doğumdan bir gün önce bebek rabbiyle konuşur allah'ım dünyaya gideceğim ve orda ne yapacağımı bilmiyorum: ben senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek ;peki allahım onların dilini bilmiyorum onlarla nasıl anlaşacağım:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecektir.ALla'hım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülük varmış kötülüklerle nasıl baş edeceğim: senin için yarattığım melek seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır,derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının gldiğini söylerler ve bebeği allahın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne :adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin...
bunu bi yerde okudum ve sizinle paylaşmak istedim çok duygulandırdı beni bi an olsun stresten uzak kalmalıyız diye düşündüm şuanda zamanımıydı bilmiyorum ama dilerim gelecekteki bebişlerin melek anneleride hepimiz oluruz iiii geceler arkadaşlar
bunu bi yerde okudum ve sizinle paylaşmak istedim çok duygulandırdı beni bi an olsun stresten uzak kalmalıyız diye düşündüm şuanda zamanımıydı bilmiyorum ama dilerim gelecekteki bebişlerin melek anneleride hepimiz oluruz iiii geceler arkadaşlar