• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

beydağlıyı ben de merak ediyorum.inş. bişi yoktur.biz hep böyle bişi oldu mu kuşkusuyla 9 ayı geçirecez.ben 15 haftalık hamileyim.ilk düşüğüm 16 haftalıkken olmuştu ve şimdi 16. hafta yaklaştıkça korkuyorum.hiç normal bi hamile gibi hissedemiyorum kendimi.içimde hep tedirginlik.gece normal bi rüya bile göremiyorum.rüyamda ya kanamam oluyo ya düşük...normal hamilelere öyle özeniyorumki.en büyük istediğim de bebeğimi kucağıma alıp size yazmak ve ümit verme.bakın biz de anne olabiliyoruz demek.bize hep dua ediyorum.inş hepimiz anne oluruz.

amin tatlım inş hepimiz anne olucaz

mrb arkadaşlar daha öncede yazmıştım 1 tane kaybım var test sonuçlarına göre mthfr 1298 heterozigot herkes farklı bişeyler söylüyo kimisi asprin kimisi iğne kimisi de hiç bişeye gerek yok dedi normalde evim falan ankarada ama kastamonuya atandım 1 yıllığına burdayım sürekli ankaraya gidip gelicem çünkü eşim orda neyse haftaya ankarada olcam sizce hangi doktora gideyim bilginiz vardır sizin en iyisi hangisiyse şimdiden randevu alayım

yok mu ankarada olannn

canım nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama raştırma hastaneleri ve üniversiteler yapıyor başka bir yerde şansını dene özele o kadra para verme

ama zaten cerrah. p. ya gittim.ödenek olmadığından 2 aydır testi yapmadılar.sadece ben değil 600 civarı kişi beklemedeymiş.ne kadar sürede aldın sonucu.çünkü ben hamileyim :))

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun aranızda huzurlu oluyo insan yeri geliyo ağlıyoruz yeri geliyo gülüyoruz hep beraber belkide gizli akıtıyoruz içimize dözyaşlarımızı ben inanıyorum bi gün gelecek o bi gün mutlulukların hepsini yaşıcaz bu sefer sevinç gözyaşları süzülecek yanaklarımızdan nasipten öteye yol gitmez biliriz ama çabalayalım lütfen dualar edelim kendimize dualar edelim birbirimize gerçektende sıkıntılar paylaştıkça azalıyo

canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle. çokta haklısın burası bağımlılık yapıyor çünkü dostluğu bir başka derdini anlayan insanlarla bir aradasın hep dualarımdasınız. inşallah sevinç gözyaşlarımızıda paylaşırız burada nasip ollurda . beklemesi çok zor geliyor artık bana . bebek kokusuna hasretim gerçekten. çevremdekilerin bebeklerini sevmeye doyamıyorum. allahım görüyor bizi .yardım etsin hepimize

ama zaten cerrah. p. ya gittim.ödenek olmadığından 2 aydır testi yapmadılar.sadece ben değil 600 civarı kişi beklemedeymiş.ne kadar sürede aldın sonucu.çünkü ben hamileyim :))

hayırlı olsun güzelim . allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bizede o günleri göstersin dua et olur mu.canım ben araştırma hastanesinde yaptırdım 1 hafta da çıktı sonucum . izmirdeyim .

hayırlı olsun güzelim . allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin bizede o günleri göstersin dua et olur mu.canım ben araştırma hastanesinde yaptırdım 1 hafta da çıktı sonucum . izmirdeyim .

inanamıyorum ya burda 2 aydır bekliyoruz.ne diyim şimdi,gittiğim hastane de araştırma hastanesi.inş Allah ım seze de nasip eder.:)))

hacettepede riskli gebelikler bölümü varmış.ben de gitmedim oraya yoğunluktan dolayı ama orayı bi dene istersen.bizim gibi hep düşük riski olanlarla falan ilgili bi bölümmüş.hatta memnun kalırsan haber ver bizler de gidelim.

sizden cvp beklerken biraz araştırdım lütfü önderoğlu sanırım en iyisi aradım muayene ücreti epey var ama kafam çok karışık rahatlamam lazım burayı okuyunca çok tedirgin oldum mthfr yi doktorlar pek önemsemiyolar ama burda baya kayıp var iğneyle bile o yüzden 10 kasıma randevu aldım gelişmeleri yazarım

ama zaten cerrah. p. ya gittim.ödenek olmadığından 2 aydır testi yapmadılar.sadece ben değil 600 civarı kişi beklemedeymiş.ne kadar sürede aldın sonucu.çünkü ben hamileyim :))[/QUO
pıhtılaşma testleri 1 haftada çokıyor kromozom tahlilleride 20 günü buldu canım bakırköy kadın doğum evindede yapıyolardı ücretsiz or da da 1 ayı buluyomuş sonuç çıkması genetik diye bölüm var

size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef doktordan beri ağlıyorum şu anda bunları çok zor yazıyorum..yüreğim yanıyor içim acıyor 7 inci kez kaybettim bebeğimi yarın yine kürtaj olmak zorundayım RABBİM e yalvarıyorum bana sabır ve güç versin diye..kendimi bomboş hissediyorum sanki dünya benim haricimde dönüyor gibi ama ne yapalım elden gelen bişey yok...

size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef doktordan beri ağlıyorum şu anda bunları çok zor yazıyorum..yüreğim yanıyor içim acıyor 7 inci kez kaybettim bebeğimi yarın yine kürtaj olmak zorundayım RABBİM e yalvarıyorum bana sabır ve güç versin diye..kendimi bomboş hissediyorum sanki dünya benim haricimde dönüyor gibi ama ne yapalım elden gelen bişey yok...

canım ya ben titriyorum senin acını düşünemiyroum. ne desem boş biliyorum . allahım sabır versin............. uf canım ya güçlü ollütfen .yanındayız ..........çıkıyorum....

Canim aramak istedim kac defa vazgectim sonra, cok merak ettim seni...ama kotu haber almakdan korktum.Ne diyebilirimki, Guclu olmaya calis..Sinav devam ediyor demekki. Rabbim sabir versin.Dua etmekden baska HICBIR caremiz yok... Allahim yalvariyorum bize aci...

cnm benim Rabbim sabır versin. duygularımı nasıl anlatacağımı bilemiyorum. Senin hamileliğini öğrendiğim gün bende hamile olduğumu öğrenmiştim ve şu an çok kötü oldum. Ne olur kendini yıpratma.

canim inan bogle durumlarda insanin bogazina bir dugum saplaniyor bizde seninle ayni durumdayizsenin acini aynen bizde yasiyoruz ins allah sana hic beklemedigin anlarda guzel surprizler yapar guclu olmak zorundayiz

Kizlar bugun benimde morelim bozuk doktorum sinan beye gittim bugun 2,5saat beklememe ragmen benimle ilgilenmedi:(sonucta her defasinda bir umutla gidiyorum bebegim olma ihtimalini sordum 3/1dedi:§cok morelim bozuldu bu cok dusuk bir ihtimal bende kan pihtilasmasi disinda birde anti duz kas antikoruvar benim durumumda olan baska arkadaslarimiz varmi cok uzgunum

beydaglı canım allah sabır versin, aynı şeyleri yaşamış biri olarak bulantım yok dediğinde korkmuştum senin için.. ben de böyle şüphelenip gitmiştim dr.a
bizi bizden başkası anlamıyo bilirim.

teslimiyetini kaybetme canım, allaha sığın, yarını kolayca atlatırsın inş. dualarımız seninle.

canım benim bugun kac kere saate baktım saat 5 sımdı doktordadır...acaba noldu...doktor ne dedı...dıye dusunup durdum senı tanımıyorum ama yasadıklarını cok ıyı anlıyorum dunden beridir ınan sana dua edıyorum...adını bıle bılmıyorum beydaglı arkadasım dıye dua ettım...guzel seyler duymayı cokcok ısterdım rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah çabucak toparlanıp tekrar aramıza donup yeni guzel haberlerini yazarsın allaha emanet ol

cnm inan dünden beri aklım hep sende..senin iyi haberlerini bekliyordum.sen bulantılarım kesildi dediğinde içim cız etmişti.birçok kez hamilelik geçirdiğimiz için biz artık hissediyoruz bebeklerimizin bizi terk ettiğini bulantılar bıçakla kesilir gibi kesiliyor bi anda.ama dedim inş böyle birşey yoktur.belki bende öle olmuştur sadece diye.malesef cnm korkularımda haklı çıktım.yanılmış olmayı çokkk isterdim.sen kürtaj olucam diyince şok oldum bi süre öle kaldım inan bunları yazarken ağlıyorum kendim yaşamış gibi.hissettiklerini çok iyi biliyorum çünkü.sınavımız devam ediyor.sana üzülme diyemiyeceğim ama sabret cnm.allah bize birgün yolluycak bebeklerimizi.vakti var demekki.hakkımızda hayırlısı olsun.senin için çok dua etmiştim,misafirlikteydim bugün orda bile hep seni düşündüm.demekki hakkında hayırlısı buymuş cnm.kendini bırakma lütfen

Back
X