1 ay olmuş deneyeli,demek zamanı değilmiş inşallah önümüzdeki ay kalırsın..

3 dusuk
canım çok geçmiş olsun,inşallah aşılamadan olumlu sonuç alırsın..

ay çok sevindim ALLAH devamınıda getirsin,darısı benim başıma..

canım üzülme sakın daha 1 ay olmuş deneyeli,demek zamanı değilmiş inşallah önümüzdeki ay kalırsın..

canım çok geçmiş olsun,inşallah aşılamadan olumlu sonuç alırsın..

ay çok sevindim ALLAH devamınıda getirsin,darısı benim başıma..

inş. cnm ya RABBİM herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....:16:umarım herşey yolunda gşder ve alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. RABBİM bu mutluluktan kimseyi mağruym bırakmasın...bebeğimiz bizi fazla bekletmedi 3 ay sonra hemen hamile kalambildim çok şükür ALLAHIMA..darısı isteyen herkesin başına

selam herkesee
şuan neler yazacağımı inanın bilmiyorum şoktayım
2 yaşında oğlum var,spiral ile korunuyordum ama bugün öğrendim ki hamileyim
ama davetsiz gelince bebek sevinmek üzülmek bilemiyorum bütün duyguları birarada yaşıyorum yaaa
şuan 7 haftalıkmış bebek kalp atışları duyuldu

ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
ikincisinde claxane 0,4 kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar 2 yaşında oğlum var
ve şimdi tekrar hamileyim ve yarın yine clexane 0,4 iğneye başlıyorum
hadi bakalım allah bu yolcuğumuzu sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin

inş. cnm ya RABBİM herkese nasip etsin bu güzel duyguyu....:16:umarım herşey yolunda gşder ve alırız bebeklerimizi kucaklarımıza. RABBİM bu mutluluktan kimseyi mağruym bırakmasın...bebeğimiz bizi fazla bekletmedi 3 ay sonra hemen hamile kalambildim çok şükür ALLAHIMA..darısı isteyen herkesin başına

inşallah canım.. sen kaç haftalıksın?? bende korunmayı bırakınca 3 üncü ayda hamile kaldım..

selam herkesee
şuan neler yazacağımı inanın bilmiyorum şoktayım
2 yaşında oğlum var,spiral ile korunuyordum ama bugün öğrendim ki hamileyim
ama davetsiz gelince bebek sevinmek üzülmek bilemiyorum bütün duyguları birarada yaşıyorum yaaa
şuan 7 haftalıkmış bebek kalp atışları duyuldu

ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı
ikincisinde claxane 0,4 kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar 2 yaşında oğlum var
ve şimdi tekrar hamileyim ve yarın yine clexane 0,4 iğneye başlıyorum
hadi bakalım allah bu yolcuğumuzu sağlıcakla tamamlamayı nasip etsin

ay canım resmen sürpriz diye buna denir gözünaydın,ALLAH tamamına erdirsin,benim görümcemde spiralle korunurken hamile kalmıştı,çok sağlıklı bir kızı var...sen adanadaydın dimi canım yine faruk demiremi gidiyosun??

Back
X