• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kuzucum sen lenfosit aşısımı oldun
nerde kaça yaptırdın neden oldun
ben bu konuyu çok araştırdımda yardımcı olurmusun azcık

canım lenfosit aşısını düşükler içn oldum bağışıklık sistemi içinmiş vücudun bebegi yabancı bi cisim olarak görmemesi içinmiş ben istanbulfa fertijin tüp bebek merkezinde oldum bana gebelik öncesi ayda 1 olmak üzere 3 sefer gebelikten sonrada hamile olduğunu anladığında ve kalp atışlar duyulduğunda olmak üzere 2 sefer demişti doktorum hatta bizim gibi çok düşüğü olanlarda bu aşıyı biraz daha yani 3,4 aylık oluncaya kadar yapıyoruz demişti doktor 1 tane aşı fiyatı 300 dolar

Gunaydin arkadaslar hepimize hayirli bir gun olur insallah....

Matheamatician ....dunden beri aklima geliyosun....nerelerdesin canim? Nasilsin bir yaz bize...

canım nasılsın nası gidiyo hayat aşılama sonucu ne zaman belli oluyo kuzum
kuzucum arife günü test yaptır dedi doktor 15.gün
ama ben o gün yola çıkıcam o yüzden cuma yaptırırım herhalde bilmiyorumki
ama bence saçmaydı bana aşılama yapmak
zaten hamile kalabiliyorum sorun sürekli kimyasal olması
neyse ya nasip bakalım bide bunu deneyelim
sen ne durumdasın canımcım

canım lenfosit aşısını düşükler içn oldum bağışıklık sistemi içinmiş vücudun bebegi yabancı bi cisim olarak görmemesi içinmiş ben istanbulfa fertijin tüp bebek merkezinde oldum bana gebelik öncesi ayda 1 olmak üzere 3 sefer gebelikten sonrada hamile olduğunu anladığında ve kalp atışlar duyulduğunda olmak üzere 2 sefer demişti doktorum hatta bizim gibi çok düşüğü olanlarda bu aşıyı biraz daha yani 3,4 aylık oluncaya kadar yapıyoruz demişti doktor 1 tane aşı fiyatı 300 dolar
ooo çok fazla fiyatı ya nerdeyse 5 tane olucan 3 küsür milyara geliyor
benim eşim doktor biz bu lenfosit aşısını araştırdık
hiçbir geçerliliği olmayan bişey yani o kadar klinik araştırmalar ve çalışmalar sonucunda hiçbi sonuç elde edememişler
inş. sana vesile olur kuzucum

Merhaba kizlar hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz allah ins elimizi bos birakmaz.benim 2 dusugum oldu ve ankara sinan beksaca gittim ve genetik test yapti souc olarak
Mthfr(1298)mutasyonu heterozigo
Anti-düz kas antikoru 1/100(asma) cikti
3aydir pzt-cuma becozme-c
crs-folikasit
gün aşırı corospine
hergün prednol kullandim.artik gebelik dusunuyorum ama benimle ayni durumda olan arkadaslar varmi anti duz kas antikoruyla ilgili bilgisi olanlar yardimiz bekliyorum

arkadaşlar mrb.bende aynı konudan muzdaribim malesef mthfr 677 2 düşüğüm oldu çok zor zamanlar geçirdim bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi?

Son düzenleme:
kuzucum arife günü test yaptır dedi doktor 15.gün
ama ben o gün yola çıkıcam o yüzden cuma yaptırırım herhalde bilmiyorumki
ama bence saçmaydı bana aşılama yapmak
zaten hamile kalabiliyorum sorun sürekli kimyasal olması
neyse ya nasip bakalım bide bunu deneyelim
sen ne durumdasın canımcım

ooo çok fazla fiyatı ya nerdeyse 5 tane olucan 3 küsür milyara geliyor
benim eşim doktor biz bu lenfosit aşısını araştırdık
hiçbir geçerliliği olmayan bişey yani o kadar klinik araştırmalar ve çalışmalar sonucunda hiçbi sonuç elde edememişler
inş. sana vesile olur kuzucum

iyiyim kuzum bende ne olsun çok şükür bugünümüze...düşüne düşüne bekliyorum ne olacak nası olacak diye..bi yandan çok umutluyum..biyandanda çok korkuyorum..psikolojim alt üst durumda bi engelli çocuk görüyüm korkularım dahada çoğalıyor..dua etmekten rabbime sığınmaktan başka bişey gelmiyo elimden..rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bütün isteyenlere...bi umut canım belli olmaz belki tutar belki aşılama işe yarar inşallah canım..hakkında hayırlı olanı versin rabbim inş..güzel haberler verirsin bize inşallah...

Merhaba kizlar hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz allah ins elimizi bos birakmaz.benim 2 dusugum oldu ve ankara sinan beksaca gittim ve genetik test yapti souc olarak
crs-folikasit
gün aşırı corospine
hergün prednol kullandim.artik gebelik dusunuyorum ama benimle ayni durumda olan arkadaslar varmi anti duz kas antikoruyla ilgili bilgisi olanlar yardimiz bekliyorum

mrb selincim düz kas antikoru ile bi bilgim yok ama bende ankara büyük doğum denenbi hastanede yapılan kan sonucuna göre mthfr677 çıktı.evvelinde 2 düşüğüm var 6 ay kadar ara verdim yaklaşık 20 gündürde folikplusla coraspin kullanıyorum hamile kaldığımı anlar anlamaz gidip kan sulandırıcıya başlıcaz hayırlısıyla

mrb selincim düz kas antikoru ile bi bilgim yok ama bende ankara büyük doğum denenbi hastanede yapılan kan sonucuna göre mthfr677 çıktı.evvelinde 2 düşüğüm var 6 ay kadar ara verdim yaklaşık 20 gündürde folikplusla coraspin kullanıyorum hamile kaldığımı anlar anlamaz gidip kan sulandırıcıya başlıcaz hayırlısıyla

ins bu sefer husranla sonuclanmaz tek duam. Benimde yenibitti reglim bu ay ins bende calismalara baslicam carsamba gunu gidiyorum sinan beye. Bana daha once gittigimde 0,2 clexane igneyi hamile kalir kalmaz basla demisti. Bakalim simdi ne dicek

bana bildiği kadarıyla yardım edebilecek kimse yokmu?

merhaba canım geçmiş olsun öncelikle hepimizin kayıpları var ve neler yaşadığını çok iyi anlıyoruz. benimde mthfr 1298 heterozigot. coraspin ve folbiol kullanyorum. bildiğim gebelikten önce bu yeterli rahat ol önemli olan tekrar gebe kalabilmen streste bunu engelliyor. mesela ben 3 aydır başaramadım yeniden gebe kalmayı.sanırım stresten çünkü br daha hamile kalamama korkum var :( hamileliğini öğrenir öğrenmez iğneye başlıcaz dedi doktorum. o yüzden gebe kalasaya kadar haplar dışında yapacak bişey yok

Son düzenleme:
Ben bu forumun 1. Sayfasindan baslayip 300 sayfa o kadar guzel hayat hikayeleri okudum ki hem agladim hem guldum bizim g ibi oluptaa kucaklarina bebeklerini alan cok insanlar oldu er yada gec bunu basardilar ins bizde basaricaz

crs-folikasit
gün aşırı corospine

arkadaşlar mrb.bende aynı konudan muzdaribim malesef mthfr 677 2 düşüğüm oldu çok zor zamanlar geçirdim bilgisi olanlar varsa bana yardımcı olabilirmi?

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamaz ve bebeklerinize kavuşursunuz. bende bu güne kadar dört düşük yaşadım. dört mutasyonum heterozigot. şimdi beşinciye hamileyim. gebelik öncesi coraspirin , folik asit ve bitkisel ilaçlar kullandım. şimdi iğne, coraspirin, folbiol, progestoron ve bitkisel ilaçlara devam ediyorum. umudunuzu yitirmeyin ve sakın strese sokmayın kendinizi.

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamaz ve bebeklerinize kavuşursunuz. bende bu güne kadar dört düşük yaşadım. dört mutasyonum heterozigot. şimdi beşinciye hamileyim. gebelik öncesi coraspirin , folik asit ve bitkisel ilaçlar kullandım. şimdi iğne, coraspirin, folbiol, progestoron ve bitkisel ilaçlara devam ediyorum. umudunuzu yitirmeyin ve sakın strese sokmayın kendinizi.

merhaba derya ins allah kucagina almak nasip etsin kac aylik bebisin

merhaba canım geçmiş olsun öncelikle hepimizin kayıpları var ve neler yaşadığını çok iyi anlıyoruz. benimde mthfr 1298 heterozigot. coraspin ve folbiol kullanyorum. bildiğim gebelikten önce bu yeterli rahat ol önemli olan tekrar gebe kalabilmen streste bunu engelliyor. mesela ben 3 aydır başaramadım yeniden gebe kalmayı.sanırım stresten çünkü br daha hamile kalamama korkum var :( hamileliğini öğrenir öğrenmez iğneye başlıcaz dedi doktorum. o yüzden gebe kalasaya kadar haplar dışında yapacak bişey yok

bu topikte paylaşana kadar tek benim sorunum gibi geliyordu ama en azından derdimi anlatacak dostlarında olduğunu görebiliyorum hepinize çok tşk ederim rabbim yardımcımız olsun.bakalım iik hamilemiz kim olacak

tatlım çok tşk ederim.iinş bebişini sağlıkla kucağına alırsın.bizede dua et bende şimdilik folik asit ve coraspin kullanıyorum anladığımda hematolojiye gitmem söylendi ya hayırlısı

ins bu sefer husranla sonuclanmaz tek duam. Benimde yenibitti reglim bu ay ins bende calismalara baslicam carsamba gunu gidiyorum sinan beye. Bana daha once gittigimde 0,2 clexane igneyi hamile kalir kalmaz basla demisti. Bakalim simdi ne dicek

ilaç konusunda da bişeyler konusundada bilgimiz var bunu bilmemiz hoş bişey ama yinede kafam karışık deği diyemiyorum ve strestenmi hamilelikten mi bilmiyorum ama 2 gün önce regli olmam gerekirken olmadım buda biras kafamı karştırmıyo değil şimdi de düzenli regli günlerim mi bozuldu diye düşünmeden edemiyorum neyseki inancım birgün hepimizin kafasındaki sorunları aşmasından yana

ilaç konusunda da bişeyler konusundada bilgimiz var bunu bilmemiz hoş bişey ama yinede kafam karışık deği diyemiyorum ve strestenmi hamilelikten mi bilmiyorum ama 2 gün önce regli olmam gerekirken olmadım buda biras kafamı karştırmıyo değil şimdi de düzenli regli günlerim mi bozuldu diye düşünmeden edemiyorum neyseki inancım birgün hepimizin kafasındaki sorunları aşmasından yana

umudum hemen kan testini yaptir ve ignelerinebasla bence ins bebis geliyordur

Ben bu forumun 1. Sayfasindan baslayip 300 sayfa o kadar guzel hayat hikayeleri okudum ki hem agladim hem guldum bizim g ibi oluptaa kucaklarina bebeklerini alan cok insanlar oldu er yada gec bunu basardilar ins bizde basaricaz

inan canım bende bu 5736 sayfanın 5000 inini okudum. haklısın umutsuz olmamak lazım ama çevremde çok bebk var gördükçe yüreğime bir acı giriyor galiba tek ilacı tekrar hamile kalmak o da olmyor işte . kendi adıma henüz başaramadım

merhaba canlar evet ümitlerinizi sakın yitirmeyin çooook arkadaşımız bu sayfalarda belki nice ümitsizliklerden sonra bebeklerini kucaklarına aldılar.onlardan biride ben kızımda hiç bir sorun yaşamamışken ona kardeş isteyince iki düşük ark arkay geldi sorun kan pıhtılaşması çıktı(faktör v leiden heterezigot mthfr homozigot)ve dualarla iğne tedavisi ile oğluşum beş aydır kollarımda binlerce şükür...yılmak yok yola devam.kıvırcığım hayırlı haberlerini bekliyorum..

Back
X