• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

selamlar..ben de kan pıhtılaşması nedeniyle ilki 7 haftalık ikincisi 10 haftalık düşük ve sonucunda kürtaj yaşadım..bu 2 düşükten sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu..çok zor ve üzgün zamanlar geçirdim,umusuzluğa kapıldığım çok oldu ama isyan eetmedim..hayırlısı dedim..çok şükür ki şimdi de hamileyim ve 20. haftamdayım..iğnemi aksatmadan vuruyorum, ilaçlarımı içiyorum..ve şimdilik Allahıma şükür hiçbirsorun yok..tabiki yaşadıklarından dolayı insanın korkusu geçmiyor ama ben umutla kızımı bekliyorum.Umarım sorunsuz kucağımda görürüm...Allah tüm isteyenlere özellikle sizlere de vermesini diliyorumm..Sabretmek zor ama sabırdan başka bişey gelmiyor eldeenn.hepimiz için hayırlısı olsunn..Umutsuz olmayınn..:49:

inan canım bende bu 5736 sayfanın 5000 inini okudum. haklısın umutsuz olmamak lazım ama çevremde çok bebk var gördükçe yüreğime bir acı giriyor galiba tek ilacı tekrar hamile kalmak o da olmyor işte . kendi adıma henüz başaramadım

inanmak basarmanin yarisidir bizimde olcak insallah minislerimiz.ben sen ve celendeden cok etkilendim sende okuduguna gore taniyorsunsundur o 2008 yilinda yasamis bu heycanlari ve bebisi olmus kimbilir simdi konusuyordur bidir bidir allah isteyen herkese versin dualrim hem kendime hem size

bilmiyorumki selincim hayırlısı bakalım inş öyedir ama oldum olacam diye bakmaktan usandım artık streslerdeyim:)

canım kaçırmışım arada ama şüphe duyuyoran hemen yarın kan testine. ihmale gelmez iğnelere başlıyacaksın ve bize umut olacaksın.iyi haberlerini bekliyoruz ..

selamlar..ben de kan pıhtılaşması nedeniyle ilki 7 haftalık ikincisi 10 haftalık düşük ve sonucunda kürtaj yaşadım..bu 2 düşükten sonra anlaşıldı kan pıhtılaşması olduğu..çok zor ve üzgün zamanlar geçirdim,umusuzluğa kapıldığım çok oldu ama isyan eetmedim..hayırlısı dedim..çok şükür ki şimdi de hamileyim ve 20. haftamdayım..iğnemi aksatmadan vuruyorum, ilaçlarımı içiyorum..ve şimdilik Allahıma şükür hiçbirsorun yok..tabiki yaşadıklarından dolayı insanın korkusu geçmiyor ama ben umutla kızımı bekliyorum.Umarım sorunsuz kucağımda görürüm...Allah tüm isteyenlere özellikle sizlere de vermesini diliyorumm..Sabretmek zor ama sabırdan başka bişey gelmiyor eldeenn.hepimiz için hayırlısı olsunn..Umutsuz olmayınn..:49:

inş minik kuzucuğuna kavuşursun ve inş bizlerinde minik bi kuzusu olur bi gün...

canım kaçırmışım arada ama şüphe duyuyoran hemen yarın kan testine. ihmale gelmez iğnelere başlıyacaksın ve bize umut olacaksın.iyi haberlerini bekliyoruz ..

şüpheliyim tatlım ama 2 önce idrar testinde çıkmadı bişey sabah tekrardan yapmalımıyım bilmiyorum ki

inanmak basarmanin yarisidir bizimde olcak insallah minislerimiz.ben sen ve celendeden cok etkilendim sende okuduguna gore taniyorsunsundur o 2008 yilinda yasamis bu heycanlari ve bebisi olmus kimbilir simdi konusuyordur bidir bidir allah isteyen herkese versin dualrim hem kendime hem size

canım celen35 ise hatırlıyorum izmirli olduğundan dikkatimi çekmişti. sen söyleyince baktım ikinciyi doğurmak üzere sanırsam . allahım o duyguyu isteyen herkese yaşatsın. benim annem 36 yaşında menapozo girdi korkum ona benzemek o yüzden erkenden çocuk sahibi olmak isterdim yaş 29 oluyor.allahım hayırlı yazılar yazsın hepimize

Merhaba kizlar nasilsiniz??

Uzun zamandır giremiyorum belki bana sitem ediyorsunuzdur
gecen sene bu zamanlar meleğim içimdeydi şimdi şimdi her an benimle o yüzden tatlı bir koşuşturma icimdeyim bazense kendime sizi ihmal ettigim için kızıyorum :(((

biz çok iyiyiz Azram 5aylik oldu ve ilk dişlerin sinyallerini vermeye başladı biraz ateşli ve hasta günler geçirmiş olsakta onunla yaşadığım her an omre bedel çünkü çok zor ve yorucu süreçlerden geçtim hepiniz gibi iğne yaptığım yerlerin morlugu su gün olmuş hala gecmedi Rabb'ime hamdolsubki virajli yolların sonucu gunesimle beraber düz yola çıktık mutlu sona ulaştık

Lütfen umidinizi yitirmeyin Rabbime dua edin ve her zaman dualarımda oldugunuzu unutmayın Allah'a emanet olun ...

hatunlarım:)şu anda istanbul anadolu yakasında oturuyorum bu kan pıhtılaşması sorunuma yardımcı olabilecek iyi bi jinekoloğ bileniniz var mı aranızda

merhaba canlar evet ümitlerinizi sakın yitirmeyin çooook arkadaşımız bu sayfalarda belki nice ümitsizliklerden sonra bebeklerini kucaklarına aldılar.onlardan biride ben kızımda hiç bir sorun yaşamamışken ona kardeş isteyince iki düşük ark arkay geldi sorun kan pıhtılaşması çıktı(faktör v leiden heterezigot mthfr homozigot)ve dualarla iğne tedavisi ile oğluşum beş aydır kollarımda binlerce şükür...yılmak yok yola devam.
kıvırcığım hayırlı haberlerini bekliyorum..

ah kuzucum maşallah oğluşun ne kadar büyümüş
iyi dilerklerin için sağol kuzucum inş. 7. de tutturcaz dualarını esirgeme lütfen öperim ikinizide

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah bir daha yaşamaz ve bebeklerinize kavuşursunuz. bende bu güne kadar dört düşük yaşadım. dört mutasyonum heterozigot. şimdi beşinciye hamileyim. gebelik öncesi coraspirin , folik asit ve bitkisel ilaçlar kullandım. şimdi iğne, coraspirin, folbiol, progestoron ve bitkisel ilaçlara devam ediyorum. umudunuzu yitirmeyin ve sakın strese sokmayın kendinizi.

canım bitkisel ilaç dedğin ne oluyor yazarmısın

kuzucum arife günü test yaptır dedi doktor 15.gün
ama ben o gün yola çıkıcam o yüzden cuma yaptırırım herhalde bilmiyorumki
ama bence saçmaydı bana aşılama yapmak
zaten hamile kalabiliyorum sorun sürekli kimyasal olması
neyse ya nasip bakalım bide bunu deneyelim
sen ne durumdasın canımcım

ooo çok fazla fiyatı ya nerdeyse 5 tane olucan 3 küsür milyara geliyor
benim eşim doktor biz bu lenfosit aşısını araştırdık
hiçbir geçerliliği olmayan bişey yani o kadar klinik araştırmalar ve çalışmalar sonucunda hiçbi sonuç elde edememişler
inş. sana vesile olur kuzucum

benim gittiğim merkezde bizzat kendi tanıdığım 14 sene çocuğu olmuyor tüp aşılama hepsini yaptırıyo fakat olmuyo en son bu merkeze son olarak gidiyo ama umudu yokmuş öylesine çevresindeki herkes bu doktoruda dene dediği için gidiyor 1 sefer bu aşıdan yaptırıyor 2.yaptırmaya gittiği zaman doğal yoldan hamile olduğunu öğreniyor ne bilim artık ne duyarsak 4 elden sarılıyoruz belki bizimde bi yerlerde kısmetimiz vardır şahsen ben duyduğum söylenilen herşeyi deniyorum artık gerisi allaha kalmış rabbim ol diyecek bişeyleri vesile kılacak ki olsun yoksa biz ne yaparsak boş canım

arkadaşlar sizlere sormak istediğim birşey var.kısaca tekrar anlatayım 4düşük yaşadım.sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşılınca hamileyken 0.4lük clexana başladım tabi coraspin ve folbiolde aldım.ama 9.haftada yine öldü bebeğim.bidahakina dozu artıcak dedi dr.yani 0.4ten 0.8e çıkacak.benm merak ettiğim benm gibi iğne kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş fakat daha sonaki gebeliğinde bebeğine kavuşmuş ark.lar iğnenin dozunu mu arttırdı?yoksa ilaveten kullandığınız ilaçlar var mıydı?bitkisel,doktorun verdiği vs. gibi ilaçlar?yani merak ettiğim bu işin tek çözümü iğne midir?her kaybedişte doz mu artacak?şuanda gebelik için bekliyorum.adetime 5gün var bakalım hayırlısı.bu konuda bana lütfeeeennnn yardımcı olunn.cevaplarınızı bekliyorum

Benim değer 40 canım.Benim heterozigottan çok protein s önemliymiş. Az önce bir arakadaşım aradı kendi doktoruna danışmış. Protein s düşük olduğu için gebelikten 2 ay önce iğneye başlaması gerekiyor öncelikle protein s yi yükseltmesi lazım demiş gebelikte geç kalınabiliyormuş.Herkes birşey söylüyor. Sen hamileliğinde sadece coraspin mi kullanmıştın iğne de varmıydı senin değer kaç canım? Amin canım hayırlısı hakkımızda.

canım benimde mthfr 677 homozigot birde protein s 45 çıktı doktorumun dediğine göre mthfrler her kadında olabilen şeyler bunun farkında olmadan sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var ama gelgelelim protein s düşüklüğü ben ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi nedeniyle 26 haftalık doğum yapmıştım.2. gebeliğimde gebelikten önce benexol folbiol elevit doktorumun tedavisi böyleydi ben başka bir doktorun tedavisinide ekledim coraspin kullandım gebelik oluşuncada bunlara ilave clexan 0.6lık iğne kullanmama rağmen 7. haftada kalbi durdu.Zaten topikte protein s eksikliği olan pek yok daha önceki arkadaşlardan bir tane vardı problemli bir gebelik geçirdi ve bebeğini kucağına aldı.senin bebeğin varmı birde hikayeni biraz anlatırmısın hakkımızda hayırlısını versin

arkadaşlar sizlere sormak istediğim birşey var.kısaca tekrar anlatayım 4düşük yaşadım.sorunumun kan pıhtılaşması olduğu anlaşılınca hamileyken 0.4lük clexana başladım tabi coraspin ve folbiolde aldım.ama 9.haftada yine öldü bebeğim.bidahakina dozu artıcak dedi dr.yani 0.4ten 0.8e çıkacak.benm merak ettiğim benm gibi iğne kullanmasına rağmen bebeğini kaybetmiş fakat daha sonaki gebeliğinde bebeğine kavuşmuş ark.lar iğnenin dozunu mu arttırdı?yoksa ilaveten kullandığınız ilaçlar var mıydı?bitkisel,doktorun verdiği vs. gibi ilaçlar?yani merak ettiğim bu işin tek çözümü iğne midir?her kaybedişte doz mu artacak?şuanda gebelik için bekliyorum.adetime 5gün var bakalım hayırlısı.bu konuda bana lütfeeeennnn yardımcı olunn.cevaplarınızı bekliyorum

canım kayıpların için çok üzüldüm allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın iğneye rağmen gebelik kayıpları maalesef oluyor ama burdaki arkadaşlardan sağlıkla bebeğini doğuran çok arkadaş var bazen iğnenin dozu az gelebiliyor benimde birdahaki hamileliğmde iğnenin dozu artacak hayırlısı artık inşallah bebeğin seninledir canım

mrb canım öncelikle çok geçmiş olsun ben de senin gibi pıhtılaşma nedeni ile 3 defa kürtaj olmak zorunda kaldım.3.gebeliğimde bende iğneye başlamıştım ama iğne kullandığım halde olmadı onuda kaybettik ..4.ye hamile kaldığımda önceki gebeliğimden kalma iğneler vardı evde kan testi yaptırdım daha günümün geçmesine 4 gün vardı sonuç pozitif çıkınca doktora sormadan kendim başladım iğneye yani 4 haftalık bile değildi..ve nihayet bebeğimin kalp atışını duydum 6. haftada allah evlat hasreti yaşatmasın kimselere ne demek çok iyi bilirim şu an oğlum 2.5 yaşında ve ben 2. ye hamileyim daha çok yeni 4 haftalık aspirin le flik asit alıyorum sadece doktora gittim yine erken başlayamam iğneye dış gebelik olursa kanamayı arttırır diyo bekliyoruz yarın belli olacak hayırlısıyla bende bebeğimde clexsn iğne kuıllandım 0.4.lükten ilk düşük yaptığımla ikincide hiç değişmedi dozu falan aynıydı ..bana göre benimki geç kalınmıştı başladığımızda 6 haftalıktı 7. haftada kalbi durmuştu aynı yollardan geçmiş biri olarak sizin için de ve şu an kendim için de allahtan yardım diliyorum sabrın sonu selamettir hayırlısıyla inşallah kavuşursunuz bebeğinize
..

kızlar meraba bişey sorucan benim2 günden beri belimin sol tarafı sol bacağım ağrıyo acile gitttim 2 serum verdiler kan ve idrar tahlillerim temiz çıktı bebeğimde iyiydi yatış pozusyonu suyu normaldi gece ağrım geçti ama şimdi hafif bi şelikde devam ediyo kalçamdan sol bacağıma vuruyo ağrı belden kaynaklanıyodur dedi doktr adet ağrısına benzediği için biraz bende çokl korktum aranızda benim gibi olan varmı

umudum_31 liste cok güzel olmuş eline sağlık. gaiba hamilelikte iğne kullanmayan bi tek ben varım galiba. allah hepimizin kuçağını bebeklerle doldursun

Back
X