• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef doktordan beri ağlıyorum şu anda bunları çok zor yazıyorum..yüreğim yanıyor içim acıyor 7 inci kez kaybettim bebeğimi yarın yine kürtaj olmak zorundayım RABBİM e yalvarıyorum bana sabır ve güç versin diye..kendimi bomboş hissediyorum sanki dünya benim haricimde dönüyor gibi ama ne yapalım elden gelen bişey yok...

arkadaşım şuan yazdıklarımızın hiçbir anlamı olmayacak belki senin için ama rabbim sana sabır isminin hürmetine sabrından ihsan eylesin inş...kelimeler anlamsız kalıyor yazılacak çok şey olmasına rağmen.. insan bu durumda yazacak birşey bulamıyor....elbet birgün herşeyin en güzeli olacak ama nezaman bunu ne sen ne ben nede bir başkası bilemez takii rabbimden başka..rabbim o güzel günü sana ve bu durumda olan tüm kardeşlerimize en kısa zamanda yaşatmayı nasip etsin inş..AMİİİNN.SENİ CÜMLEMİZİ YARADANA EMANET EDİYORUM..O EN GÜZELİNİ BİLEN GÖRENDİR..SENİN ACINIDA GÖRÜR VE EN KISA ZAMANDA SABRININ MEYVESİNİ VERİR İNŞ...

canım ne güzel şeyler yazmışsın öyle. çokta haklısın burası bağımlılık yapıyor çünkü dostluğu bir başka derdini anlayan insanlarla bir aradasın hep dualarımdasınız. inşallah sevinç gözyaşlarımızıda paylaşırız burada nasip ollurda . beklemesi çok zor geliyor artık bana . bebek kokusuna hasretim gerçekten. çevremdekilerin bebeklerini sevmeye doyamıyorum. allahım görüyor bizi .yardım etsin hepimize

AMİN TATLIM İNŞ RABBİM YARDIM EDİCEK.eminim ediyordurda

size iyi haberler vermek isterdim ama maalesef doktordan beri ağlıyorum şu anda bunları çok zor yazıyorum..yüreğim yanıyor içim acıyor 7 inci kez kaybettim bebeğimi yarın yine kürtaj olmak zorundayım RABBİM e yalvarıyorum bana sabır ve güç versin diye..kendimi bomboş hissediyorum sanki dünya benim haricimde dönüyor gibi ama ne yapalım elden gelen bişey yok...

canım ne kadar üzüldüğümü anlatamam biliyorum ki şimdi sana kim ne dese boş...allah sabır versin arkadaşım.allah bir daha yaşatmasın böyle acıları...dualarım seninle .

tatlım ne desem bilemiyorum desem bile nasıl teselli eder seni inan kelimelere dökemiyorum.demekki bunuda yaşıcakmışsın rabbim sevdiği insanlara dert verirmiş üzülme demeyi çok isterdim ama kolay değil bilirim kimselere göstermek istemediğin gözyaşların sessizce içini acıtıyodur ama tanıdığım kadarıyla sen ğüçlüsün eminim bununda üstesinden gelirsin ve dilerimki bigün o kadar çok mutlu olki bu günlerini hatırlama bile ne diyim gülüm rabbim yardımcın olsun hayırlı aksamlar

canım rabbim yardımcın olsun
ben sana ne kadar üzülme sabret desemde boş
canının nasıl yandığını bir sen bilirsin

şimdi başka şeyler aramak lazım bizim için herşey çok zor benimde 6 kaybım var biliyosun
doktorla konuştun mu neye bağladı nasıl bişey falan önerdi
bundan sonra rabbim üzüntü vermesin inş.

Valla bazen morarıyor bazen morarmıyor. Eşim yapıyor iğneyi, genelde karından hafifçe parmaklarıyla gerdirip öyle yapıyor. Eskiden yavaş yapıyordu evet yavaş yapınca daha az morarıyor ama benim canım çok acıyor yavaş olunca. 2 kere koldan denedim acayip morardı hatta birinde 1 hafta şiş kaldı yeri. Bir de bacaktan yapılabilirmiş hemşire öyle dedi ama ben daha denemedim. Şimdilik karından devam.

canım bende vuruorum ama benim hiç morarma olmuorçgöbeğimden yapıorum ben.ve çok yavaş uyguluyorum.hızlı yapmıştım bi keresinde biraz morarmıştı.

Başka çare yok morarsa da vurmaya devam edeceğiz. Allah nasip eder vuruluruz da bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Daha yavaş vurmayı deneyeyim bir de. Niyeyse ben iğne içerde kalmasın diye hemen ilacı veriyorum. Dün akşam bacağımdan vurdum iğneyi çıkarırken biraz kanadı sonra da hafif morardı.

BEYDAĞLIIIIIIIIII Senin azmine ve sabrına hayran kalmıştım. Bu pozitiflikle hiçbir olumsuzlukla karşılamazsın diyordum ama sonuç böyle oldu. Allah büyük canım bu sabrının karşılığını eminim alacaksın Dualarımdasın Allah sabır versin bundan sonra güzellliklerle karşılaştırsın.

Canım diyecek bir şey bulamıyorum çok üzgünüm. Bütün gün senden haber bekledim. Allah sabır versin, başka ne denir ki...

Kizlar bugun benimde morelim bozuk doktorum sinan beye gittim bugun 2,5saat beklememe ragmen benimle ilgilenmedi:(sonucta her defasinda bir umutla gidiyorum bebegim olma ihtimalini sordum 3/1dedi:§cok morelim bozuldu bu cok dusuk bir ihtimal bende kan pihtilasmasi disinda birde anti duz kas antikoruvar benim durumumda olan baska arkadaslarimiz varmi cok uzgunum

bende de anti düz kas antikoru pozitif çıkmıştı, ayrıca mthfr 1298 heterezigot var, ben de ankaradayken sinan hoca'ya gitmiştim, adam moral bozmaktan başka hiçbirşey yapmıyor, bence kafana hiçbiiey takma, neden hamile kalman 3/1 mişş anlamadım???
beni de ölmeden mezara koyacaktı adam nerdeyseee, sende o var sende bu var birsürü saçma sapan şey söyledi, ondan sonra ankarada 2 profesöre daha gittimm,onlar da çok farklı şeyler söylediler, kafam şu an çok karışıkk, ama sinan beksaç'ın dediklerine aldırmıyorumm :24:

ama zaten cerrah. p. ya gittim.ödenek olmadığından 2 aydır testi yapmadılar.sadece ben değil 600 civarı kişi beklemedeymiş.ne kadar sürede aldın sonucu.çünkü ben hamileyim :))

canım merhaba ben de cerrahpaşada yaptırdım geçen haftalarda ama sonuşş 2ay sonra çıkacak dediler. makine yok dedilerr.tıbbi biyoloji içhastalıkları ve hematolojide yapıldı tektek toplucam sonuçları inşllah güzel çıkarda iğnelere gerek kalmaz.ödenek nedir anlamadım demişsin yaa
:34::34:

canim ben ankaradayim sinan beksac ve lutfu bey var riskli gebeliklerde ikisine prof.hacettepede ikiside lutfubeyin ozel muayenesi varhacettepden randevu alam istiyorsan tel no0312 305 18 00 en erken 20 gun sonraya veriyorlar

cnm çok saol ücret farkediyomu hacettepeye ne kadar veriliyo özel için lütfü hoca 300 istedi

Canım benim çok geçmiş olsun, çok üzüldüm ne desem inan....bu siteye girdiğimden beri seni takip ediyordum sürekli...umutluydum senin için ama nasip değilmiş. RABBİM yardımcın olsun sana sabır ve güç versin arkadasım...

bende de anti düz kas antikoru pozitif çıkmıştı, ayrıca mthfr 1298 heterezigot var, ben de ankaradayken sinan hoca'ya gitmiştim, adam moral bozmaktan başka hiçbirşey yapmıyor, bence kafana hiçbiiey takma, neden hamile kalman 3/1 mişş anlamadım???
beni de ölmeden mezara koyacaktı adam nerdeyseee, sende o var sende bu var birsürü saçma sapan şey söyledi, ondan sonra ankarada 2 profesöre daha gittimm,onlar da çok farklı şeyler söylediler, kafam şu an çok karışıkk, ama sinan beksaç'ın dediklerine aldırmıyorumm :24:

cok ozur dilerim ama kendim gibi birini bulduguma coks evindim suan. Diger prof.ne soyledi peki?

cnm çok saol ücret farkediyomu hacettepeye ne kadar veriliyo özel için lütfü hoca 300 istedi

canim ben 1yil o nce gittigimde 210tl muayene ucreti almislardi ama bu sene yasa ciktigi icin sigortalilara hicbir ucret almiyorlar

canim ben 1yil o nce gittigimde 210tl muayene ucreti almislardi ama bu sene yasa ciktigi icin sigortalilara hicbir ucret almiyorlar[/QUO
hacettepenin sitesinde sinan hocanın falan adı var lütfü hocayı göremedim şimdi telden randevu alıp ücretsiz muayene oluyosun dimi çok yoğun oluyomu acaba merak ettim yarın bi arayım

canim ben 1yil o nce gittigimde 210tl muayene ucreti almislardi ama bu sene yasa ciktigi icin sigortalilara hicbir ucret almiyorlar[/QUO
hacettepenin sitesinde sinan hocanın falan adı var lütfü hocayı göremedim şimdi telden randevu alıp ücretsiz muayene oluyosun dimi çok yoğun oluyomu acaba merak ettim yarın bi arayım

canim buyuk olasilik 20 gun sonraya saat 15:30 arandevu verekler zaten maksimum 12hasta aliyorlar ben sanssiz oldugumdan genelde en son oluyorum ben bu sefer gittim ve 5kuris para vermiyorsn

canım ALLAHsabır versin imtihan dünyası,inşaallah bigün bebişleri kucağınıza alırsınız.bendede pıhtılaşma var.her bebekte cleksan iğne kullandım.iğneden önce 2 düşük bende yaptım.ama sabrettim 2 kızım var.

canım ağlamak istiyorsan gözyaşın dinene kadar ağla ben kendimi ağlamamak için eşimin yanında çok sıktım daha sonra acısı daha zor oldu allahtan ki yanımda kardeşim kaldı da daha kolay atlattım senin içinde mümkünse yanında biri olsa çok daha iyi olur çünkü insan yalnız kalınca sürekli düşünüyor rabbim bizide bu şekilde imtihan ediyor umuyorum ki daha sonra bizde meleklerimize kavuşarak bu sınavdan alnımızın akıyla çıkacağız kendine dikkat et canım allah hepimizin yardımcısı olsun

Back
X