- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
umudum_31 liste cok güzel olmuş eline sağlık. gaiba hamilelikte iğne kullanmayan bi tek ben varım galiba. allah hepimizin kuçağını bebeklerle doldursun
Canim listeyi begendigine sevindim. Evet canim sen igne kullanmiyorsun ama zaten heterozigotlar igne kullanmasada olur diye bir gorus epeydir var biliyosun.Yani coraspin yeterli oluyomus demekki mthfr heterozigotlar icin. Gerci benim doktorum gebelikde igne kullanmam gerekli dedi bendede mthfr1298 heterozigot var.... cok az biseyde antithrombinIII yuksek. ya da coraspin kullanmayip sadece ignede olabilir, cunku doktorlarimdan birtaneside coraspin kullanmana gerek yok, sadece gebelik basladiginda igne kullan demisti.. Aslinda muhim olan heterozigotlarda kani cok sulandirmamak yani, ne bileyim coraspin ve igne kombinasyonu biraz fazla gibide olabiliyor kimi bunyelerde. Bilmiyorumki benimde kafam karisti :44::44:hayirlisi olsun hakkimizda, Rabbim tum isteyenlere, en kisa zamanda hayirli evlatlar nasip etsin senide sag salim saglikli bi sekilde bebegine kavustursun.